יחגוג 40 במדי מילאן , מדהים .
יחגוג 40 במדי מילאן , מדהים .
Siete
|
|
מדהים מדהים אבל זהו הסוס נגמר הגיע הזמן ליפרוש באמת אני חולה על השחקן סוגד לו אבל כמה אפשר
שחקן בגיל 40, ועוד בליגה באיטלקית.. יוצא דופן
זה ברור שהוא לא ישחק כל כך הרבה כמו שהוא שיחק עד עכשיו, זאת עונת פרישה אני חושב שהוא יקבל כמה דקות לפעמים ובמשחקים חשובים, הוא כבר גמר את הסוס.
יאמר לזכותו שבגיל 40 לא ראיתי שחקן שמצליח להיות בכושר משחק כזה, מהירות כזאת וטכניקה שנשארה אצלו.
חוץ ממאלדיני רק רומאריו הוא אחד שהצליח להגיע לגיל כזה ולשחק בכושר כזה.
אל קפיטאנו שחקן נשמה 24 שנים במועדון אחד קריירה גדולה, אחד השחקנים הכי גדולים שנבחרת איטליה ראתה וכך גם העולם כולו.
יהיה כיף!
הייתי מאושר לשמוע את הידיעה הזאת...
מאלדיני על אף האיטיות שלו עדיין בעל הניסיון הרב ביותר במילאן.. הוא יכול ללמד הרבה מאוד את הבלמים שמשחקים שם..
מה גם שרציתי לקנות חולצה של מילאן של עונת 2008\2009 של מאלדיני אז זה טוב לי =]]]
שחקן ענק... אין מה לומר.. כל הכבוד לו שלמרות שהוא יודע שהוא ישחק מספר מועט של משחקים הוא עדיין מוכן וממשיך לשחק.. זה רק מראה לכם מה זאת משפחה אמיתית... וכמו שהוא אמר כבר על מילאן
"Its my home, It has always been, It will never be"
מעטים כמוהו ניתן למצוא היום (ראול, טוטי, דל-פיירו וכמובן פרנקו בראזי ואלסנדרו קוסטקורטה) שבשבילם הקבוצה שבהם הם משחקים זאת משפחה.. ובתכלס... אני לא חושב שיהיה לנו גם במאה שנים הקרובות שחקן עם לב ענק ואהבה כזאת גדולה למועדון אחד כמו פאולו מאלדיני.. פשוט ריספקט ענק!
אם יש לו אפשרות ויכולת לשחק אז למה לא...
כל הכבוד לו אבל לא נראה לי שיתנו לו הרבה דק' בגלל הגיל.