אהלן, הינה לפניכם עוד אתגר של פורום הומור וצחוקים .
כאשר אנחנו בשלבים האחרונים של האתגר "הבדיחה המצחיקה" זה הזמן לאתגר חדש ושונה מעט
הפעם כמו שהבנתם מהכותרת יהיה אתגר עם תמונות, אבל זה לא יהיה כמו האתגר הקודם שכל אחד יגיש את התמונה המצחיקה שלו אלא זה יהיה יותר קשה ותצטרכו יותר לעבוד באתגר הזה ולא להגיש פעם אחת בלבד
הסבר:
קודם כל, מי שרוצה - נרשם לתחרות. ההרשמה מחייבת אותו להגיש תמונה מצחיקה לדעתו כל פעם שיגיע תורו לראש בראש. התחרות פשוט שכל הנרשמים מתחלקים לזוגות והם בעצם מן יריבים! כל אחד מן הזוגות מגיש לי את התמונה שלו, אני מעלה את התמונה של כל אחד מהם בפורום להצבעה ומי שזוכה ליותר קולות - ממשיך והשני נושר מהתחרות. וככה ממשיכים הלאה עד שנשארים 2 אנשים ואז נפתח אשכול גמר והם מגישים את התמונה המצחיקה שלהם באשכול [רצוי שזה יהיה משהו באמת מצחיק, הנשק כבד שלכם] והמשתמשים מצביעים להם באשכול. מי שמקבל את מירב ההצבעות מנצח באתגר וזוכה בנקוודת! מי שמפסיד מקבל גם הוא פרס ניחומים :]
המנצח הגדול > 50 נקודות
סגן המנצח, המפסיד בגמר > 30 נקודות
מקווה שהבנתם, אם יש שאלות מוזמנים לשאול אותי בפרטי!
ההרשמה:
כל מי שרוצה להירשם, שיכתוב את הפרטים הבאים באשכול:
שם פרטי:
כינוי בפורום:
תוכנת מסרים, דרך ליצירת קשר מחוץ לפורום:
" אני XXXX מתחייב להגיש תמונה מצחיקה כל פעם שאצטרך ובמדיה ואבריז, אני מודע לעונש שאקבל "
* XXXX = הניק שלכם.
בעיקרון יש מקום ל10 אנשים אבל אני אשמח לכל מספר זוגי גבוהה יותר
יאללה קדימה, להירשם או שאחרת אתם יודעים כבר מה יהיה... :]
הנרשם הראשון נגד הנרשם השני, אז אם בא לכם להתחרות מול חבר תרשמו ותגידו לו להירשם שני שתצאו נגדו ויהיה צחוקים
בברכת יום משעשע, חן![]()