יורד נמוך
האיש בתמונה הוא פלו-רידה, הראפר שאחראי על הלהיט הכי חם של הזמן האחרון , " LOW". תמיר זוהר התמכר ולא מפסיק לתת בפלואו low low low low. אתם איתו?

תשמעו, כל הראפרים האלו בנויים אחד אחד (צילומים: יח"צ התו השמיני)

ויש לו גם עיניים יפות, מסתבר
יו יו אנשים! אם יש משהו שאני אוהב (אחרי עוגות שיש וצפייה בלקט "בלי סודות") זה שירים שעושים שמח. השירים שכולנו מכירים ובכל פעם שישמיעו אותם, נקפוץ ונתחיל לרקוד. LOW של FLO RIDA הוא אחד מהם. לא משנה מתי שומעים אותו וכמה פעמים כבר תחנו אותו באותו יום, מיד נתחיל לשיר, לרקוד ולהרים את הידיים גבוה לשמיים, יו!
(תגובת אחד האנשים ששרופים עליו)!
מפתיע שדווקא שיר כזה טוב, הצליח ונהיה ללהיט בעקבות הסרט "סטפ אפ 2”. מה שבטוח - "טוב" זה לא משהו שאפשר להגיד על "סטפ אפ 2”. ולעניינו השיר LOW מצליח - וטוב שכך. אף מסיבה טובה לא תרשה לעצמה לא להשמיע את השיר לפחות פעם אחת ואתם כבר יודעים שאתם לא יכולים בלעדיו.
בניגוד אלי, יש שרואים בו שיר חופר, נטחן ובלתי נסבל. בקיצור, דברים שמתארים שיעור היסטוריה. כל שאני יכול לייעץ לאותם אנשים, הוא לאמץ קצת חוש הומור וקצב, כי להיות משעממים זה ממש לא אחלה. LOW הוא ללא ספק ההמנון הרשמי לתקופה הקרובה ואתם מוזמנים לעלות גבוה עם השיר הכי נמוך, יו!
מאת: תמיר זוהר, מערכת וואלה!
מה אתם אומרים שיר: חופר,נתחן,בלתי נסבל או אולי יפה מגניב או מצידי לשמוע10 פעמים לא אכפת לי?
תגובות!!!