זהו.
גאטוסו נשאר במילאן.
מה שהוא היה צריך לעשות.
לדעתי זאת החלט טובה מאוד כי הוא כבר די זקן אז הוא צריך לדעתי כבר לסיים ת'קריירה שלו במילאן D:
זהו.
גאטוסו נשאר במילאן.
מה שהוא היה צריך לעשות.
לדעתי זאת החלט טובה מאוד כי הוא כבר די זקן אז הוא צריך לדעתי כבר לסיים ת'קריירה שלו במילאן D:
Real Madrid ♥
|
|
הוא רק בן 30 זה סבבה לקשר אחורי במיוחד לגטוסו ..
Siete
אתם יודעים מה עיצבן אותי?
שהבן זונה בא והודיע בתקשורת שהוא נשאר רק בגלל שהוא לא רוצה להיחשב שבוגד
כמו רוסנרי בעבר וכאלה ואחרים. לך יא חמור, למי אתה עושה בדיוק טובות, אני שונא
אנשים שחצנים שמתנהגים כאילו התחננו אליהם להישאר.
אני חושב שקיבלת מידע שגוי... אם הוא לא היה רוצה לשחק במועדון הוא לא היה נשאר, תחשוב על זה, זה לא משהו שאפשר להגיד בקטנה...
זה איפה אתה עובד, באיזה מדינה אתה הולך לחיות וזה לוקח עם זה את כל החיים, לא מחליטים בגלל שהוא לא רוצה להיות בוגד זה לא שיקול.
בכל מקרה החלטה נכונה, הוא יהיה הכרחי ברוטציה של שנה הבאה בקישור.
יהיה כיף!
"It only took me five minutes to discuss my problems, which were not at all financial," the former Rangers man said to news agency Dire. "Carlo Ancelotti and Adriano Galliani listened to me and we are still friends like we were before. I will be here for three more years and I will finish my career at Milan.
"I never really thought about leaving this club because it wouldn't be easy after nine years. When we went into the office, Galliani closed the door and told me that if I wanted to leave I would have to jump out the window.
"It took no time to clarify our positions and I felt the full affection of the club. "When you wear this shirt you always want to win and at times you are left a little disappointed. The fans' love is also important and I didn't want to make the mistake that Andriy Shevchenko did and leave as a traitor."
לא צריך לתרגם לך נכון...
ברגע שהוא דיבר על שבצ'נקו לפי דעתי זה פשוט כבר עלוב, לא רוצה להיות בוגד,
מי ישמע הכריחו אותו להישאר.
אף אחד לא מכריח אותו להשאר אבל תהיה בטוח שהוא לא הולך בגלל שהוא מפחד שיקראו לו בוגד או שהוא בעצמו לא רוצה להיות בוגד, הוא יותר עוקץ מאשר מדבר באמת על החתימה שלו בציטוט שהבאת.
יהיה כיף!
אני לא יודע אם זאת החלטה נכונה או לא נכונה
אבל גאטוסו השנה זה לא גאטוסו של שנה שעברה.
לא עושה כבר את אותה הגנה ולא מחסה חורים.
אולי דווקא שינוי היה עושה לו טוב אבל את זה לעולם לא נדע חח.
I LOVE INTER