קודם כל, יש מצב שזה שם זמני, אני לא בטוח למה יחליפו את זה אם יחליפו...
אוקיי, ראיתי טריילרים, קראתי תקצירים, ולהיות כנה, לא הבנתי.
כלומר, מה הקטע פה? החלפתם שחקן מעפן לשחקן עוד יותר מעפן, ההאלק קצת השתנה, יש לו אויב שנראה קצת מפחיד, אז מה?
זה הסיפור? זה הכול? למען האמת, אין לי ציפיות חיוביות. הזרט הזה ינשור מבתי הקולנוע מהר יותר מעלה על עץ שיושב עליו פיל. נו באמת! מה קורה, מארוול? תתעוררו! אל תתנו לעצמכם ליפול אחרי איירון מן (שהיה סרט א-ד-י-ר!)!
למען האמת, אחרי הענק הירוק הראשון, אני לא רואה הרבה בגיבור הזה. בכלל, אין לו משמעות. הוא כולה מתעצבן והופך לירוק. ואז מה? הוא מוחץ טנק. זהו! אה, כן, והוא תמיד באותן תחתוני בוקסר סגולות. זה מאפיין את הענק הירוק! זהו! הענק הירוק הראשון היה בהחלט אכזבה. בתור אחד שראה את הסרט רק פעם אחת, אני זוכר את האכזבה שלי מהסרט הזה.
ומה יקרה הפעם? ימשיך לרדוף אותו הצבא בערך בכל העולם, ברוס באנר יחליט שהוא לא רוצה יותר אז הוא מנסה להיפטר מהאלק. ובנוסף, כדי להפוך את זה לסרט גיבורי על המושלם, יקום איזה אידיוט ויחליט שגם הוא רוצה להיות האלק, אבל יותר חזק, אז הוא יפציץ את עצמו בקרני גאמא שכמעט יהרגו אותו, והוא יהפוך למין מפלצת כתומה מבחילה עם עמוד שדרה בולט שנלחם בהאלק.
למען האמת, האלק הוא לא בדיוק גיבור... הוא סתם ביריון עצבני... מרוקאי אבל ירוק...
לסיכום, הענק הירוק 2 מיועד כבר עכשיו לכישלון נחרץ ביותר, אניממליץ לכם לא לראות אותו כי זה פשוט בזבוז של זמן וכסף...
טריילרים:
טריילר 1 - Youtube

ציטוט ההודעה