בלעדי: יעקב בוזגלו, אביו של החלוץ המחוזר והאטרקטיבי ביותר בכדורגל הישראלי, העלה במשא ומתן מול מכבי ת"א סוגיה חדשה: מכירת מחצית מכרטיסו של מאור בוזגלו, הנמצא בבעלותו, תמורת 2 מליון דולר.
http://www.one.co.il/Article/116841.html
בלעדי: יעקב בוזגלו, אביו של החלוץ המחוזר והאטרקטיבי ביותר בכדורגל הישראלי, העלה במשא ומתן מול מכבי ת"א סוגיה חדשה: מכירת מחצית מכרטיסו של מאור בוזגלו, הנמצא בבעלותו, תמורת 2 מליון דולר.
http://www.one.co.il/Article/116841.html
|
|
אפשר לחשוב דיוויד בקהאם..[למרות דבקהאם מקבל יותר]..
עשה מהבן שלו ה-שחקן , בגלל שהוא שם כמה גולים מסכנים..
תראו איך שנה הבאה הרמה שלו תרד..
אבא שלו עוד יהרוס אותו..
אבא שלו הורס אותו עכשיו, השחקן הזה לא התקדם אם הוא ייתן לאבא שלו לנהל אותו, מה 2 מיליון כרטיס? מי הוא בכלל?
יהיה כיף!
הוא יהיה שווה יותר כשיימכר אם וכאשר לאירופה אבל התנאים באמת מוגזמים אם זה באמת היה 2 מיליון דולר אז סבבה אבל יש גם עוד 1.1 מיליון יורו ליעקב שחר ובהסכם כתוב שהוא יימכר לאירופה אבא שלו יקבל 25% מסכום המכירה (אז למה לעזאזל הם קונים מאבא שלו 50% ולא 25%? זה יוצא שהם משלמים על 50% ומרוויחים רק 25% מזה) וגם השכר שלו די גבוה מעל חצי מיליון דולר לעונה. נגיד שבזה תמו כל הטלאות ניחא אבל יש לו את האבא הקרציה הזה שרק מחרבן לו את הקריירה, הוא בטח יסתכסך עם מישהו במכבי ויפוצץ את כל הסיפור באמצע העונה הבאה שמאור יהיה כבר שחקן מכבי.
כן יש לו אבא מעצבן שרק הורס אותו אבל אולי מאור יתעצבן עליו מתישהוא ויעזוב אותו...
רק אז נראה מה הוא יודע לעשות!!!
למה מה הוא עשה ממאור?
יש שחקנים פי 1000 יותר מוכשרים ממנו והוא רוצה 2 מיליון?
אבא שלו יהרוס אותו, אתם עוד תראו שבוזגלו יהפוך לשחקן של לאומית.
אתם יודעים מה הטימטום של מכבי? הם משלמים עליו 2 מיליון דולר, והולכים לתת
לו שכר של מעל 500 אלף דולר, אבל שנה הבאה - שנתיים גג, בוזגלו כבר לא בארץ.
למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשחקן שכבר לא יהיה אצלם... מקווה לטובתם שבאמת
כל הכסף שהם מוציאים על שחקן אחד יעזור להם.
הם משלמים מליון יורו על חצי גרטיס מיענקלה ו2 מליון דולר על החצי השני מיעקב בוזגלו
350 אלף נטו לעונה שכר.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי