אני הייתי רוצה רוק.
אני אוהב רוק ואם היה רוק ישראלי שהוא טוב כמו רוק לועזי [למשל לינקין, Skillet, וכו'] הייתי עובר לשמוע אותו...happy
אני הייתי רוצה רוק.
אני אוהב רוק ואם היה רוק ישראלי שהוא טוב כמו רוק לועזי [למשל לינקין, Skillet, וכו'] הייתי עובר לשמוע אותו...happy
|
|
את האמת, הייתי רוצה שהראפ בארץ יהיה יותר מפותח,
לא כמו שיש עכשיו שהם שרים על כסף וזונות וכמה שהם עבריינים, הכל בולשייט.
צריך שירים אמתיים שמספרים על המצב ולא סתם חארות.
ת'אכלס סגנון המוזיקה המפותח ביותר בארץ הוא הרוק\מטאל, לאומת זאת אין כמעט ראפרים בישראל, אז כמובן שהייתי רוצה שישראל תתפתח בתחום הראפ.
לא שיהיה אלא שישאר , המטאל והרוק , אני נורא שמח שהלהקות הישראליות לא אימואים ופנקיסטים , כי אני שונא את זה , אנשים לא מתאפסים על החיים שלהם ולא מבינים שכל מה שלא מטאל הבי מטאל ופרוגרסיב רוק זה חרא .
אולי סגנון הניו-גראנג' וגם לא היה מזיק עוד להקות מטאל איכותיות.....
ושיהיה גם סקא בנוסף למשינה האגדית !
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שמע כדאי להגיע לרמה (בגארנג') של להקות כמו נירוונה פרל ג'אם ואליס, צריך לעבוד קשה מאוד, אבל שיהיה לכם בצלחה.
חוץ מזה שממש שכחנו את המוזיקה האלקטרונית, אינפקטד משרום נדמה לי זכו התחרות עולמית של זוגות, כבוד![]()