קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [גמר NBA]משחק מספר 6- בוסטון
    על ידי LeBron בפורום כדורסל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-06-2008, 23:30
  2. [גמר הNBA] משחק מספר 1
    על ידי shachar4490 בפורום כדורסל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-06-2008, 06:17
  3. [תוצאות|NBA] פלייאוף- גמר איזורי משחק 2
    על ידי shachar4490 בפורום כדורסל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-05-2008, 14:47
  4. [תוצאות|NBA]פלייאוף - גמר אזורי משחק מס' 1
    על ידי Michael. בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 18:00
  5. הראפר The Game נעצר לפני מספר ימים בלוס אנג'לס.
    על ידי FireSide בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 00:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

גמר NBA [משחק מספר 4] בלוס אנג'לס.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ
    רוג'ום עושים באהבה או לא עושים בכלל!

ברירת מחדל גמר NBA [משחק מספר 4] בלוס אנג'לס. 91-97 לסלטיקס בסיום ו1-3 בסדרה כולה.

גמר NBA - משחק מספר 4 - בוסטון סלטיקס מתארחת אצל הל.א לייקרס.

בוסטון סלטיקס 97 - ל.א לייקרס 91
    קאמבק ענק באחד ממשחקי הפלייאוף הגדולים של השנים האחרונות!

הרבה דובר לפני המשחק על הפציעות של בוסטון, אם זו הברך של פירס שלא לגמרי בריאה, או הקרסול של רונדו שבכלל לא במצב טוב.

רבע ראשון:
    הלייקרס פותחים את המשחק עם ליי-אפ זריז של אודום שמראה פתיחה מהירה מאוד של המשחק, בלי לתת לבוסטון להתארגן בהגנה.
    כל הדקות הראשונות נראה כאילו הלייקרס מנסים להכניס את פישר ואודום למשחק בעזרת כמה מצבי קליעה\חדירה נוחים מאוד, כולל מהלך יפה מאוד שמתחיל בשלשה במסירה של קובי דרך גאסול לאודום לשתי נק' קלות מאוד.
    אחרי שלוש דקות הלייקרס מתחילים להתפוצץ, ואודום עם עוד סל במתפרצת.
    שתי וחצי דקות מאוחר יותר והלייקרס כבר בעשר הפרש, אודום כבר עם 8 נק', כולן מהשדה וכולן בחדירות לסל.
    במהלך שש הדקות הראשונות גארנט נראה לא מעורב ולא קשור, ויוצא עם שתי עבירות, מוחלף ע"י פי ג'יי בראון הותיק.
    מיד לאחר מכן ראדמנוביץ' כניס עוד אגרוף לסלטיקס עם שלשה גדולה מהפינה.
    הלייקרס ממשיכים לא להחטיא בכלל, ושתי דקות לסיום הרבע ההפרש עומד על 14 כשהתוצאה מביישת מאוד את הסלטיקס, 26-12 לליקרס.
    34 ש' לסוף וההפרש עומד כבר על 22 נק', אך הסלטיקס מצמצמים ל35-14 בסוף הרבע, ו21 הפרש הוא שיא חדש ביתרון של קבוצה בסוף רבע ראשון בסדרת גמר.
    הלייקרס שולטים לגמרי במהלך כל המשחק, בעיקר בהגנה, כשהסלטיקס בלי גארנט ופירס (שלא היה מורגש בכלל) נראים אבודים לחלוטין, הלייקרס משיאירם את רונדו ואדי האוס חופשיים לגמרי לזריקות, וכנראה שזה משתלם, כי השניים לא קלעו כלום. הלייקרס עם אחוזים גבוהים מאוד מהשדה במהלך כל הרבע.

