הלכתי עם חברה שלי, חברות שלה, וחברים מהיסודי שחברות שלהם נמצאים בחבורה של הבנות לטעם העיר...
קיצור שהגענו אמרתי לחברה שלי שאנחנו רעבים ואנחנו הולכים לאכול, היא אמרה שהן הולכות לרקוד. סבבה. אני לא בן אדם שאוהב ריקודים והיא יודעת את זה, אמרתי לה שלא תצפה לראות אותי רוקד בחיים כי אני פשוט לא אוהב את זה, לא נהנה כמו אנשים אחרים. קיצור לא משנה.
הלכנו אכלנו (אוכל חרא), הסתובבנו כזה, חבר ניסה להתחיל עם בנות, היה מצחיק, אחרי שעה ככה חברה שלי שלחה לי הודעה לבוא לאיפה שהיא (ישבו כזה ליד דוכני אוכל איפשהו), אז באנו וזה, ישר חבר שלי התחיל להציק לי לבוא איתו כי הוא רוצה להתחיל עם בנות, אז סבבה אמרתי שאני הולך איתו וזה ושוב נפרדנו לבנים בנות (מרגיש כמו כיתה ז כזה), טוב הסתובבנו עוד, היה שוב מצחיק ואז היה משעמם התקשרתי אליה שאלתי איפה היא, אמרה שהיא רוקדת, סבבה, הלכנו להגיד שוב שלום וזה, שאני בא אני רואה אותה מחזיקה כזה ידיים עם ערס ועם מלא בנות כולם אומרים במעגל כאילו זה ריקודי עם ורוקדים כזה, זה ממש עיצבן אותי כי היא החזיקה ידיים רק עם הערס (יותר נכון הערס החזיק לה את היד אבל חפיף-אותו עיקרון) וזה ממש עיצבן אותי אז הלכתי, העפתי אותו, רקדתי איתה 5 דקות ואז אני לא אוהב לרקוד- כמו שרשמתי, אז רציתי ללכת משם, אז החברים המפקירים האלה לא באו איתי ונשארו לרקוד וזה ממש עיצבן אותי שוב, אז סתם עמדתי שם כמו הומו, טוב אחרי זה היינו צריכים ללכת, הלכתי כזה מחובק עם חברה שלי, הכל טוב, ואז איזה חבר של חבר שלי שמכיר את כל הבנות וזה (אני לא הכרתי הרבה, כי אני לא באותו תיכון שלהם), בא ושואל את חברה שלו אם היא מסכימה לחילופי זוגות, היא אמרה כן הוא בא תופס 2 ילדות (חברה שלי אחת מהן) והולך איתן מחובק כזה והן מחבקות אותו, וזה ממש ממש עיצבן אותי, חיכיתי שתחזור אלי, אבל היא לא, ועוד יותר הייתי מעוצבן, אז באתי תפסתי את הילדה השניה והלכתי איתה מחובק, ולא יודע, לא הרגשתי נעים כזה לחברה שלי, למרות שהיא עדיין הלכה איתו מחובק כזה, אז עזבתי את זאת שאני הייתי מחובק איתה ואז כולם עצרו, אמרו ביי והלכנו...
הגעתי הביתה מבואס, מעוצבן, ולא יודע מה עוד, ממש התעצבנתי עליה באותו יום, וזה לא שאנחנו חברים הרבה זמן, סה"כ 3 שבועות. וכל הלילה חשבתי על להיפרד ממנה. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שלא צריך להיפרד בגלל שפעם אחת לא הלך טוב.
אני לא יודע אם זה סתם אני מתעצבן בגלל דברים קטנים שהיא עושה, או שאני אמור להתעצבן בגלל זה? קיצור, מה אתם אומרים על מה שקרה?

ציטוט ההודעה