כשהסיומת של המייל שלך תיהיה ThE@Or_I'm_So_Sorry_it's_because_I'm_GAY.com יאשרו אותך במייל.
כשהסיומת של המייל שלך תיהיה ThE@Or_I'm_So_Sorry_it's_because_I'm_GAY.com יאשרו אותך במייל.
נערך לאחרונה על ידי ThE; 16-05-2008 בשעה 01:31.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
שאור יגיע זה יהיה כבר רעיון שלך ניראה לך שאני אסתבך עם מרוקאי
כשאור יגיע, אחי, לא תספיק להגיד "משה כהן" תלחץ רפרש תראה הודעת מערכת "אתה הושעת לצמיתות עקב הסיבות הבאות:" ואיזה רשימה של חמישה עמודי קללות... חחחחחחחח...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
"בדיחה פרטית"
:X
חחח דיי אתם רעים.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
משתמש יקר,
חשבונך לא אושר עדיין ולכן הוא אינו מופעל!
על מנת להיות חבר רשום בפורום (ובכך לקבל את האפשרות לפרסם הודעות בפורום), עלייך לאשר את חשבונך בתיבת הדואר האלקטרוני שלך, על ידי לחיצה על הקישור שנשלח אליך באימייל הראשוני כשנרשמת.
אם האימייל אבד, או שהוא לא הגיע מעולם, אנא לחץ כאן על מנת לבקש שישלח לתיבת הדואר האלקטרוני שלך אימייל נוסף על מנת שתוכל לאשר את חשבונך.
אם אתה חושד שכתובת הדואר האלקטרוני שהכנסת בהרשמה שגוי, אנא לחץ כאן ופתח נושא חדש בפורום בעיות התחברות\הרשמה
במידה והאפשרויות הנ"ל לא עוזרות, אנא לחץ כאן ומלא את הטופס, ומנהל האתר יתקן את חשבונך.
בנוסף, אנא ודא כי ביטלת כל סוג של חוסם דואר זבל שיש בתיבת הדואר האלקטרוני שלך שאולי חוסם את האימיילים שאנו שולחים, כך שבעתיד כל ההודעות שתשלחנה אליך תגענה בהצלחה.
מי אנס ליניב את הפרופיל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ישי התותח