קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-06-2008, 16:04
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 16:18
  3. [תלונה] נגד SUNZ
    על ידי AvixTz בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 19:08
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[תלונה] נגד saidclean , מה קרה לחופש הביטוי בפורום הזה?!!?

ברירת מחדל [תלונה] נגד saidclean , מה קרה לחופש הביטוי בפורום הזה?!!?

saidclean ברוב חוצפתו נעל לי את הדיון כיוון שלטענתו (המאוד מאוד תמוהה בעיני וכמובן שחסרת כל אוביקטיביות , המבין יבין זה לא קשה כל כך) זה גורם לגזענות. בסך הכל פירסמתי טוקבק דבריו אינם מסיתים לשום דבר וכל אחד יכול להסיק מכך מה שהוא רוצה!

בסך הכל מדובר ברשימת עובדות על ערבי ישראל (מוכחות אגב)...

זה ששני משתמשים בחרו להגיב בגזענות , אינני תומך בזה ואם החלטתם להשעות אותם זכותכם כל אדם בפורום ראשי להחליט באיזה ואפן הוא יגיב ואם זה בגזענות אז סבבה העפתם אותם1

אבל למה למחוק נושא בגלל שסעיד ואנתנאן חושבים שהוא מסית???

ועוד סעיד מאיים שאם אני אפתח נושא כזה אני ימצא עצמי בחוץ? מי הוא בבכלל זכותי לפתוח איזה נושא שבא לי כל עוד הוא בגדר החוקים בפורום וכן! זה ביקורת תלמד לקבל אותה! במדינה שלנו- ישראל יש דמוקרטיה, סעיד, וערך חשוב בה הוא חופש הביטוי , כן אותה זכות שמנצלים הח"כים שחלקם מייצגים אותך להשמיץ אותנו כל יום מחדש. אינך רק יכול לדרוש אותה עליך גם לכבד אותה.

אני דורש מכם לפתוח את הנושא, זה ששני משתמשים בחרו להעליב זה אשמתם לא אשמתי.

2. קישורים ממומנים

לגבי נושא הנעילה. ייבדק לעומק.
    מה שגרם לתגובות הסוערות זה מילות הגנאי הנוראים שהיו שם. צריך לזכור שלא רק יהודים גולשים פה.
    חופש הביטוי הוא ערך חשוב. ואפשר ורצוי לערוך דיונים בוגרים בנושא (כמו זה שהתחיל עכשיו בפורום צבא). אך צריך לדעת מהם הקווים האדומים. קויים שאותם, בתור קהילה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לחצות. היום זה קללות לערבים, מחר זה נגד דתיים, בסוף חצי מהפורום יעלב. לכן כל עוד הדיון בוגר ולא חוצה את גבולות זה תקין
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 13-06-2008 בשעה 04:55.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

מה לא בוגר, כניראה אתה הלא בוגר פה , איזה מילות גנאי נוראיות היו שם שגרמו לתגובות סוערות?? יש לך ביסוס למה שאתה מדבר עליו או שאתה סתם זורק "בנימה בוגרת" כי יש לך תאג של ראשי?

ואם אתה לא פוחד לצנזר אז למה צינזרת?? http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=356038

בקיצור האוביקטיביות שלך גם שואפת לאפס..חברים שלך מה אפשר לעשות לצפות מילד בן 17 שמנהל פורום שנחשב רציני לקחת דברים מעבר לרמה האישית זה קצת קשה כרגע אני מבין דיונים "בוגרים" עלק , למה זה אני שקובע מי אומר מה? , 1)אף אחד לא בא להעליב אף אחד כל מה שרשום שם זאת עובדה! 2)לנעול זה הדרך הכי פחדנית ועלובה שיש!!!! , 3) אינני אחראי לשום תגובות שיבואו בגלל אותו מאמר 4)בינתיים שאתה מקים ועדת חקירה כדי לבדוק נושא של שניה ורבע תוכל לפתוח את הנושא לדיון בעיניין.

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    מה לא בוגר, כניראה אתה הלא בוגר פה , איזה מילות גנאי נוראיות היו שם שגרמו לתגובות סוערות?? יש לך ביסוס למה שאתה מדבר עליו או שאתה סתם זורק "בנימה בוגרת" כי יש לך תאג של ראשי?

