לוסי דוד

לוסי דוד מוכיחה שזה לא סותר להיות מעצבת מצליחה, אבל שלא מרוויחה ועם חצי רגל בטופשופ, אבל בלי חנות משלה

המעצבת לוסי דוד, בת ה-33, בוגרת שנקר, יוצאת היום עם קולקציית קיץ המדברת בשפתה הייחודית של "טומבוי פתייני" ובמקביל עובדת על קולקציית חורף, אותה תשלח לחנויות קטנות באיטליה שכבר הזמינו ממנה בגדים. במקביל היא מנהלת מו"מ על עיצוב ל"טופ שופ", ואם מוסיפים לזה את העובדה שהשתתפה בינואר בתערוכת האופנה הבינלאומית הנחשבת "בראד אנד באטר", אפשר לומר ללא ספק שמדובר במעצבת שהיא הבטחה.

בעתיד הקרוב מתכננת לוסי לעצב גם אקססוריז כמו חגורות ותיקים שישלימו את הלוק שהיא בונה ועל חנות משלה, תצטרכו להמשיך לחלום בינתיים, ביחד איתה.

מחירים: החל מ-300 ש' למכנסיים קצרים ועד 900 ש' לשמלות ערב מסאטן משי.

להשיג ברשת רזילי: לימפקה רח' קינג ג'ורג' 2
ת"א: יוסף, רח' רוטשילד
ראשל"צ: לימקה, רח' שלמה המלך 2 (פינת קינג גורג),
ת"א: רטרו, רח' קינג ג'ורג' 16
ת"א: רחלי, רח' המיסדיים 15
זכרון יעקב: גוטיק, רח' אנצ'ו סירני 32
גבעתיים: נקודותיים, רח' ליבריה 29
חיפה: קולביים, רח' ז'בוטינסקי 5, מרכז גירון רעננה.

גלית זיתוני

מקור ההשראה לדגמים שלפניכם הוא הצייר מונדריאן. אז נכון, הם לא מהפכניים כמוהו, אבל יש גם כמה יציאות לא רעות בכלל

בתחילת המאה העשרים פיט מונדריאן עשה מהפכה. הוא העלים את האובייקט מעולם הציור, ופרש במקומו רשתות אנכיות ואופקיות לצד כתמי צבע בוהקים.

קשה לומר שהמעצבת גלית זיתוני, שהפכה אותו למקור השראה לקולקציית הקית הנוכחית שלה, מעוררת מהפכה בעקבותיו. את אופן עבודתו היא תרגמה לכתמי צבע, למשחק עם קווים אופקיים ואנכיים ולהשתעשעות בצורות.

קשה לומר שזיתוני מחדשת בקולקציה זו משהו לעולם האופנה המקומי. למרות זאת, אפשר לומר בבהירות כי יש כאן מספר דגמים שמצליחים לשמר כהלכה את מקור ההשראה שלה ולהפוך לפריטים שכדאי להכניס למלתחה - חולצת הפסים בשחור-לבן, או החולצה הבהירה בעלת השרוולים התפוחים וההדפסים הבהירים. בתמונות המופיעות כאן תוכלו להתרשם בעצמכם.

בר רפאלי תדגמן באקססוריז

מדובר ברשת המציעה אביזרי אופנה לאוכלוסיה הצעירה כמו: תיקים, ארנקים, אביזרי שיער וכו'

הדוגמנית הבינלאומית בר רפאלי תוביל את קמפיין הקיץ העולמי 2008 של רשת אביזרי האופנה אקססוריז.

מדובר ברשת הפונה לאוכלוסיה צעירה, תוססת ויצירתית, המציעה מבחר של אביזרי אופנה כמו: תיקים, ארנקים, תכשיטים, חגורות, כובעים, צעיפים, כפפות, אביזרי שיער ועוד.

אביזרי האופנה של הרשת הגיעו לישראל בינואר 2008 ובימים אלה נערכת הרשת לפתיחה של חנויות. במהלך החודשים הקרובים מתעדת החברה לפתוח עוד כארבע חנויות במרכז הארץ, בהשקעה כוללת של 4 מיליון שקלים.

חנות בקניון גבעתיים תפתח לקראת אמצע יוני, כששלוש חנויות נוספות יפתחו במהלך יולי, ויצטרפו לחנויות הרשת בקניון איילון ובקניון רמת אביב.

Luisa Cerano

המותג האירופאי Luisa Cerano מגיע אל מתחם בזל, ומביא איתו יוקרה, אלגנטיות ועוד קצת בר רפאלי

כשאני אהיה גדולה לא אלבש ג'ינס. הארון שלי יהיה מלא בגדים בגווני אפור-שחור-לבן והרבה צבעי אדמה. אם יהיו לי חולצות טריקו בארון, הן יהיו רק מבד משובח, יעברו גיהוץ בכל פעם שייצאו מהכביסה ויהיו מיועדות אך ורק לשינה. כשאני אהיה גדולה יהיה בכל בית רובט שינקה אותו ואת החופשות השנתיות נעשה על המאדים.

אני חוששת שלמרות שעל פי תעודת הזהות אני כבר נחשבת גדולה, אני לא קרובה להשיג אפילו חצי מהיעדים האופנתיים שהצבתי לעצמי. לשמחתי, חנות החלומות שלי כבר קיימת. קוראים לה "בודואר – חדר של נשים" . היא ממוקמת במתחם בזל ועל קולביה תלויים המותגים שמאכלסים את הארון מהפנטזיות שלי. שלא לומר, את חדר הארונות מהפנטזיה שלי. לצערי, אין לי גישה לחשבון הבנק של אותה אשה מהחלומות, כך שנותר לי רק להכנס מדי פעם, לרפרף על הבדים שמביאים איתם בשורה של איכות וריחות של חו"ל ולחלום על אקזיט.

בימים אלה מגיע מותג חדש ואירופאי אל החנות: LUISA CERANO. גם המותג הזה, כמו המותגים האחרים המויצגים בה בקביעות: Eileen Fisher האמריקני ו-Crea Concept הצרפתי, מצטיין בחומרים איכותיים, אלגנטיות מעודכנת ויוקרה שמגיעה בילט אין. וכן, אתם רואים נכון – זו בר רפאלי מאחורי כל הטרנצ'ים וצבעי האדמה. בקולקציה 7 קבוצות לבוש שילוו אותך מבוקר עד ערב (בהנחה שאת חיה את החיים הנכונים: לא מבלה שעות בגני משחקים ולא יודעת איך נראה אוטובוס מבפנים).

"BOUDOIR - חדר של נשים"
מידות:36-46
מחירים: 350-1960 שקלים
איבשיץ 10 (מתחם בזל), תל אביב