it´s hotter than a motha fucka in here."
זהו המשפט שככל הנראה הרג את Tupac amaru Shakur. מריון suge" knight" אמר אותו.
לפני 12 שנה, ב13/9/96 נפטר טואק אמרו שאקור. האמנם?
החלטתי להביא לכם אשר ע"פ תיאורית 7 הימים המפורסמת, אמור הזמר ל"שוב מן המתים".
איך הכל התחיל?
למה אנשים עדיין חושבים שהוא חיי?
האם יש בסיס לכך?
הכל בולשיט?
ולמה המאמר על טופאק שיש כבר במאגר המאמרים כזה מעפן? ובטח שלא משכנע אף אחד? (אל תעלב ידידי, לא אישי)
מה שאתם הולכים לקרוא כאן, לא נכתב בכוונה למלא אתכם בבולשיט כזה או אחר, אלא להביא את העובדות כפי שהן. שחור על גבי לבן.
יהיו תיאוריות, וכמו כן גם ראיות נוגדות - חותכות.
לא נתחיל למלא כאן ביוגרופיה של הזמר; מאיפה התחיל, מי היה וכו´.. אלא ישר מהזמן הרלוונטי אלינו.
אוהבים את טופאק? רוצים לשמוע את כל התיאוריה - ובעברית? - המשיכו לקרוא. עד הסוף!
לא מעניין? חבל על המאמץ..
אז נתחיל.
למה לזמר מצליח עשיר ומלא בנקבות לביים מוות ולהעלם למשך 12 שנים?
על מלחמת טופאק-ווסט סייד-ביגי-איסט סייד, לא צריך להרחיב. טופאק חשש למותו בכל רגע נתון. לא סתם שכר 700 אלף שומרי ראש, ולבש שחפ"ץ גם בשירותים. באחד מראיונתיו של טופאק, הנ"ל אמר כי אם היה יכול, היה מפסיק להופיע אל מול אור הזרקורים ומפסיק להיות גנגסטר. זהו למעשה "הסיבה הראשית" עליו כולם מסתמכים - זוהי הסיבה לביום המוות. אמנם המון אנשים בשעת צרה מביעים משאלה על עצמם ומבקשים להעלם. אז מה מיוחד כאן?
בזמן היותו בכלא, לאחר ביצוע הראיון מלמעלה (ולאחר עוד ראיון בו אמר כי יוולד מחדש בצאתו מהכלא) , טופאק קרא שני ספרים של "מקאוולי" (makaveli, האיות האמיתי הוא הניק ניים שלי), פילוסוף מהמאה ה16, אשר האמין ב"מותו של אחד במטרה להמנע מאויבו של האחד, ובקבלת תהילה וכח.", בפשטות – "ביים את מותך במטרה להיפתר מאויבך ובאותו הזמן להיות נאהב יותר - ולקבל תהילה".
טופאק אהב את "רעיונותיו" של האיש, שהתאימו כ"כ למצב בו היה. מצב של פחד לחייו.
זה שטופאק אוהב את רעיונותיו של האיש אין זה אומר שיישם אותם.
אז איך בכל זאת נדע שטופאק באמת התכוון ללכת על פי "התכנית" הזו של מקוולי?
קודם כל, כיצד התבצעה "ההתנקשות" בטופאק? –
ב7 לספטמבר (חודש מספר 9) 1996 התקיים קרב אליפות במשקל כבד של מייק טייסון בהיכל הMGM בלאס ווגאס, נבאדה. לאחר שעזב טופאק את ההיכל, ונכנס לרכבו שננהג ע"י "שוגה" נייט, (אמרגנו של טופאק, בעל חברת התקליטים – "death row") נורה על רכבו 5 כדורים ע"י מתנקש במכונית נוסעת אחרת, מטווח 0 (המתנקש יצא מהרכב (קאדילק לבנה) ירה 5 כדורים (כל פצעי הירי של טופאק בצד ימינו) נכנס לרכב ונסע). טופאק שרד את היריות (כדור ביד ימין, עוד אחד בצד הימיני של החזה, ועוד אחד בשוק הימינית.) ומת מוות פתאומי ביום שישי, ה13 לספטמבר. (יום שישי ה13. המילים מוכרות בכל העולם – צירוף מקרים?) אף אחד מהנוסעים במכונית לא ראה כלום. רק עד אחד, קדאפי (זמר) שהיה מחוץ לרכב, אמר שהוא יכול לזהות את היורה. הוא נמצא מת בדירתו בניו ג´רזי שבוע אחרי...
מכאן הדבר מוביל אותנו לפירוט הראשוני של תיאוריית 7 הימים, (עוד רמזים משונים הקשורים במספר 7 יבואו בהמשך, לפי רצף האירועים) ע"פ המקרה של טופאק – הוא נורה ב7 לספטמבר, שרד בבית החולים שבעה ימים בדיוק, ושעת פטירתו המדוייקת היא 4:03. (4+3=7). כמו כן הוא מת בגיל 25 – 2+5=7
ונחזור ל"תכנית" של מקאוולי.
