אני מתכוון איך הגעתם למוזיקה הזאת?איך?מתי?...
אני התחלתי לשמוע מכיתה ה' סיסטם,ואז איירון..ואח שלי השמיע לי את השירים:]
|
|
מיי כמיקל ==> פאניקק אט דה דיסקו
כל הגרין דיי ואז עברתי לסיסטם ואז לנירוונה לד זפלין ביטלס
והיום אני שומע מטאליקה נירוונה ביטלס זפלין הכי הרבה
גשם של עופרת יצוקה.
אמממ
אני חושב שתמיד אהבתי לשמוע רוק ומטאל אבל רגוע כזה יותר רוק פופ
כשהייתי קטן אז שמעתי בבית הרבה מוזיקת סקא ואז גם בכיתה ה' התחלתי לשמוע סיסטם,סליפנוט,לינקין פארק
וכששאר הכיתה בחטיבה המשיכה להיפ הום אני נשארתי עם הרוק :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
התחלתי לשמוע לינקין פארק בכיתה ד'..
ומשם התחילה הדרדרות לסאמ 41,BFMV,בוולינג פור סופ,אלסנה,אסקייפ דה פייט,סקילט,טרי דייס גרייס
בWWE יש שיר של מוטורהד(THE GAMEׂ) שמעתי אותו,נכנסתי חזק במוטורהד,עכשיו אני שומע גם דת',דריינד וכאלה,אבל הראש תמיד מוטורי(לנכים שלא מבינים....מוטורהד-ראש מנועXD)
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
בכיתה ד' אהבתי לינקין פארק עברתי לגרין דיי ומכיתה ו' אני שומע רייג' נירוונה מאדהאני לד זפלין ופרל ג'אם
בכיתה ח התחלתי לנגן בגיטרה את Guns and Roses ומאז אני חולה רוק!!!!
את האמת, מהחופש הגדול התחלתי לשמוע רוק.. =\
לינקין => גרין דיי => דרגון פורס => MCR => סקילט => Breaking Benjamin וזהו בערך..
התחלתי לשמוע בזכות אח שלי, אבל את רוב מה שאני יודע זה מכאן :]
התחלתי לשמוע לינקין פארק ביתה ו'(ואני עדיין מצטער על היום הזה חחח)
בכיתה ט' התחלתי לשמוע סיסטם ואחרי חצי שנה שמעתי כבר מיידן ושאר להקות
חובש קרבי
רק בט' גילית את סיסטם??????????
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני התחלתי ממטליקה בכיתה ד בערך..היום אני שומע הכל חחח
כעיקרון הייתי שומע פעם בעיקר ראפ, וקצת לינקין/לימפ ביזקיט. נכנסתי למטאל יותר כששמעתי את St. Anger של מטאליקה, תאמינו או לא
היום זה בעיקר Thrash/Symphonic/Death Metal, לא סובל ראפ >_>
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אני חושב שגדלתי על GNR.. וBlink 182..
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!