רבע שני:
    רק לאחר שתי נק' ברבע, גארנט קולע את הנק' הראשונות שלו, ומיד בהתקפה שלאחר מכן עוד 2 בג'אמפר מהבייס ליין.
    הסלטיקס נראים כאילו הם נכנסים יותר למשחק, אבל אריזה מהלייקרס בעזרת כמה מהלכים גדולים לא נותן ליתרון לרדת, כולל שלשה גדולה ודאנק בריבאונד התקפה (לאחר עבירה שלא נשרקה).
    ארבע דקות ברבע ואודום כבר עם 15 נג', ב7 מ7 מהשדה.
    לאחר רבע וחצי אפשר לשים לב שקובי רק עם שלוש נק' וכולן מהעונשין, מה שמוכיח את הטענה שהלייקרס לא בנויים התקפית רק עליו, אך כמובן קובי מוסיף המון להתקפה בעזרת השמירה הכפולה עליו שמשאירה את חבריו פנויים לעתים קרובות. פירס חוזר מהמספל ומנסה להחזיר קצת רוח בסלטיקס.
    4:06 לסיום הרבע בוסטון בריצה של 5-0 כולל שלשה חשובה של אלן, כדי לצמצם את ההפרש ל-19, 40 שניות מאוחר יותר והריצה גדלה ל10-0 וההפרש ממשיך לרדת, הלייקרס בלי קובי נראים רע מאוד.
    2:36 לסוף הרבע פישר חודר ומוציא גם פאול למהלך של 3 נק' חשוב מאוד כדי להחזיר את הביטחון ללוס אנג'לס, וזאת לאחר שקובי פשוט נשמר מדהים ע"י ריי אלן, כדי לעצור ריצה של 12-0.
    חצי דקה מאוחר יותר גאסול דופק דאנק אדיר בפרצוף של גארנט, וחזרה ל-17 הפרש.
    עד כה פוסי מציל את הוסטון מהפרש גדול יותר, אלן לא פוגע גם במצבים נוחים, ורונדו בכלל לא מאיים על הסל. הקו האחורי של הסלטיקס נראה רע מאוד.
    52 ש' לסוף הרבע בראיינט עולה לשלוש עבירות ויוצא לספסל.
    10 שניות לסוף הרבע פישר נותן אסיסט גדול לגאסול עם פאול סל, שקולע גם את העונשין.
    התקפה אחרונה של המשחק פארמר עם 5 שניות על השעון רץ את כל המגרש ומסיים בשלשה בריצה טים הארדוואי סטייל, להוריד את הלייקרס ליתרון של 58-40 במחצית.
    אודום עד עכשיו עם 15 נק' ב100% מהשדה, גאסול החטיא כמה זריקות קלות אבל משמעותי מאוד בתנועת הכדור בהתקפה.

רבע שלישי:
    לאחר דקה ברבע קובי סוף סוף קולע את סל השדה הראשון שלו במשחק.
    דקה לאחר מכן גארנט מתחיל להכנס לעניינים עם ארבע נקודות רצופות , הסלטיקס מורידים את היתרון ל12, אבל פרקינס נפצע בכתף ובספק להמשך המשחק.
    3 וחצי דקות בתוך הרבע הלייקרס בריצה של 6-0 ובוסטון שוב הראים רע אחרי עוד איבוד כדור של גארנט.
    דקה לאחר מכן והלייקרס שוב ב20 הפרש. ריברס מתחיל לחפש פתרונות חדשים.
    5 דקות לסיום הרבע בראיינט חוטף בלוק אדיר מפירס בניסיון לג'אמפר, שמוביל למתפרצת ונקודות מהקו של ריי אלן, היתרון מצטמק ל13, 70-57.
    בוסטון לא פוגעת מהשלשה, פוסי מחטיא עוד זריקה, והסלטיקס רק עם 5 מ18 מהשלוש. פוסי מראה שכנראה הרבע השני היה מקרי לחלוטין.
    שלוש דק לסיום הרבע אלן מוריד את היתרון עד כדי 11 במתפרצת גדולה.
    הלייקרס שולטים לגמרי בריבואנד לאורך כל הרבע, הרבה בעזרת גאסול שפשוט נותן משחק ענק, כולל כמה ריבאונד התקפה שהומרו לנק' אינסטנקטיביות.
    כל זה וקובי עדיין רק עם 7 נק' במשחק.
    2 ורבע דקות לרבע ובוסטון נלחצת, פוסי עם חמש עבירות. פירס מוריד את הלחץ ואת היתרון לתשע עם חדירה מדהימה שכללה עבירה וקליעת עונשין מוצלחת. התוצאה 73-64 והסלטיקס מתחילים להאמין בעצמם!
    חצי דקה מאוחר יותר והריצה של הסלטיקס כבר עומדת על 15-3 עם שלשה גדולה של האוס.
    41 שניות לסוף והיתרון רק 4! בוסטון מתחילה סוף סוף לפגוע מהשדה, ומשחקת הגנה משובחת, שמורידה אותה בפיגור של שתי נק' בלבד בסיום הרבע, 73-71.

רבע רביעי ואחרון:
    לאחר דקה וחצי, הרגע המיוחל מגיע, בוסטון סוף סןוף משווה את המשחק בתוצאה 73-73.
    קובי ממשיך להחטיא עקב שמירה מדהימה של פירס (ואלן במקרה הצורך), אך הוא מעלה את הרף, לצערו הרב גם פירס מתחיל לקחת את המשחק על עצמו ובין השניים מתפתח אחד על אחד מעניין מאוד בהגנה ובהתקפה.
    5:50 לסיום הרבע, פירס מחטיא זריקה מחצי מרחק ונוחת רע מאוד על רגל ימין, בצד השני קובי דופק דאנק ומחזיר את היתרון ל4, 81-77, פירס לא מרשה לעצמו לתת לתאקל הקטן הזה להוריד אותו מן המגרש.
    בוסטון בעצם עוד לא עלתה ליתרון מתחילת המשחק, אך זה נראה קרוב מתמיד בעזרת הגנה מעולה, ורטוציה טובה בהתקפה, שמייצרת שלשה של פוסי והתוצאה עומדת על 81-80.
    4:06 לסיום, והרגע המיוחל הגיע, הסלטיקס עולים ליתרון ראשון 84-83 בעזרת ג'אמפר נהדר של אדי האוס, 40 שניות מאוחר יותר, מהלך אדיר של אלן, שלאחר ריבאונד התקפה חודר לסל על הבייס ליין והותן ריברס ליי אפ ענק מתחת לשלושה שחקני לייקרס.
    2:10 לסיום ובוסטון כבר מבססת יתרון של 88:83, אך קובי מתחיל לקחת על עצמו את המשחק ומצמק חזרה ל89-87.
    פוסי בשלשה אדירה מהפינה השמאלית נותן ביטחון גדול לבוסטון דה ורבע לסיום, פישר מחזיר לו בזריקה דומה, אך הוא דורך על הקו ולכן רק 2 נק' במהלך זה, 92-89 לבוסטון.
    16 שניות לסיום ריי אלן חודר על וויצ'ציץ' שמשום מה פותח לו את כל הרחבה ללי אפ קל ולסיום מוחץ למשחק ענק של אלן עצמו, כשאר הוא משאיר את הלייקרס להתקפה אחרונה רעה מאוד מלאה בזריקות רעות מהשלוש של וויצ'ץ' וקובי, האוס מסיים את המשחק בצד השני עם עונשין, וסוגר את הבאסטה על 97-91 ויתרון של 3-1 בסדרה.