הנה מספר רמזים לכך שטופאק אכן החליט לקחת את עצתו של מקוולי, ולביים את מותו:
1.הרמז הראשון התחיל בהוצאת האלבום "all eyez on me" ב13 לפברואר (חודש 2), אלבום כפול אשר הדיסקים בו נקראים ע"ש ספריו של מקוולי: "book 1" ו "book 2".
2.שחרור עוד אלבום – "מקוולי – the 7 day theory" בהפרש של בדיוק שבעה חודשים בין שני האלבומים – ה13 לספטמבר! (כמו כן, שחרור האלבום חל בדיוק בתאריך בו מת טופאק!)
הדיסק "מקאוולי – תיאוריית 7 הימים", שוחרר לא תחת השם טופאק כזמר האלבום, אלא תחת השם.. mekaveli, ואף בתחילת הדיסק נשמע: “exit: Tupac, Enter: Mekaveli". בתרגום חפשי: טופאק המיר את שמו למקוולי, והדיסק הנ"ל נרשם על שמו.
3.בדיסק הנ"ל, מופיע שיר שנקרא "הייל מרי". בקליפ של השיר, נראת מצבת קבר של מקוולי. פתאום היא מתנפצת, ונהיה חור ממש מעל לקבר. אז הוא קם לתחייה ומתנקם בכל אויביו. (יש לי את הקליפ.)
4."המפיק" של אלבום "מקוולי – תיאוריית שבע הימים", הוא "סימון" (simon). אף אחד מעולם לא שמע על המפיק הזה, אמנם בתנ"ך סימון היה העד הראשון לניסיו ונפלאותיו של ישו הנוצרי.
5.בעטיפה של הדיסק, רואים את טופאק נצלב, כאילו הוא ידע שהוא ימות.
6.באלבומו של "ריצ´י ריצ´", ששוחרר גם הוא ב13 לספטמבר, מופיע טופאק באחד השירים ושר: "I´ve been shot and murdered, can´t tell you how it happened word for word / but best believe that nigga´s gonna get what they deserve."
שוב טופאק מדבר על מותו שלו. כאילו ידע שהוא כבר מת כשהאלבום יצא.
7.בקליפ " I aint mad at cha" ששוחרר ימים אחרי הירי, רואים את טופאק יוצא עם חבר מתוך תיאטרון, שלפתע טופאק נורה והוא הופך למלאך. דומה מאוד לדרך בה באמת מת. (גם כאן יש לי את הקליפ.)בקליפ הזה "טופאק מת". הקליפ הבא, "toss it up" "מקוולי נולד".
8.עוד קליפ ששוחרר ב14 לספטמבר, יום אחרי ה"מוות", "I wonder if heaven got a ghetto" רואים את טופאק נכנס עם בחורה לחדר מספר 7. בסוף הקליפ רואים שעון על הקיר ובו השעה... 4:03! שעת הפטירה הרשמי של טופאק. (יש לי את הקליפ – זה נכון.)
9.על גבו של טופאק מקועקע צלב גדול, כשמתחתיו רשום באנגלית: "ספר שמות, פרק טז פסוק 30".
הפסוק עצמו לא אומר הרבה. (או שאולי לא הצליחו לפענח) אבל הפסוק שממש לפניו אומר: "וישבות העם ביום השביעי". (פתחתי, קראתי, בדקתי. נסו גם אתם...)
עכשיו הצד השני, ההסתייגויות ל"רמזים" הללו:
1.אילו הם עובדות, אין מה להתווכח.
2.כנ"ל.
3.כנ"ל
4.שוגה נייט, כאמור האמרגן של טופאק בעל חברת הטקליטים “dath row", אולי הכניס את סימון לתוך הקרדיט, כי ידע שאולי הדבר ייראה כ"עוד ראייה" לכך שטופאק חי.
5.העטיפה, מתברר, הוכנה בכלל לדיסק אחר של פאק – "אול אייז און מי". אך החליטו לשמור אותו לאלבום אחר.
6.טופאק תמיד דיבר על מותו, מאז שהתחיל את דרכו כראפר. זה בטח לא אומר דבר פרט לצירוף מקרים המ-ד-ה-י-ם של ה13 לספטמבר...
7.אין הסבר. אולי יהיה בהמשך ההודעה...רמז: שוב קשור לשוגה נייט.
8.שוב, שוגה נייט. בהמשך.
9.אין הסבר – באמת מדהים.
זוכרים את שוגה נייט?
זוכרים מה אמר לטופאק בהיכל האם גי´ אם? "היי פאק, תוריד את השחפ"ץ, חם פה כמו הגהנום!"
לדעתי, ומתברר שגם לדעת ראפרים אחרים – אם טופאק לא חי, זה בגלל שוגה נייט.
למה?
