הקשר הישראלי, שחקנה של ברצלונה ב', יצטרף למחנה האימונים של הקבוצה ויקבל חוזה מקצועני ראשון
יופייייי =]
איך אני שמח בישבילו.
אני רוצה לראות אותו כבר שנה הבאה בסופר קלסיקו ;]
הקשר הישראלי, שחקנה של ברצלונה ב', יצטרף למחנה האימונים של הקבוצה ויקבל חוזה מקצועני ראשון
יופייייי =]
איך אני שמח בישבילו.
אני רוצה לראות אותו כבר שנה הבאה בסופר קלסיקו ;]
Real Madrid ♥
|
|
ישש !!
כל הכבוד !
ועכשיו קראתי שנשיא ברצלונה פנה אל אנצ'לוטי והוא רוצה אותו שנה הבאה כמאמן ברצלונה !
אחי מאיפה הבאת את זה ? אני רוצה לקרוא את הכתבה
Real Madrid ♥
אני כ"כ שמח בשבילו מגיע לו~!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איך הוא ישותף כמו הוגאן גם דוס סנטוס שם :\ .. בוא נקוה שהוא יעזוב גם ככה הוא לא יהיה כזה שחקן לדעתי .
Siete
מה הקשר אלי מה ?
סתם שונא תשחקן הזה לא עשה כלום בכדרוגל וספק עם יעשה.
עם כבר גיא עולה לבוגרים אז שישחק קצת כי כל עוד דוס סנטוס שם זה קלוש .
Siete
את האמת הוא פרפר הגנות בגיל 16 - 17 ביחד עם דייגו עד היום. והוא בן 19 דרך אגב .
עדיף שגיא ישחק , מי יודע אולי יהיה שם 2 מסים אל המגרש ח
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-05-2008 בשעה 01:22.
Siete
שהתגייס לצבא במקום ללכת לשחק בברצלונה יהיה עדיף.
מה יש לכם נגדו? הילד בן 17 עוד מעט אם אני לא טועה נכון הוא לא עשה כלום חוץ מלהיות כוכב בברצלונה ב' ובגיל 16 זה הישג עצום, כל ספרד מכירה את השם הזה כעתיד של המועדון או לפחות עתיד כשחקן טוב, מקווה שהוא השתלב הוא יכול להיות ענק.
יהיה כיף!
הלוואי שהוא יעלה, אבל הוא בטח יהיה מחליף של בוז'אן או דוס סנטוס.
זה מה שחסר לנו עכשיו.. עוד כישלונר.. צריכים מאמן על רמה!
הוא צריך לקדם את הקריירה שלו. הוא לדעתי יותר מוכשר מבן סהר, ואם לבן סהר איפשרו להיות בצ'לסי על חשבון הצבא, אז אותו דבר צריך להיות עם גיא.