מה קורה?
אני עכשיו בכיתה יב' ויש לנו נשף סיום אוטוטו [כמו בקומדיות נעורים של קולג'ים \m/]
קיצררר לפני משו כמו 3 חודשים ידידה טובה מאוד שלי אומרת לי "תגידד עם מי אתה בנשף?" אמרתי לה "לא יודע, את?" היא אמרה "לא יודעת עוד" והתחילה לעשות לי עיניים כאלה של כאילו בוא תזמין אותי, אז הזמנתי אותה והיא הסכימה.
קיצר אחרי כמה זמן היה איתה קצת בלאגנים, זתומרת, התאהבתי בה וסיפרתי לה, ובגלל שאנחנו החברים הכי טובים משו כמו 8 שנים, היא היתה בהלם וסיכמנו שנתרחק אחד מהשני לאיזה תקופה וככה יהיה לכולנו יותר טוב.
בזמן האחרון היא התחילה לשלוח הודעות שהיא מתגעגעת, להתקשר כל יום, לבוא אליי וכאלה... אז חשבתי שכבר הכל נשכח וחזר לקדמותו...
קיצר אתמול במקרה שאלתי אותה מה נסגר עם הנשף. פתאום היא עושה לי "אני עם שלומי" [מישו אחר...] אז אמרתי לה "את יודעת שבגללך נתקעתי עכשיו ואין לי בת זוג לנשף" פתאום היא עושה "מה זה קשור אליי" אז אמרתי לה שהזמנתי אותה והיא הסכימה היא אמרה "לא זוכרת שזה קרה" אמרתי לה "טוב ביי בקיצר" וניתקתי...
אם היו שואלים אותי לפני שבוע/שבועיים הייתי אומר שאני לא איתה בנשף, אבל בשבועיים האלה הרבה דברים השתנו, לכן הסקתי שההצעה עדיין אקטואלית...
אבל היא בכלל שכחה שהיא [בעקיפין] הזמינה אותי!!!
קיצר עוד כמה ימים הנשף ואין לי בת זוג ובא לי להרוג אותהההה
עריכה: אואהה זה ארוך :/ מצטער על החפירה

ציטוט ההודעה