משחק ענק ללא של ספק, הלייקרס כבר היו ביתרון של 22 ברבע הראשון, ו24 בשני, רק כדי לראות את בוסטון חוזרת לעצמה לאורך כל המחצית השניה הרבה בעזרת החלטות מעולות של דוק ריברס, שייעלו בעיקר את ההתקפה, אבל גם את ההגנה שהייתה פשוט גדולה.
    ריי אלן מבחינתי היה שחקן המשחק למרות שאני רוצה לציין שלריברס מגיע לא פחות לקבל את הכבוד. אלן פשוט היה גדול בשני צדי המגרש, הרבה מאוד עזרה בריבאונד וזריקות חשובות מאוד הוכיחו שיש לבנאדם מה להציע גם בסדרת הגמר הראשונה שלו, הו סיים עם 19 נק' ו9 ריב', אחריו בבוסטון: פירס עם 20 נק' ו7 אס' שגם נתן משחק גדול מאוד, בעיקר בשמירה המדהימה על קובי. גארנט סיים עם 16 נק' ו11 ריב' במשחק בינוני מאוד, ג'יימס פוסי הוסיף 18 נק' מהספסל.

אצל הלייקרס אודום הוביל על 19 נק' עשרה ריב' וארבעה אסיסטים, גאסול וקובי עם 17 נק' כל אחד, ו 10 ריב' ואס' בהתאמה. גאסול היה אדיר לאורך כל המשחק, לעומת קובי שפשוט לא פגע, ולא שיחק כמו שמצפים ממנו לשחק בסדרת גמר, הרבה בגלל השמירה הבאמת מדהימה של בוסטון.

אני שמח להגיד שהמשחק הזה היה בהחלט מהמשחקים הגדולים שלי אישית יצא לראות, בוסטון פשוט האמינה בעצמה למרות הפיגור הענק שנוצר מהר מאוד במשחק.

עוד דבר שאני רוצה להגיד זה, שצריך למנות את עופר שלח למלך ישראל, הבנאדם גאון.

יש לציין שאף קבוצה לא חזרה מפיגור של 3-1 בסדרת גמר, ז"א שמבחינה סטטיסטית האליפות של בוסטון צריכה להיסגר בקרוב. בהחלט לפי איך שהם שיחקו לאורך המחצית השניה של המשחק.

היה תענוג להיות עד למשחק כזה, מקווה שנהניתם מהסיקור,
    פני.
    נערך לאחרונה על ידי Penny_hardaway; 13-06-2008 בשעה 08:32.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

סיקור שלך? אם כן כל הכבוד =] אחלה השקעה

איך אני שמח שבוסטון ניצחו :]
    חזרתי מיציאה עם חברים בול בתחילת המשחק, אז ראיתי עם אבא שלי את המשחק בסלון
    לקראת סוף הרבע הראשון גם הייתי מבואס כי בוסטול היו אפסים וגם הייתי עייף שיא... היה לי יום ארוך וקשה
    אז הלכתי לישון ובבוקר אבא שלי העיר אותי ואמר לי שבסוף ניצחנו ועשינו קאמבק מדהים
    עכשיו אני רואה את השידור החוזר של המחצית השנייה

ההגנה של בוסטון זה משהו מיוחד ...
    יאללה בוסטון!

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

WOW את כל זה עשית לבד? O_ס
    יפה..
    הלייקרס איבדו ברשלנות יתרון 24 נק', לא מאמין שזה קרה בוסטון כנראה תיקח את האליפות הזאת..
    קובי הלך הרבה עם הראש בקיר במקום למסור יותר (למרות שהיו לו 10 אס').

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

התעוררתי ב5 ומשהו לתחילת הרבע השלישי,ראיתי את ההפרש ואת העובדה שלקובי היו קצת נקודות וחשבתי לחזור לישון(מזל שלא),קיוויתי שבוסטון יתחילו להתקמבק כי הלייקרס חשבו שהמשחק שלהם ובטוח היו נרדמים בשמירה אבל חששתי מהעובדה שקובי יתן תצוגה ואז לא יהיה כל סיכוי...