ואם אתה לא פוחד לצנזר אז למה צינזרת?? http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=356038

בקיצור האוביקטיביות שלך גם שואפת לאפס..חברים שלך מה אפשר לעשות לצפות מילד בן 17 שמנהל פורום שנחשב רציני לקחת דברים מעבר לרמה האישית זה קצת קשה כרגע אני מבין דיונים "בוגרים" עלק , למה זה אני שקובע מי אומר מה? , 1)אף אחד לא בא להעליב אף אחד כל מה שרשום שם זאת עובדה! 2)לנעול זה הדרך הכי פחדנית ועלובה שיש!!!! , 3) אינני אחראי לשום תגובות שיבואו בגלל אותו מאמר 4)בינתיים שאתה מקים ועדת חקירה כדי לבדוק נושא של שניה ורבע תוכל לפתוח את הנושא לדיון בעיניין.
    ראשית, אני בן 24. אם הגיל כל כך סקרן אותך. ולא, הכותרת שיש מעליי לא אומרת כלום על בוגרות. דבר שני, תתחיל להרגיע את הטון דיבור שלך! אפשר גם לא להתייחס לתלונה שלך ולהעיף אותך על טיל! מעדיף?!
    צנזרתי ונעלתי לך שם כי אין שום סיבה ללכת ולצעוק תלונה על מפקח כזה או אחר בשלושה פורמים!
    ואני מציע לך שוב, תתחיל להפסיק לזלזל בי וב"ועדות חקירה שלי" כי אני פשוט לא יברר כלום מול המפקח. ואתה תוכל למצוא לך פורום אחר.
    אז לפני שאתה מגיב (כן, אני משאיר פה פתוח שתוכל להגיב) תחושב טוב טוב על הדיבור שלך והתגובות שלך. אין הרבה משתמשים שמצליחים להרגיז אותי, אתה כמעט ומצליח..
    (אגב אם אתה חושב ש"מוות לערבים" ועוד זה לא מילות גנאי, תבחן את הלקסיקון שלך מחדש)
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 13-06-2008 בשעה 05:14.

עוד אין לך MCITP ?!

דבר ראשון אמרת" מה שגרם לתגובות הסוערות זה מילות הגנאי הנוראים שהיו שם" , אני מניח שהתגובות הסוערות זה "מוות לערבים" לכן מה זה מילות הגנאי? , באף מילה ממה שכתבתי אין מוות לערבים כמו שהסבריתי כבר 1000 פעם!

ואני אני מצטער אבל אני שמח על הרוגז שבך , תרגיש מעט ממה שהרגשתי וממה שהרבה מרגישים בנוגע למצב הזה!
    אני פתחתי תנושא כדי שאנשים יוכלו לקרוא ולהפנים מה הולך במדינה הזאת ! וכן זה מה שהולך אל תנסה להתכחש לזה...... בפעם ה1001 זה לא אשמתי שכמה מהמשתמשים לקחו את זה לכיוונים קיצוניים כאלה.

ומה תעשה בזה תצנזר או תנעל ? אני מניח שאם היית מבטל את דבריי לגמרי , נסלד מהם ורוצה להעיף אותי היית עושה זאת מזמן נניח אתה וחברך סעיד הייתם מתחלפים היוזר שלי כבר היה נטחב היטב ברשומת המורחקים של מסד נתונים שלכם... ואני אולי הולך להפתיע אותך אבל זה לא היה כזה מזיז לי , תעבור על התגובות שלי אחת אחת בחיים לא תיראה שם העלבה או קללה או משהו לא במקום (Zה לא כזה הרבה) בסך הכל אני כן רוצה שהפורום יתנהל בצורה תקינה זה אינטרס של כולנו .. תאמין או לא הייתי פה הרבה לפניך, ברצינות.. ובדווקא בגלל זה אני לא מוכן שפתאום אחרי כל הזמן הזה יבטלו דברים שלי בגלל שזה לא מתאים למישהו כאן מההנהלה מה זה העליבות הזאת?! לנעול נושא כי הוא נפגע בהתגובות שלו?? ואני עוד לא בוגר?? שנינו יודעים שמה שנכתב שם שאת האמת ולא אני זה שצריך להתבייש בנתונים האלה (בעקיפין כן כי המדינה לא עושה הרבה נגד זה) זה הוא שצריך אז שלא יבוא אליי בטענות השטויתיות האלה כי שני ילדים זרקו מוות לערבים והוא הלך להתבכיין פה שזה באשמתי...

עשה טובה, אני מבין שאתה יודע טוב מאוד מה הולך פה ... אז תמנע ממני הסברים מיותרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    דבר ראשון אמרת" מה שגרם לתגובות הסוערות זה מילות הגנאי הנוראים שהיו שם" , אני מניח שהתגובות הסוערות זה "מוות לערבים" לכן מה זה מילות הגנאי? , באף מילה ממה שכתבתי אין מוות לערבים כמו שהסבריתי כבר 1000 פעם!
    אז אני אסביר את זה שוב, אולי באמת טעות שלי שלא הייתי ברור, אף אחד לא בא בטענות אליך, אלא לשתי המשתמשים אחרים ולכן הם הושעו ואתה לא. ולגבי הנעילה, אני אגיד את זה שוב, אני אברר בדיוק על מה ולמה. עכשיו 4 בבוקר. אני בטח לא יכול לעשות עם זה כלום כרגע נכון?... תמתין בסבלנות והכל יהיה בסדר
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 13-06-2008 בשעה 05:48.

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

נעול וזהו.
    ככה המפקח החליט ככה יהיה.
    כמו כן ניתן לראות באשכול ותוכנו חומר להסתה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,584 | הודעות: 8,173,171 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect