רק שנה עברה מאז שנדב צוק, ילד פשוט מדהים מהשכבה שלי נפטר ממחלת הסרטן..\: http://www.youtube.com/watch?v=VFKO_3APYyA
בסוכות לילד אחר מהשכבה שלי סתם כאב הראש, הכאבים החמירו ולקחו אותו לבית חולים, גילו לו גידול במוח, לא ידעו עם סרטני או לא אבל התברר שכן.
עשו ניתוח והצליחו להסיר הרבה ממנו, אך המוח שבו היה הגידול, הוא מקום מאוד רגיש והזיכרון שלו קצת נפגע ויחד עם זאת היכולת להביע רגשות כמו שמחה ועצב גם נפגעה..אבל כל הזמן אמרו שזה לא משהו רציני ויהיה בסדר, יום אחד הוא אפילו בא לבית ספר, חייך דיבר והיה נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.
מאז, מצבו רק החמיר, היו חייבים לעשות עוד ניתוח שלא הצליח ורק החמיר,
הוא התחיל עם טיפולים כימותרפיים שרק עשו עוד יותר רע, הוא עבר לבית חולים מיוחד במחלקה מיוחדת לכאלו במצב קשה שמקבלים תרופות חזקות מאוד על מנת להקל על הכאב..\:
היום ישבנו בכיתה והמחנכת אמרה לנו שיש לה משהו לספר לנו, היא אמרה שהרופאים מעריכים שיש לו רק כמה ימים ספורים לחיות..]:
כ'כ עצוב איך זה קורה פעמיים באותה שכבה, אני לא מספידה אותו חס וחלילה אבל הוא ילד כל כך מקסים, חייכן ונחמד, ילד שכולם חברים שלו..];
לא נראה לי שהוא יודע שיש לו רק כמה ימים, אבל הוא גם ישן רוב הזמן בגלל התרופות, פשוט עצוב..

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.