איך שבוסטון עלו ליתרון ידעתי שהם הולכים לקחת את זה (זה כמו שקרה במשחק ה1 של פיניקס-SA הזונות)

מקווה שהם יגמרו את זה בבית כדי שהקהל הביתי יהנה

נ.ב
    אודום הזה משתפן במני טיים..הוא לקח אופנסיב ובמקום לשים את הכדור בשלווה בסל הוא פוצץ ת'קרש..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    Give Me The Strength To Accept The Things I Cannot Change

בראיינט איכזב אותי קשות מחצית שנייה גרעוה שלו לקח זריקות לא לעניין וכל הקצב של אל איי נהרס פיל בכלל לא הגיב להתאמות של ריברס עשה זה פשוט בושה שהלייקרס הפסידו משחק כזה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אממ,משחק לא טוב של לוס אנג'לס במחצית השניה..
    אני מקווה שלוס אנג'לס תחזור לפחות במשחק הבא..

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

אני דווקא לא מסכים עם מה שאתם אומרים על בראיינט, הבנאדם שיחק טוב במחצית הראשונה, אולי לא עשה נק', אבל שיתף את הקבוצה מעולה.. פשוט מעולה. ברבע האחרון בחירת הזריקות שלו נראתה תמוהה משהו, אבל גם לשחקנים גדולים יש ימים רעים.
    פיל ג'קסון ניסה להתאים את עצמו, השחקנים שלו השתוללו ועשו כמה טעויות קריטיות, לדעתי וויציץ' היה מיותר לחלוטין על המגרש, בעוד שראדמנוביץ היה יכול לפחות להוות איום בהגנה.
    משחק הבא משוחק ביום ראשון בל.א שלדעתי ייקחו את המשחק, ראשון בסטייפלס זאת תמיד חגיגה, ולא רק בגלל המדים הלבנים... הסדרה תחזור לבוסטון שם נקווה שנספיק לראות גם משחק שביעי, אבל אני אישית בספק.

וכן, אני כתבתי את הסיקור...

שקד, איפה כל החבר'ה של פעם? :|
    נערך לאחרונה על ידי Penny_hardaway; 13-06-2008 בשעה 15:45.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

קובי צריך קודם כל להיכנס למשחק ואז להכניס לעניינים את שאר הקבוצה..כי בלעדיו הם לא יכולים לנצח

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Penny_hardaway צפיה בהודעה
    אני דווקא לא מסכים עם מה שאתם אומרים על בראיינט, הבנאדם שיחק טוב במחצית הראשונה, אולי לא עשה נק', אבל שיתף את הקבוצה מעולה.. פשוט מעולה. ברבע האחרון בחירת הזריקות שלו נראתה תמוהה משהו, אבל גם לשחקנים גדולים יש ימים רעים.
    פיל ג'קסון ניסה להתאים את עצמו, השחקנים שלו השתוללו ועשו כמה טעויות קריטיות, לדעתי וויציץ' היה מיותר לחלוטין על המגרש, בעוד שראדמנוביץ היה יכול לפחות להוות איום בהגנה.
    משחק הבא משוחק ביום ראשון בל.א שלדעתי ייקחו את המשחק, ראשון בסטייפלס זאת תמיד חגיגה, ולא רק בגלל המדים הלבנים... הסדרה תחזור לבוסטון שם נקווה שנספיק לראות גם משחק שביעי, אבל אני אישית בספק.

וכן, אני כתבתי את הסיקור...

שקד, איפה כל החבר'ה של פעם? :|
    מה שאני דיברתי עליו לפחות זה על הרבע האחרון. האמת זה גם נכון לחלקים אחרים במשחק.
    הוא ראה שסוגרים אותו אבל הוא נכנס עם הראש בקיר והמשיך לקחת זריקות רעות.
    אולי אפילו להוציא אותו בשלב מסויים היה עוזר..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

חן קובי כל המחצית השנייה זרק גאמפ שוטים חוץ משתי הדקות האחרונות של המשחק שהוא חדר חוץ מזה רק ג'אמפ שוטס
    ושאתה תופס משחק כזה גרוע בגמר האנביאיי במצב של 2-1 אין יותר גרוע מזה בוא לא נשכח שמשחק 1 ו 2 הוא גם לא היה בשיאו ככה שכל הסדרה הזו לא ראינו ממנו הרבה

לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ

האמת וויצ'יץ' דפק אותם ברגעי ההכרעה..
    הביא לאלן להגיע בקלילות לסל ואחרי זה במקום למסור לקובי את הכדור הוא הלך וניסה להיות ה"גיבור" של המשחק בזמן שקובי היה פנוי ב3..

