קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ראיון] ראיון בלעדי עם האחד והיחיד אייל גולן !!!
    על ידי avior011 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-04-2011, 23:33
  2. ראיון בלעדי עם המתאבקת הדר נימץ!
    על ידי rks בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 08:18
  3. ראיון עם רוני ג'יימס דיו
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 15:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ראיון בלעדי עם דייויד סינוט ..

ברירת מחדל ראיון בלעדי עם דייויד סינוט ..

דיויד סינוט הוא המפיק של הסרט הדוקומנטרי החדש על היאבקות, Bloodstained Memoirs (זכרונות מוכתמי דם).
    בעזרתו האדיבה של אדם ביספינג, מנהל עמוד הפייסבוק של הסרט, צוות PWI הצליח ליצור קשר עם דיויד ולראיין אותו לקראת צאת הסרט שאמור להיות הדבר החם בקרב אוהדי ההיאבקות מסביב לעולם.

הראיון נערך, כמובן, באנגלית ותורגם ע"י צוות PWI להנאתכם.

ספר לנו על עצמך. איך הגעת להחלטה לצלם סרט דוקומנטרי על היאבקות?
    "היאבקות מהווה חלק גדול ומלא תשוקה בחיי. בשנים האחרונות עבדתי על מספר סרטי דרמה ורציתי לנסות משהו חדש ומאתגר. ראיתי בהפקת הסרט כאתגר בפני עצמי."

בוא נדבר על הסרט עצמו. איפה ומתי צילמתם אותו?
    "התחלנו לעבוד עליו בשנת 2005. הצילומים עצמם התחילו ב-2006. צילמנו את הסרט באנגליה, אמריקה, צרפת, איטליה ויפן."

מה נסית להשיג דרך הסרט?
    "הדבר שרציתי להשגי, הוא הדבר שבסופו של דבר השגתי. הראיונות היוו במה שבה אורחים כמו כריס ג'ריקו, רוב ואן דאם ורודי פייפר יוכלו לדבר בצורה גלויה, בכנות וללא פחד על הדברים החשובים ביותר בחייהם, כגון אמונותייהם והמקרים החשובים בחייהם ובקריירה שלהם שעיצבו אותם כבני אדם וכפרפורמרים."

איך תתאר את אוסף הכשרונות אשר בונים את הסרט עצמו?
    "מחשמל. יש לך את מיק פולי, כריס ג'ריקו, רוב ואן דאם, רודי פייפר, ג'ימי סנוקה, כריסטיאן קייג', מולי הולי, כריסטי האמי.. מחשמל, ללא ספק."

אתה היית הראשון שראיין את רוב ואן דאם מאז ששוחרר מה-WWE. האם הראיון קריטי כ"כ, אחרי שמספר חודשים עברו מאז שהראיון התקיים?
    "הראיון התקיים יום אחרי שהחוזה שלו ב-WWE פג, וכן, עדיין חשוב לראות אותו. תקופת זמן לא אמורה להפוך לאפקטיבית בפני האוהדים האמיתיים. למה בכלל? הדיעות המוקלטות שלו על קרבות שלו מול ג'ון סינה השתנתה עם הזמן? כמובן שלא.
    כסרט, האם "החברה הטובים" עדיין מרתק בשנת 2008 כמו שהיה בשנת 1990? התשובה היא כן, וכאן מדובר על 2 עשורים.

אומנות אמיתית תחייה לעד, ואני באמת מאמין ש-Bloodstaind Memoirs הוא אומנות אמיתית.
    הדבר החשוב ביותר בראיונות, הוא הזמן בהם הם מצולמים. שם הכשרון האומנותי שוכן. זה מאפשר לצפות ברגע מסויים בזמן, יום אחד אחרי שהוא קרה או 10 שנים לאחר מכן.

עדיין חשוב לראות את הראיון. ואן דאם.

