הורדתי תמאוורר הזה מהמחשב הישן שלי הוא היה על המעבד זה פנטיום שתיים
אני רוצה לחבר למחשב שלי יענו ב"כבל מתח פנימי"
הינה תמונה:
![]()
הורדתי תמאוורר הזה מהמחשב הישן שלי הוא היה על המעבד זה פנטיום שתיים
אני רוצה לחבר למחשב שלי יענו ב"כבל מתח פנימי"
הינה תמונה:
![]()
|
|
איזה סוג כבל (כזה שמתחבר ישר לספק כוח או ללוח אם) ולמה לך להחליף את המאוורר על המעבד?
את החיבור הזה אתה מחבר ללוח אם אמור להיות לך כניסה כזאת עם שלושה פינים אתה מחבר וזה עובד.
השאלה לאן אתה רוצה לחבר את המאורר הזה כי נראה לי שהוא די חלש ואין לי מספיק כוח לאורר שום דבר.
אני רוצה לחבר אותו הנוסף למאווררים שיש ליי אני יודע שהוא מתחבר ללוח אם
השאלה שלי היא עם אפשר לחבר אותו איכשהוא עם קומבינה
לכבל מתח פנימי???
מה זה כבל מתח פנימי ? אתה רוצה ישר לספק כח ? אם כן אז יש מתאם שמחבר בין חיבור 3 פינים לחיבור MOLEX 4 פינים שמאפשר חיבור ישירות לספק כח והמאוורר יסתובב לך על 100 אחוז כל הזמן... למרות שאני ממליץ לך פשוט לקנות מאוורר חדש אם יש לך בעיה בקירור...
לכל חנות שמכבדת את עצמה אמור להיות כזה מתאם... אני הלכתי לפנדה והביאו לי בחינם ... וגם אם במקום אחר יגבו ממך כסף זה שטויות זה איזה 10 שקלים מקסימום תלוי כמה נחמד/ה המוכר/ת
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 16-06-2008 בשעה 21:14.
הכונה לכבל מתח של ספק?
אם יש לך מיותרים ויש לך מלחם קטן אתה יכול לעשות את זה..
אבל כל השינוים הם על אחריותך בלבד!
תעשה טובה קח 30 שח לך קנה מאוורר נורמלי.
נערך לאחרונה על ידי Michael1232; 16-06-2008 בשעה 22:51.
לא הייתי ממליץ לו לעשות את זה לבד קצר אחד והלך הספק כח
מיכאל תאמין לי הוא לא חלש זה בטוח... המעבד הזה פאקינג מגיע ל 6000 RPM כמו המעבד של P3 הוא עושה רוח מטורפת... אחי אבל הכי טוב שתחתוך תמחבר הזה ממנו... ותחבר את החוטים הצהוב לצהוב והשחור לשחור שממש צמוד לצהוב באיזה כבל LEGACY פנוי שיש לך (LEGACY= הכבר כמו של ההארדיסקים והסידירומים)
ולמתן קצר אחד לא הולך הספק תאמין לי אני קיצרתי פאזה של ספק עם ה 12V איזה 7 פעמים יצא לי גיץ בגודל של הארדיסק ועדיין הכל עובד מושלם![]()
נערך לאחרונה על ידי חי.; 17-06-2008 בשעה 10:37.
אני אומר את זה מנסיון אחינו... הלך לי כבר ספק אחד
ok הבנתי תודהאני שוקל לעשות את זה אבל יש שתי שחורים אזז...
אני לא יודעעע בידיוקק ..
יש סיכון אחר חוץ משריפת המאורר?
איך חיברת אותו<<? >> צהוב לצהוב ושחור לשחור שליד הצהוב? או ששללוח אם.. אם ללוח אם הוא יהיה איטי אין מה לעשות... אבל תחבר כמו שאני אמרתי ותבין תמהירות המטורפת