1. איש אחד מגיע לדלפק בנתב"ג ואומר לדיילת: "יש לי שתי מזוודות. אבקש לשלוח אחת לניו יורק ושנייה לאמסטרדם." הדיילת עונה לו, "מצטערת, אדוני, אין לנו שירות כזה..." צועק האיש: "בטח שיש לכם! איך עשיתם לי את זה בפעם האחרונה שטסתי?!"
2. איש אחד נוסע בכביש בסוסיתא שלו. אחרי מאמץ רב הוא מצליח להגיע למהירות של 40 קמ"ש. פתאום מכונית מרצדס חותכת אותו במהירות אדירה של 300 קמ"ש. למחרת הנהג שנסע במרצדס פוגש בבית חולים את הנהג של סוסיתא ושואל אותו: "איך הגעת לפה? מילא אני, שאני נסעתי 300 קמ"ש ועשיתי תאונה אבל אתה..?" אז הנהג של הסוסיתא עונה לו, "כן... אחרי שחתכת אותי כל כך מהר חשבתי שאני עומד במקום אז יצאתי לבדוק מה קורה..."
3. איש אחד הולך לפאב והמוכר מציע לו בירה על חשבון הבית. כשהוא חוזר הביתה הוא מגלה שאין לו בית...
4. חברים טובים יושבים על ספסל ומדברים. פתאום מצלצל טלפון כסוף שמונח עליו. אחד הגברים מרים אותו ומתחיל לדבר. הגברים האחרים שומעים את השיחה.
האישה: "הי מותק."
האיש: "הי"
האישה: "אני נמצאת פה לא רחוק ממך ואני רואה מעיל פרווה באלפיים דולר שרציתי. אפשר לקנות אותו?"
האיש: "בטח, בובה, בשבילך הכל."
האישה: "ויש בחנות ליד את הוולבו החדש שחלמתי עליו. אפשר להזמין?"
האיש: "מה לא אעשה עבורך, בטח"
האישה: "תודה רבה מתוק, אני אוהבת אותך."
האיש: "גם אני אוהב אותך."
הוא מנתק את השיחה מרים את הטלפון ושואל, "חב'רה, אתם יודעים של מי הטלפון הזה?"
5. מרוקאי אחד נכנס לבר מתקרב לאחד מהלקוחות, לוקח לו את הכוס ושותה. לאחר שהוא רואה שהלקוח מסתכל עליו בעיניים מוזרות הוא שואל בעצבנות, "מה קרה? אי אפשר לשתות?" הלקוח נאנח ואומר לו: " אל תשאל... כלום לא הולך לי היום.. בבוקר גיליתי שאשתי בוגדת בי, הגעתי לעבודה וקיבלתי מכתב פיטורים, כשחזרתי הביתה גיליתי שגנבו לי את הרכב, ואפילו עכשיו, כשרציתי להתאבד לא הולך לי... הנה באת ושתית לי את הרעל..."
6. איש אחד נכנס לבר ורואה שעל הדלפק מונח ראשו של איש שיכור, נוחר בקולי קולות. שואל את הברמן: "למה אתה לא מסלק אותו, הוא לא מפריע?" עונה הברמן: "ממש לא. בכל פעם שהוא מתעורר הוא משלם את החשבון מחדש."
7. מנהל בית משוגעים ניגש לאחד המשוגעים ומבשר לו, "שמעתי שהצלת חבר שלך שניסה להטביע את עצמו. זהו מעשה ראוי לשבח, סוף סוף תוכל לצאת מהמקום הזה. חבל רק שהחבר שלך בכל זאת התעקש למות ותלה את עצמו." אומר המשוגע: "כן... הוא היה רטוב אז תליתי אותו לייבוש."
8. באמצע הלילה נשמע צלצול טלפון בבית של ספרנית. היא מתעוררת בקושי והולכת לענות. "מתי הספרייה נפתחת?" שואל האיש בקו השני. "בתשע... אבל למה להתקשר באמצע הלילה.?" אומר האיש, "בטוח שלא לפני תשע?" מתעניינת הספרנית, "מה כל כך דחוף לך להיכנס לספרייה לפני תשע?" "לא דחוף לי להיכנס. דחוף לי לצאת."
9. איש אחד נכנס למכולת וקונה סיגריות. בלי היסוס הוא פותח את החבילה ומתחיל לעשן. המוכר אומר לו, "אה, סליחה אסור לעשן פה." האיש עונה, "אבל קניתי פה את הסיגריות." המוכר אומר, "אז מה אנחנו מוכרים פה גם נייר טואלט..."
10. שלושה משוגעים מתכוננים לברוח מבית המשוגעים. אחד מהם אומר, "אם נראה גדר גבוהה נחפור מתחתיה ונברח." אומר השני, "אם נראה גדר נמוכה נקפוץ מעליה ונברח." השלישי מבולבל הוא שואל: "ואם לא תהיה גדר אז איך נברח?"
11. שני גברים יושבים בבר. אחד מהם צועק לשני, "שכבתי עם אמא שלך שכבתי עם אמא שלך." כולם בוהים בהם ומצפים שהגבר שצעקו עליו יתעצבן ויתחיל קטטה. לפתע הוא מרים את ראשו ואומר לזה שצעק עליו, "אבא. הביתה."
12. כורדי יושב בבר ושותה וודקה עם קשית ארוכה. שואלים כל הסובבים אותו למה הוא עושה את זה והוא עונה בצער, "הייתי אצל רופא, הוא אמר לי להתרחק מאלכוהול..."
13. שאלה: מה עורך דין עושה בבריכה?
תשובה: תובע
14. שאלה: מה עונה נרקומן כשמתקשרים אליו?
תשובה: שנייה... אני בקו השני
15. השמש והירח דיברו בינהם. השמש אומרת, "משעמם לעמוד ככה סתם כל היום. רוצה לאכול?" עונה הירח, "לא תודה, היום אני ירח מלא."
16. שאלה: מה רפי גינת אוכל בבורגרנץ'?
תשובה: ארוחת קומבינה
17. משפט חכם: פוליטיקאים וחיתולים יש להחליף לעיתים קרובות... מאותה סיבה...
VampireL

ציטוט ההודעה