**כותרת**
לא יוצא לי לשמוע שירים אם המון גראולינג, אבל הכי טוב שאני מכיר הוא אלכסיי לייהו. אבל קובי פרחי גם עושה גראולינג מעולה :]
מי שלא יודע מה זה גראולינג שילחץ פה
תגובות![]()
**כותרת**
לא יוצא לי לשמוע שירים אם המון גראולינג, אבל הכי טוב שאני מכיר הוא אלכסיי לייהו. אבל קובי פרחי גם עושה גראולינג מעולה :]
מי שלא יודע מה זה גראולינג שילחץ פה
תגובות![]()
|
|
מיקאל אקרפלדת מ Opeth
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מצב אחד הסולן של ג'וב פור א קאובוי עושה 3 סוגי גרואולינג(פיג סקייול,סקרימינג,דת' גרואול).
מצד שני סוון הסולן של אבורטד(לשעבר גם של הורקור) משלב שני גרואולינג באותה נשימה(לא רק בהקלטה ראיתי אותו בהורקור בלייב וזה גם ככה.)
תלוי על איזה גרואולינג.כי בלהתמקד על דת' מטאל קורפסגריינדר(קאניבל קורפס) וסוון לא רואים כמעט את כולם.אם הולכים יותר לכיוון הדת'קור אז כמובן שזה ג'וב פור אה קאובוי.
דרך אגב הגרואול הכי נמוך ששמעתי הוא שלי(אני עושה הרבה יותר נמוכים ממה שאני עושה בקורג')
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אממ האמת אני לא ממש חובב של גראולינג אבל אם כבר אז כבר אלכסיי לייהו,לורדי אם זה בכלל גראולינג....
גם קצת מאט טאק מ-BFMV
סרג' טנקיאן אם זה בכלל גראולינג....
~אל תקטלו אותי~ >-<
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אלקסי לא עושה גאולינג הוא עושה סקרימינג
ולדעתי הכי טוב זה דני פילת'
חובש קרבי
ל CANNIBAL CORPSE יש גראולינג טוב אבל לא מלודי, לסרג' טנקיאן יש גראולינג "נקי" ובלי יותר מידי מילים אז לפי דעתי הוא יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 14-06-2008 בשעה 12:35.
של קובי מאורפנד לנד.... אני ממש אוהב את הגראולים שלו
Sully Erna מGodsmack עושה גראולים די טובים
וגם הסולן של Disturbed דייויד דריימן עושה גם גראולים טובים.. אבל הם גבוהים יחסית XD
Bring the Violence-
ואיי יצא לי השם מהראש אבל האיש ששר תשיר 7861 מישמכיר יש לו תגראולינג הכי טוב בעולם xD
הבאתם פה סולנים שלא עושים גרואולינג בכללXD
של גודסמק וסיסטם זה לא גרואולינגXDDDDD
אני מעדיף שירים שכל השירה גרואולינג ולא כאלה כמו בולט שעושים שירי ריגשי,זורקים גרואלינג וקוראים לעצמם מטאל...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
מה זה מי עושה את הגרולינג הכי טוב? :/
אני פשוט אוהב את הגרואולינג שסרג' עושה :X