נ"ט המדריך!!!:
אוקי תשמעו כל פעם שיש אנגלית תגיעו לסוף האנגלית בגלל שזה משמאל לימין אתם יודעים... לקרוא את האנגלית משמאל לימין...
אוקי נתחיל... נעשה פעולות:
פעולה מ'ס 1 : הולכים לkerning או לכל מקום אחר ב ch1 (קרנינג הכי טוב ויש שם הכי הרבה נובים...)
פעולה מ'ס 2 : רושמים B>Scrolls או מה שרוצים...
פעולה מ'ס 3 : כשמישהו עושה טריד אם הוא שם מגילה טובה אז להגיד לו Offer אם הוא אומר לכם offer u אז תגידו offer or no... יש ת'עקשנים שיצאו ויש את אלה שיסכימו...
פעולה מ'ס 4 א) : אם הוא אומר מחיר נמוך אבל לא משהו אז להגיד אמממ למשל יש overdex והוא אומר 1m אז להגיד לו 1m for this? man it worth something like 100-200k ואז יש כאלה שיצאו... אין מה לעשות הם לא נובים ויש כאלה שיגידו how did u know להגיד i saw only today like 5 in 150k ואם הוא אומר no it dosent אז להגיד לו ok good luck for selling in 1m אם אמרתם לו את האחרון סביר להניח שהוא יצא ואז ינסה למכור ב1m ואז אם יהיה לכם מזל ולא יקנו אחרי איזה 2 הוא יאמין לכם ויעשה איתכם טריד שוב וימכור לכם במחיר נמוך מאוד= נ"ט תיתחדשו!
פעולה מ'ס 4 ב) : אם הוא אומר מחיר נמוך נמוך (סיכויים נמוכים) להגיד ok ולעשות trade XD
פעולה מ'ס 4 ג) : אם הוא אומר מחיר ממש נורמלי לנסות לעשות את פעולה מ'ס 4 א' ואם לא הולך =נכשלתם
פעולה מ'ס 5 : לאחר זמן מסויים שנימאס לך לעשות את זה לך לfm ותמכור במחיר סביר או קצת פחות מהרגיל (כדי שיקנו הרי מה אכפת לך אתה יוצא מורווח) וזהו אתה מורווח תהנה
זאת השיטה שלי אני די מצליח איתה מקווה שגם אתם תצליחו...
אני יענה על שאלות פה וכפי שאתם רואים אני מאוד מאוד השקעתי אי אפשר להגיד שלא... מקווה שתעריכו את זה.
הייתי רוצה לראות את כמות הנ"ט צומחת חחחחחחח
הסוף The End

ציטוט ההודעה

הכל לטובה .