היא תשאל למה? תגיד לה לא צריך ותלך
זה מה שאני הייתי עושה , 2 אופציות:
1. היא מפגרת ברמות על
2. היא תרדוף אחריך ותתכנן ללכת איתך
אם 1 קורה לא הייתי יורק עליה היא ממש טיפשה אם השאלות האלה
אם 2 קורה תתעלל בה קצת ואז תסכים (תעביר את ה"בקשת פגישה" אליה)
בקשר לדיבורים שלכם , תפסיק לדבר על המגמה ותתחיל להיות יותר בוטה ולהכניס לה בקטנות , נגיד אתה אומר שהיא חננה תרד עליה שהיא חננה בכל מיני דרכים , תשובה נחמדה ל "למה" יכולה להיות "כדי להוציא אותך מהמחברת יא חרשנית/תולעת ספרים/חננה"
או " כדי להכיר אותך טוב יותר " (לביישנים חסרי ביצים)
ד"א , אם אתה בא בגישה של "אוי מה אני יעשה העיקר לא לאבד אותה אני חייב אותה" , אז אתה לא תשיג אותה , תשנן:
אתה צריך להיות מוכן מראש לאבד את הבחורה ולא לייחס לה חשיבות כל כך גדולה , לדעת בשבכל רגע היא יכולה ללכת או אתה , היא לא שלך (לפחות עדיין לא) , במקום לחשוב "ואי מה אני יעשה עכשיו כדי שהיא תצחק" , תחשוב ב " ואי מה אני יכול לעשות עכשיו שיצחיק אותי" , במקום לחשוב "מה אני יעשה עכשיו כדי שהיא תחשוב שאני סקסי" , תחשוב על "מה אני יכול לשאול אותה שזה יעשה לי את זה" , תשנה את הגישת חשיבה שלך , היא עוד זונה כלבה מסריחה שמשחקת אותה קשה להשגה או שאם היא לא משחקת אותה אתה תגלה שהיא תשחק בך בהמשך ואם לא , אז שתשחק לך בביצים ופה אתה ניצחת את המשחק , נשים הן זונות , אחת באה אחת הולכת , היא בן אדם אני מסכים , אז למה להתחיל לייחס לה חשיבות? בגלל שיש לה כוס וציצים היא שווה יותר ממך? למה להפוך אותה להיות "הפרס" ברגע שאתה הוא ה"פרס" , ואתה זה שצריך להנות ורוצה להנות מכל האינטרקציה .
בקיצור אחי נכנסתי פה לסרטים של עצמי , תתחיל לחשוב יותר על עצמך ואיך אתה תהנה מהמפגש בינכם במקום לרצות כל הזמן את הבחורה שאתה איתה , היא לא שווה את זה וכשהיא תשים לב שאתה לא שם עליה היא תתחיל להתחנף אליך ותתחיל לנסות לרצות אותך כי היא רואה שאתה לא GAY כמו כל שאר הבנים שהיא רואה שאומרים כמה היא יפה נחמדה שקסית וזונה (זונה!!@!!!@$!@$!@)
כולן זונות
זהו תגובת פיק אפ אחרונה שלי פה , כי אין עתיד אני נהנה מזה מצד אחד אבל מבין שאין עתיד מצד שני , לאט לאט יחלחל לכם הדברים.
הא ונ.ב אל תקשיבו לאמא , אם אמא תגיד תביא לה פרחים , תגיד לאמא שפרחים מגיע רק למישהי שאתה שם לה טבעת על האצבע וצריך להתייחס אל כל הנשים כאל כלבות DAVID -X I LOVE U MANNNNNN
(כן אני מושפע , צר לי , נכנסתי לזה חזק , אבל אני מאושר

)