אתם יכולים להחזיר לי תמשתמש? בבקשה? לא יקרה יותר מה שקרה אז בחייאת השקעתי בו במשתמש ההוא... אם ליאור יוכל לעשות לי טובה ולהחזיר לי אותו אני אשמח מאוד.....
אתם יכולים להחזיר לי תמשתמש? בבקשה? לא יקרה יותר מה שקרה אז בחייאת השקעתי בו במשתמש ההוא... אם ליאור יוכל לעשות לי טובה ולהחזיר לי אותו אני אשמח מאוד.....
|
|
בר חולה עלייך אתה צודק מה אחוז כמו שאריק אמר לי.. כי עיצבנתי אותו הוא שיכנע תהנהלה שיורידו אותי מניהול אלי החזיר אותי ואז שיעולי נזכר שהוא לא אוהב אותי אז נתן לי באן לחודש על זה שהגבתי "שקל"
הבנתם? חרא מנהלים זבאלות אילן אחלה בנאדם וכל שאר הראשיים חארולת גם משה סוס וגם אלי וזהו... כולם זבאלה...אני לא אנשים אבל הוא צודק מה אחוז עד שאתה תחווה א זה על בשרך אתה לא תבין תה מנהל אז אתה אומר אין פרוטקציות והכל שיקולים ניהוליים חכה שאילן יקבל תקריזה שלו ויעיף אותך...
אגב אני קיבלתי אני השקעתי כמו חמור ושאולי לא אוהב אנשים כמוני אז עפשתי לחודש... והחלטתי לבגד לרדת מניהול סעמק למה לי לתרום לפורום הזה 10 דק' ביום למה!?חלש פרוש לדוקים... אין לך מה לחפש בדאחקות... יאללה כולם נקמההההההה מכוון לגאי הגיי חח סתםסתם יעזור למנהלים להחליט לגבייך ^^"מיב בא מחר לליאור וטייגר הבית?
מה יענתו אתה עושה דווקא ישרמוטה אתה לא עושה פוזות אתה והנרגילה שלך יבן כלבה אתה לא תעזור להם אמרתי מה שהיה היה ועכשיו דף חדש ישרמוט לך תדחוף מקלות לכושלהאמא שלך
אני והנרגילה שלי? חחח מה אני קשור אליו XD
ובטח שאני אעזור להם, תראה איך אתה מדבר :/