דיי כבר נישבר לי מכולם החבר הכי טוב שלי בא אלי ושאל אותי אם אני מסכים שהוא יתחיל אם חברה שלי אקסית ואני עדדין אוהב אותה הוא יודע הוא חושב שהוא יצא גבר ושאל אותי קודם חח מה הוא עושה צחוק בא לי לפוצץ אותו מכות גם בבתצפר חופרים לי ללמוד וירדתי בלימודים עכשיו גם התקשרו להורים שלי ואמרו שיש חשד שאני משתמש בסמים כולה בן אדם בא עייף בבוקר העיינים אדומות זה לא שעישנתי איזה בוף או משהוא ועשו לי בדיקות דם ושתן סעמק איזה חופרים וגם בזמן האחרון אני לא מתאמן ולא יודע אני ניראה מוזר יותר זרוק כזה וגם ההורים שלי חופרים לי 24 שעות וכולם בוכים סעמק מתבכיינים לי כאילו אין למישהוא אחר לבכות מה אני מרכז הבכי העולמי שיזדינו עכשיו לכל החברים הכי טובים שלי יש חברה ותמיד ביום שישי הם הם החברות ביצאה ואני כמו דפוק יושב לבד אם עוד חבר שהוא גם יוצא איתנו אני מרגיש דפוק ולא יודע זה לא שבנות לא מתחילות איתי אני פשוט לא זורם לא יודע כי לא בראש שלי כי אני אוהב עדיין תחברה שלי יעני שהייתה ואני בכיתי ביגללה כמו איזה הומו היא שברה לי את הלב ואני לא מצליך לשכוח מנה כבר שנה ואל תגידו תסיג חברה זה יסתדר היו לי מאז שתי חברות ולא עזר לי כלום אני אוהב אותה אבל היא זונה כוס אמא שלהה אני רוצה להרוג אותה פשוט לחנוק אותה
סליחה אל החפריה המוגזמת אבל הייתי חייב

ציטוט ההודעה