מי שיודע ומי שלא, בקיץ הזה אמור לצאת סרט ההמשך לסרט באטמן המצליח "באטמן מתחיל", בגילום כריסטיאן בייל כבאטמן, שעשה תפקיד מאוד טוב והתאים לא רק במשחק אלא גם במראה לתיאור באטמן.
בסרט הקרוב אנחנו מצפים להמשך בדיוק מהיכן שנגמר הסרט הקודם, מתגלה נבל חדש בעיר גות'הם שמשאיר אחריו קלף ג'וקר. כמובן שלא ציפינו שיעשו עיבוד מחודש לג'וקר, הרי שהתפקיד שעשה ג'ק ניקולסון בתור הג'וקר בבאטמן המקורי הוא בלתי נשכח! אז למה לשנות? בהתחלה לא מצאתי סיבה, כשאמרו לי שהית' לדג'ר ישחק אותו אני הייתי בשוק. מסתבר שלא רק כריסטיאן בייל לא ידע על זה, גם לא ג'ק ניקולסון. בכלל לא הציעו לו את התפקיד! אחרי שראיתי כמה תמונות אני הבנתי שפה מדובר בג'וק קצת יותר פסיכוטי, לא הבדחן המשעשע שהיה פעם קודמת, כאן מדובר בדמות מטורפת שלא דופקת חשבון לאף אחד. אחרי כמה טריילרים אני מצפה מהסרט הזה להיות פצצתי למרות שהעלילה לא ממש ברורה לי עדיין. מדובר בג'וקר, שסוגר עסקה עם כמה פראיירים שיבצעו לו עבודות וישאירו קלף מאחוריהם? ולמה תופסים את הג'וקר? איך לאזעזל? מה הקטע פה? כנראה שאנחנו נגלה הכול רק בקיץ. ככה שיש לא מעט מה לחכות.
השוק היחידי היה הודעת המוות של הית' לדג'ר. כ"כ נבהלתי שאולי הוא לא סיים את הצילומים לאביר האפל, שאולי אני לא אראה את זה... אבל למזלנו הוא סיים את הצילומים ונפטר כחודש לאחר מכן.
טריילרים:
זה כמה טריילרים שונים מאתרים שונים! ממליץ על שניהם!
טריילר 1 - MSN
טריילר 2 - youtube
טריילר 3 - youtube
טריילר 4 - טיזר - Youtube
כמה תמונות:
ככה נראה הג'וקר:
מקווה שתהנו!

ציטוט ההודעה