ישבת עם מספר רב של דמויות בעולם ההיאבקות, חלקם אגדות חיות. מי עורר בך הכי הרבה השראה? מי נפתח בפניך יותר מכולם?
    "הראיון עם כריס ג'ריקו היה הכי מעורר השראה, מאחר והוא היה הראשון שצולם לסרט. באותו רגע ידעתי ש-Bloodstained Memoirs יהיה מיוחד. צילמנו ביחד עם כריס למשך יום שלם. צלמנו את הראיון איתו, את ההופעה של להקתו, פוזי, סאונד צ'ק ואת המפגשים עם המעריצים. זה היה יום מפרך, אך החומר המצולם הוא פשוט פנטסטי."

עורר השראה. כריס ג'ריקו.

קראתי את רשימת המתאבקים שהשתתפו בסרט בקבוצת הפייסבוק של הסרט, ושם אחד עלה ועניין אותי יותר מהשאר. קייג'י מוטו, מתאבק מדהים ודמות מעניינת מאוד גם מחוץ לזירה. איך זה היה לראיין את הנשיא של AJPW ואת אלוף ה-IWPG במשקל כבד?
    "היה נהדבר לעבוד שם. אני לא נהלתי את הראיון עם מוטו, אך כמו עם כל שאר הראיונות, אני כתבתי את השאלות לראיונות. הראיונות נוהלו ביפנית בעזרתו של מתרגם (בסרט עצמו, ישנן כתוביות באנגלית). קייג'י הוא אדם טוב, באמת."

עד היום נעשו הרבה סרטים דוקומנטריים על היאבקות שבהם לקחו מצלמה ונתנו למתאבקים לדבר. כמה דגש שמת על ההפקה עצמה של הסרט, Bloodstained Memoirs?
    "מאחר והגעתי מרקע של סרטים, זו הסיבה שהחלטתי להפיק את הסרט בעצמי. אני טפלתי בסרט כיוצר, לא כמעריץ. זה ההבדל, יש לי את הניסיון המוסמך לעבוד מאחורי מצלמה, והיה לי את התקציב המספיק בשביל להצטיין. בכנות, אני חושב שהסרט הוא ממש ברמה הגבוהה ביותר של הסרטים מבית היוצר של ה-WWE.

שלושת הדברים שהיו הכי חושבים בעיניי כשישבתי על הסרט לפני שהתחלנו לצלם, היו איכות המתאבקים, איכות הראיונות ואיכות ההפקה.

רציתי מתאבקים בעלי שם גדול, והשגתי אותם. עם המתאבקים האלה מחוייבים לפרוייקט, אני התאמצתי להפיק את החומר האיכותי ביותר. ועם כל זה, זה ברור שהכל אמור להיות עם הסטנדרטים הגבוהים ביותר.
    העסקתי צוות מעולה שעבד בעברו ב-BBC, השתמשתי בטכנולוגיה הכי מתקדמת בכדי לצלם את הראיונות, מיקרופונים איכותיים ביותר, תאורה, עריכה... עם כל אלה בפני, זו הייתה משימה מוצלחת ביותר."

אדם טוב. מוטו.

מתי הסרט אמור לצאת?
    "אנחנו חושבים שהסרט יצא באוגוסט, אך דבר עדיין לא סגור. ה-DVD יהיה זמין בחנויות הדיסקים המובחרות. אתם מוזמנים להמשיך ולהתעדכן באתר הרשמי של הסרט ב - www.myspace.com/sexandviolencemovie !"

דייויד, תודה רבה לך על זמנך, זה היה תענוג לארח אותך כאן ב-ProWrestlingIsrael. יש לך דברים אחרונים להגיד לקהל הישראלי לפני שהוא צופה בסרט?
    "אני רוצה להודות לכל מעריצי בישראל על שלקחו מזמנם וקראו את הראיון, ואני מקווה מאוד שתהנו מ-Bloodstained Memoirs ברגע שהוא יצא על גבי DVD!"

קרדיט לפורום דצ'ו .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Plag
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    191
    משפט מחץ
    כולם זונות אבל רק החכמות לוקחות כסף!

תודה אחי!!!
    אני וינס מקמהן בליגת WWA!

תודה לMr.Style על החתימה הענקית למאלה!!

Chairman Of The WWA האוואטר של YaniVOD
    שם פרטי
    •°©°
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    !You're Fired

תודה...

^מתחלפת^

^אני הכנתי^

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,717 | הודעות: 8,173,304 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect