שלום..
אני בן 14 ורציתי לחזק את השריירים ביד ולפתחל אותם שיהיה לי יין "גבעה" כזאת ושבעצם השריר גם יהיה יותר חזק.. אממ כמה סטים לעשות ובאיזה משקל? יש לי משקולת של 4,5,6 מה טוב?
שלום..
אני בן 14 ורציתי לחזק את השריירים ביד ולפתחל אותם שיהיה לי יין "גבעה" כזאת ושבעצם השריר גם יהיה יותר חזק.. אממ כמה סטים לעשות ובאיזה משקל? יש לי משקולת של 4,5,6 מה טוב?
|
|
לאמן רק פלג גוף אחד יניב אי פרופורציה מסויימת לעומת שאר החלקים בגוף ויראה לא אסתטי.
כדי לעלות במסת שריר צריך לאכול מעל התחזוקה הקלורית (להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא) , ולאמן את הידיים תלוי בתוכנית אימונים , ברמת המתאמן , בתוכנית התזונה.
סה"כ צריך לעשות בין 6 ל12 חזרות כמות הסטים תלוייה בתוכנית אימונים.
ממליץ לקרא את הנעוצים בפורום למידע נוסף ,
בהצלחה.
משה, המטרה שלו היא לא להתנפח באופן כללי אלא רק לעצב את היד.
לא מבין איך עצם העובדה שהוא יעבוד על יד קדמית במשך כמה חודשים תגרום לאי פרופורציה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תעבוד על יד קידמית , הכתף והיד האחורית יהיו בפיגור
לא יהיה פרופורציה כללית ביד , לא עושים דברים כאלו בקיצור , או שאתה עובד על הכל או שאתה לא עושה כלום.
אחי תתחיל עם משקל נמוך
תיזהר על הגב הכי חשוב!
אני לא ממליץ לפתח רק את הידיים , תעבוד על פלג גוף עליון כולו ותרגיש יותר חזק גם בידיים
נערך לאחרונה על ידי HAI-S; 19-05-2008 בשעה 21:48.
מכבי חיפה - עיר אחת קבוצה אחת
בבה מה זה אומר לעבוד על פלג גוף עליון מישהוא יכול להגייד לי כמה ואיך לעשות ומה לעשות? הסבר קטן איך מה וכמה.. אין לי ממש כוח לקרוא מדריכים שלמים
הנה כמה תרגילים
אני ממליץ לך לעשות אותם עם משקולת 4 ק''ג
http://www.beok.co.il/SelectedArticl...ArticleID=5824
מכבי חיפה - עיר אחת קבוצה אחת
חח זה לא הכוונה אחי הכוונה שמי שיודע רק יגיד לי איזה תרגילים..סליחה שקיבלתה את זה בצורה הזאת
תעשה שכיבות שמיכה, מתח רחב/צר, כפיפות בטן, אמרת שיש לך משקולות אז תעשה יד קדמית והכי חשוב צריך לאכול נכון.
יש גם תאתר הזה שHAI-S הביא תירא מה יש שמה.
אחי מה זה אומר לאכול יותר בריא? אממ זה אומר פחות שומנים?
שמע בעקרון אם אתה שמן אז אתה צריך לרדת למאזן קלורי נמוך.
עכשיו אם אתה רזה או בתת משקל אז אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי זאת אומרת לאכול הכול שתעלה במסה, הכל לא הכוונה לשוקלדים, ג'אנק פוד(מקדונלס), או כל מיני חארות כאלו שאתה לא צריך כמובן שאפשר מידי פעם.
בעקרון לאכול בערך 6-5 פעמים ביום בהפרשים של 3-4 שעות ארוחות קטנות, זה לא חובה לאכול ככה האלה רק לפי נוחות, ליותר פרטים תקרא נעוצים כתוב לך שמה בקשר לאכול הרבה.
וחשוב לציין שהשומן חשוב מאוד לגוף, ולצרוך מעט מאוד שומן תפגע בתהליך הכללי וגם בגוף, מה שבסוף יקבע אם תיהיה שמן או לא זה המאזן הקלורי שלך ולא כמות השומנים שאתה אוכל.
נערך לאחרונה על ידי system32-; 22-05-2008 בשעה 12:14.