מה אתם אומרים ? ריאל אמורה להניף את הגביע ... המועדון ידפק עוד יותר לדעתי עם הם יעשו את זה ... לא שזה ישנה משהו לאוהדים של ריאל למה זה היה ברור שהאליפות הזאת תבוא ...... סתם הקבוצה תכנס במלא כסף וחבל כי אין להם .
מה אתם אומרים ? ריאל אמורה להניף את הגביע ... המועדון ידפק עוד יותר לדעתי עם הם יעשו את זה ... לא שזה ישנה משהו לאוהדים של ריאל למה זה היה ברור שהאליפות הזאת תבוא ...... סתם הקבוצה תכנס במלא כסף וחבל כי אין להם .
Siete
|
|
וואוו אז נפסיד את לבאנטה...ביג דיל ...
אבל טאכלס זה די נכון מה שהם עושים ! השחקנים האלה קורעים תת*ת ולא מקבלים על זה כלום , גם ככה הם אם שכר נמוך אבל אי אפשר לעבוד בחינם כי גם להם יש משפחות בכל זאת...
לא קשוט אני רוצה לעבור את יונייטד בשערים חסר לנו שער אחד ( עונה עם מלא פצועים וחלוץ מוביל שנפצע ל3 חודשים) .. ההתקפה שלנו השנה היתה הטובה בעולם .
הקטע זה שגם מניפים תגביע אחי .
Siete
אני לא באמת חושב שהם יפספסו את המשחק....ויש לי שאלה , אם הם יבוא בכל זאת למשחק הם גם יעשו מסדר כבוד כמו ברצלונה או שזה רק המשחק הראשון בבית אחרי האליפות?
ואם אמרתה על ההתקפה , במקרה שהם לא יבואו אז אנחנו ננצח 3-0 ניצחון טכניי ואז תהיה לנו תהתקפה הטובה ביותר אבל להניף את הגביע מול אף אחד זה די באסה כזה...
נערך לאחרונה על ידי SoL; 12-05-2008 בשעה 22:14. סיבה: הוספת תוכן
נראהע לי שכן כי הודות לערוץ הספורט ולמשחק "המעניין" מכבי ת"א - הפועל אשקלון , לא ראינו את הפסילו שסארגוסה עשתה לנו .. כן כן הם יעשו ( אבל מזה משנה רק מברצלונה זה כיף )
Siete
לא היא לא , שלנו . בלי רוד ואן ניסטרלוי הכובש הראשי שלנו אנחנו הולכים לשים יותר גולים מהם .
כמו שאמרת רונאלדו כבש חצי מהשערים שלהם שחצי מהם גם על מבצעים אישים שלא נדבר על טווס שרוב הגולים שלו ממבצעים אישים.. רונאלדו לא יהיה שם לתמיד אצלינו כל הגולים זה מקבוצתיות ( ראול 23 רוד 19 רוביניו 17 שלא נדבר על שניידר היגואין רובן ) טווס כבש 18 (14 בליגה ) רוני 17 ( 12 בליגה ) . אל תשכח שבאנגליה יש יותר מפעלים והם קבוצה יותר טובה מריאל מדריד והגיעה יותר רחוק בצמפיונס ( גם לריאל היו פצועים למשך זמן רב ) לריאל יש את ההתקפה הטובה בעולם השנה לדעתי וגם על פי סטטיסטיקות ... ודרך אגב כמו שאתה קורה רונאלדו לא ישאר שם לעד כמו שאמרת הוא שם חצי מהשערים שלהם .
Siete
ואוו אם הם יעשו את זה זה יהיה ממש מסריח =\
ניצחון טכני זה הסיום הכי גרוע שיכול להיות של העונה.. =\\
Real Madrid ♥
שיבואו בשביל הכבוד..
שכבר יגמרו את העונה ושעונה הבאה יעשו שביתות!
לדעתי הם יבואו אבל צריך לנסות להכנס לנעליים שלהם...
סיבה טובה יש להם, אבל לא צריך לסיים ככה את העונה. הם צריכים לשחק.
מאז שנת 97 מאז שהיה 42 משחקים אף אחד לא לקח יותר נקודול מריאל מדריד של העונה ( היא צריכה 2 נקודות ונקודה בשביל להשוות) אז חייבים לנצח את לבאנטה ולתת לראול ולואן ניסטרלוי לשחק (ראול הזדמנות אחרונה "להראות" מה הוא שווה ליורו , וואן ניסטרלוי חייב להכנס לכושר כי ראיתי פעם שעברה שהוא לא יכול לסים 60 דקות (והוא חלוד היה צריך לשים עוד אחד נגד סארגוסה ) , צריך לשחק עם הרכב סבבה כזה זה מה שאני חושב .. לתת למרסלו גם לנוח לשים מישהו אחר במקומו .
Siete