// המדריך הזה שליי עכשיו הכנתי אותו ואין להעתיק אותו !!!!
טוב נתחיל ...
דבר ראשון זה הalias מה זה alias!?
alias זה כמו bind שרק בalias אתה יכול לרשום כמה פקודות ביחד ..
לדוגמא : alias "X" "a; b; c; d"
הX זה השם של הalias והa b c f d זה יענו הפקודות ואחרי כל פקודה צריך לשים את זה ; שזה יענו המפריד בין כל פקודהה ..
עכשיו אתם עושים את הבינד[bind] : תיראו bind "+" "X"
ה+ מסמן את המקש שאתם רוצים שיפעיל את הalias והX זה השם של הalias ..
אחרי זה אתם לוחצים על המקש שבחרת שיפעים ת'פקודות וזה מפעיל לכם אותם ..
את הסקריפט מוסיפים לUserconfig ..
ויש סקריפטים בהרבה יותר מסובכים ..
לדוגמא : סתכלו אם אתם רוצים לעשות במקש כלשהו סקריפט שתילחצו פעם 1 הכוונת תהיה בגודל קטן תלחצו על המקש פעם 2 הכוונת תהיה בגודל בינוני תלחצו פעם 3 הכוונת תהיה גדולה תלחצות פעם 4 הכוונת תהיה בגודל אוטומט ..
תראו עושים זאת כך ..
alias "פה אתם רושמים את השם של האליאס למשל lol1" "פה את הפקודה למשל cl_crosshair_size small שזה כוונת קטנה ואז ישר אחרי הפקודה אתם שמים את הדבר הזה ; שזה יענו מפריד .. ואז רווח ורושמים עוד alias רווח עוד פעם לירשום את השם של האליאס שבמקרה שלנו זה lol ואז רווח ואש תשם של האליאס השני שאתם הולכים לעשות שזה ההמשך של הסקריפט למשל lol2 ורק אז סוגרים את המרכאות"
זה יוצא דבר כזהה ..
alias "lol1" "cl_crosshair_size small; alias lol lol2"
עכשיו אתם עושים את lol2 שזה כוונת בינונית אותו דבר כמו באליאס הראשון רק שבשם של האליאס הזה אתם רושמים lol2 ובפקודות את הפקודה של כוונת בנונית שהיא cl_crosshair_size medium ואז בסוף שאתם רושמים פעם שניה alias אז אתם ממשיכים לקרוא לזה lol ואז lol3 בסוף ינו ככה :
alias "lol2" "cl_crosshair_size small; alias lol lol3"
ואותו דבר ככה בכוונת הגדולה ..
ואז בכוונת האוטומט' .. שגמרתם לעשות את האליאס האחרון שהוא האוטומט' אתם רושמים בסוף lol ואז 1 אחד יענו שזה יחזור עליוו ...
ובסוף שעשיתם את כל האליאסים[alias] אתם רושמים bind "מקש שאתם רוצים" "ותשם של האליאס הראשון שזה במקרה שלנו lol1"
זה צריך לצאת כך בסוף ..
alias "lol1" "cl_crosshair_size small; alias lol lol2"
alias "lol2" "cl_crosshair_size medium; alias lol lol3"
alias "lol3" "cl_crosshair_size large; alias lol lol4"
alias "lol" "cl_crosshair_size autosize; alias lol lol1"
"lol1" "תרשמו פה איזה מקש שאתר רוצים" bind
ואחרי זה שתלחצו על המקש במישחק פעם אחת הוא יעשה כוונת קטנה פעם שניה כוונת בינונים פעם שלישית כוונת גדולה פעם רביעית כוונת אוטומטית ..
ואתם יכולים להוסיף פקודות לאליאסים ..
[B]סוף =] ..
אני רוצה תגובות!!!! אתם לא מבינים כמה קשה היה לי לכתוב את המדריך באלוהים ..
אין להעתיקוווווו !!!!
ותרשמו לי אם הוא מובן או לא ומה אני צריך להסביר עליו עוד תודהה ובהצלחה לכם !!