אם הייתם בעלי חברת תקליטים. הייתם יוצרים מלך כגון טופאק. לא יהיה לכם לאן לשאוף יותר. עשיתם את שלכם. מה אז? מחשבה שלי – הייתי עושה מהמלך, עוד יותר מלך ע"י הריגתו והפיכתו לאגדה של "קדוש מעונה". ממש כמו טופאק – "אגדה מסטורית" = הרבה יותר כסף!
שוגה נייט אמר לו להוריד את השחפ"ץ – גרם למותו.
שוגה נייט החל ל"השתיל ראיות" לכך שטופאק חיי – "סיימון הנוצרי" כמפיק, בקשר למס´ 7 – שוגה אמר לטופאק כיצד בצע את הקליפ כי ידע איך הוא ימות – ומתי!;
ובנוגע לרמז מס´ 8 מלמעלה (השעון ובו 4:03) – עוד טריק של שוגה...
אפילו סנופ דוג סבור כי שוגה נייט הרג את פאק – יש לי סרטון – מי שרוצה כמובן רק שיבקש...
ובכל זאת, למה עדיין סבורים שהוא חיי?
1.קודם כל, בגלל אותם ה"רמזים" שאי אפשר להסביר – והם פשוט מדהימים.
2.מעולם לא שוחררו תמונות של טופאק מבית החולים.
3.ד"ר שטיפל בפאק אמר בשידור ברדיו: "הזמר ייחיה". דבר כזה לא אומרים סתם. ואכן, שבעה ימים מצבו של טופאק היה יציב.
4.הלוויתו של טופאק בוטלה ע"י אפני שאקור, אמו של טופאק מסיבה בלתי ניתנת להסברה.
5.הסיבה הבלתי ניתנת להסברה הזו, מסתבר, היא בגלל שאת גופתו של טופאק שרפו. איך ייתכן שישרפו גופה יום אחרי המוות? הדבר גם בלתי חוקי מכוון שלא התבצעה ניתוח שלאחר המוות!
6.בדיסק הלהיטים הגדולים של טופאק, שומעים את טופאק שר: "Rest in peace to my nigga Biggie smalls."
שזה טוב ויפה, אלמלא ביגי לא היה נרצח שישה חודשים לאחר "מותו" של טופאק!
7.בקליפ "to live and die in LA" רואים את טופאק לובש נעליים חדשות של מייקל ג´ורדן. אבל הם לא שוחררו למכירה בזמנו של טופאק! ולא, לא הכינו בשבילו ספיישל אדישן...
8."זמר חדש" שקם לא מכבר, בשם "blac haze" התברר קול וסגנון ממש ממש זהה, עד כדי מושלמות לקולו וסגנונו של טופאק. "באורח פלא" לא נראו כל תמונות או קליפים או הופעות של הזמר.
9.המון שמועות רצו על כך שראו את טופאק.. וכמובן ביניהם התמונה והכתבה הבלתי מוסברת מהמועדון seven – eleven כאן בתמונה====> אז זה טופאק או לא?!?
ועכשיו, כמובן – להסתייגויות בעניין:
1.עובדה.
2.עובדה.
3.עובדה.
4.עובדה.
5.בשנת 97, איזשהו צהובון שיחרר תמונת גופתו של טופאק במהלך ניתוח לאחר המוות. התמונה הינה "גראפית" למדי, את הפנים של טופאק לא רואים, כמו גם את סימני כניסת הכדורים בצידו הימיני של הגופה. ולכן התמונה בספק גדול. אין לשכח שצהובון בלבד פרסם את התמונה.
6.טופאק יכל לאמר את המשפט בציניות...
7.אין לי את הקליפ – תשפטו בעצמכם... בינתיים כל מה שדובר על קליפים התברר כנכון...
8.הלחץ גבר והזמר הוציא תמונה על דיסק. לא יודע מה נסגר איתו עכשיו – מספק הופעות או מופיע בציבור. אני הייתי מוכן לחתום שזה טופאק. אני עדיין אופטימי לגבי זה...
9."יו בי דה ג´אג´ד" ככה רשום, לא?
מקרה היריות – הספקות והחשדות:
1. לאס ווגאס, אמצע המדבר. כיצד ייתכן שלא מצאו את הקדילאק הלבנה של היורים?
2. מעולם לא הובאו חשודים למקרה.
3. כאשר מישהו מנסה לשדוד קזינו בלאס ווגאס, מעלים מסוק לאוויר בכדי ללכוד את הגנב. למה במקרה של רצח לא עשו כך???
4.בקצה העיר ישנה קהילה של שחורים שנמשכת לאורך 8 רחובות בלבד. אם המתנקשים היו שחורים, לאן הם היו בורחים ואיפה היו מתחבאים כאשר הכל מסביבם מדבר??? הממ.. מעניין...
אז טופאק מת? או חיי?
תשמעו, אם הוא חיי, והוא באמת ביים את מותו, אז הוא עובד עלינו ועל העולם.
ואם הוא מת... הוא עדיין הצליח לעבוד עלינו..
מה שבטוח שהוא עובד עלינו...
קרדיט ענקי ל-Machiavelli מפורום אחר!

ציטוט ההודעה

הכל לטובה .