תודה סשה D:

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

תשמע, זה נכון שמצפים מקובי להנהיג את הקבוצה על תקן ג'ורדן, ואודום על תקן פיפן, אבל זה לא יקרה.
    הלייקרס בנויים אחרת כרגע, קובי לא יכול לשלוט במשחק לבד כשיש עליו שני שומרים רוב המשחק, וכשהקלעים הפנויים (שני היוגוסלבים או מה שזה לא יהיה) לא פוגעים.
    לא הייתה שום אופציה התקפית ללייקרס במהלך כל המחצית השניה, כשקובי שותק לחלוטין לצורך העניין.
    אני אישית לא מצפה מקובי להרבה מראש, הבנאדם בחיים לא יהיה כמו ג'ורדן.
    ראיתי קודם איפשהו תגובה שגם ג'ורדן לא היה עושה כלום מול ההגנה הזאת, אז נכון שזה מצב היפותטי בלבד, אבל אני יכול להבטיח שאלוהים היה מוצא את הדרך שלו לתרום, שלא לדבר על זה שמעולם לא היה שחקן בליגה שעצר אותו, גם השומרים הטובים ביותר, גם בגילאים הכי מתקדמים.

עכשיו קובי בבעיה אישית, הוא כל העונה ניסה להוכיח שהוא המנהיג הרוחני של הקבוצה ושהוא יוביל אותם (לא לבד, אלא ביחד איתם), לאליפות. כרגע הוא נמצא במצב שהוא כלוא מבחינה התקפית, ולכן אודום ופאו גאסול, שבבוסטון אין כל כך מענה אליהם, צריכים להתעלות ולקחת את המשחק עליהם.
    באותה מידה יש לציין את מעט הדקות שדרק פישר שיחק במשחק הזה, ושהיה חסר מעט ברגעים הקריטיים של השיוויון והיתרונות הקטנים של הסלטיקס.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

פני אחד מהם יוגוסלבי[ראדמנוביץ'] ואחד סלובני[וויצ'צ'יץ']

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

הסדרה גמורה נראה לי בוסטון ייקחו גם תמשחק הבא כבר ויסגרו עניין
    אני תמיד מצפה מקובי מראש אי איפשר לצפות מהשחקן הכי טוב בליגה להיות טוב? אין דבר כזה
    ומסכים איתך במקרה של פישר פיל נרדם בשמירה בקטע הזה והוא לא עשה את ההתאמה להרכב הנמוך של בוסטון לא יודע מה קרה לו כאילו היה לו קל מידי אז הוא רצה לעשות לעצמו אתגר

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

תראה, קובי הוא לא מוביל טבעי, לפחות לא ממה שאני זוכר אותו. נכון שהעונה לא יצא לי לראות אותו משחק, ושמעתי שהוא התקדם מאוד בקטע הקבוצתי, אבל זה שחקן שתמיד היה הצל של שאקיל באליפויות שלהם, הוא לא זה שהתעלה ברגעי הלחץ שם, היה לו את הורי ופישר שיעשו את העבודה, בעצם אפשר להגיד שבכל סדרות הפלייאוף בעבר קובי לא בדיוק הוכיח את עצמו כווינר.
    אני אישית לא מצפה מהבנאדם ליותר מדי, וכנראה שאני צודק בזה.
    משחק הבא כמו שאמרתי לדעתי הלייקרס ייקחו, אבל השאלה הגדולה תהיה האם פיל יוכל לנצח באולם הביתי הכי קשה כרגע בNBA.
    כי ברגע שמגיעים למשחק שביעי, הכל פתוח. באמת שהכל פתוח.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,078 | הודעות: 8,173,665 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect