הולנד, ללא ספק הנבחרת הכי טובה ביורו כרגע.
ניצחה שתי נבחרות ענקיות.
ועם תוצאות ענקיות.
מה אתם אומרים על הולנד ?
הולנד, ללא ספק הנבחרת הכי טובה ביורו כרגע.
ניצחה שתי נבחרות ענקיות.
ועם תוצאות ענקיות.
מה אתם אומרים על הולנד ?
Real Madrid ♥
|
|
פשוט גדולים,מהתחלה ידעתי שהם הולכים עד הסוף..אני יהיה מופתע אם הם יפלו לפני החצי גמר לפחות..מאוד מופתע..מקווה שנראה את פורטוגל נגד הולנד בחצי גמר או בגמר ולא לפני..
תותחים
נקווה שזה לא ייפסק כשיגיע הרגע המכריע
חבל שאי אפשר גמר ספרד-הולנד
גם פורטוגל זה טוב
חח כולם חשבו שהיא תיקח ממש .. אני וברק היחידים ששמנו פה את הולנד כמטרה ברורה לזכיה עם הצעירים שלה והשחקנים המנוסים שלה .
כולם אמרו גרמניה צרפת פורטוגל .
Siete
נבחרת מעולה אם כוכבים כמו סניידר רובן וואן ניסטלרוי , ידעתי שכך זה יהיה!
יעלו מבית המוות ביחד אם רומניה....
אני עוד לא יגיד טוטאל פוטבול, עוד לא יגיד שהם נבחרת ענקית, אבל יש פשוט כמה דברים שיש להולנד ואין לשום קבוצה אחרת.
וואן באסטן - גדול, אחריי הריבים שלו עם יאפ סתאם, רוד ואניסטלרוי, קלארנס סיידורף ועוד שמות רבים, הוא מוכיח שהוא יודע מה הוא עושה ושהוא לא תלוי באף שחקן נבחרת.
אתמול שהוא הוביל 1-0 על צרפת במחצית הוא לא ירד לבונקר ולא עשה מה שדונאדוני או דומנק היו עושים, הוא הכניס את רובן וואן פרסי, הם הביאו משחק יפה, כדורגל הולנדי במיטבו.
פשוט דפקו לצרפת שערים מתי שהתחשק להם.
המבחן הנותר הוא האם הם יעמדו בשלבי הנוקאווט ויצליחו להגיע לחצי גמר או לגמר וישברו את מסורת ה"נבחרת טובה אבל אין תוצאות".
יהיה כיף!
עזוב ואן פרסי , הוא הכניס את רובן במקום אנגלר חח זה די מצחיק , אני אישית לא ראיתי את זה בכל שנתי כצופה כדורגל ,במיוחד שקבוצה מובילה 1-0 ומשחקת טוב יותר .
דומנק אפס מאופס , צרפת שחקו ממש בונקר שזה מגעיל , אפילו בפיגור 1-0 .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-06-2008 בשעה 17:24.
Siete
http://iatraf.co.il/showthread.php?p...63#post3349863
תראה את התגובה שלי..אמרתי הולנד ופורטוגל שהם כרגע הכי טובים וצרפת שציפיתי מהם להרבה יותר..רק רציתי להוכיח לך שאתה מדבר שטויות..
ללא ספק הנבחרת האיכותית ביותר בינתיים.
נראה אם הם יגיעו עד הסוף.
בקיצור אם שמעתם אז כנראה הולנד תפתח אם המחליפים שלה כדי להמנע מפציעות בשלבים הגבוהים , מה אתם אומרים ?
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-06-2008 בשעה 17:48.
Siete
מה הקשר טוטאל פוטבול?
טוטאל פוטבול זה שיטת משחק שכל שחקן משחק על כל המגרש ובכלל לא קשור.
כל אחד פה מקשיב לכל השדרנים הנכים האלה וישר זורקים לאוויר טוטאל פוטבול.
תקראו קצת לפני שאתם סתם זורקים מושגים:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...91%D7%95%D7%9C
אייקס צודק!!
איזה ביצים יש לוואן באסטן.. חשבתי שהולנד יספגו גול מהיר ישר אחרי שהוא חיזק את ההתקפה עם החילופים..
אבל ההגנה פשוט הדפה כל בעיטה לרחבה..
וההתקפות.. יוצאות מן הכלל.. השלישייה של ריאל : וניסטלרוי, סניידר ורובן + ואן פרסי מארסנל.. שילוב מנצח..
וואן באסטן עשה גם נכון שהשאיר לקראת הסוף עוד אפשרות לחילוף הגנתי שישמור על התוצאה..
צריך לראות מה ספרד תעשה היום מול שוויץ..![]()
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
ספרד משחקת מול שוודיה ולא שוויץ
הולנד יכולה לשחק טוב כמה שהיא תרצה, אם היא תגיע לשלבים הגבוהים? לא נדע לעולם, כי מאז ומתמיד היא הלוזרית של הטורנירים הגדולים.
ובסוף נראה את גרמניה, שוב בגמר טורניר גדול.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אבל OZZY הפעם יש לה שחקנים כמו רובן שניידר ואן דר וארט שהם בשלים מתמיד .. שלא נדבר על ואן ניסטרלוי ( למרות שהוא היה שם מאז ומתמיד אבל כבר ידוע שצריכים יותר מחלוץ טוב כדי להצליח ) .. בסה"כ צודק אבל כולנו נרגיש הרגשה של באסה אם היא לא תגיע לפחות לחצי גמר אחרי שהביסה את אלופת העולם וסגניתה .
Siete