סגנון חדש שלי והציור הראשון שלי שסיימתי ביום אחד ובלי לקום מהכיסא,אני חושב שזה אומר שזה אחד מהסגנונות שאני צריך להמשיך ולצייר...
הציור:
אותה נסיים עוד מעט...(יש עוד הרבה לסיים)...
![]()
סגנון חדש שלי והציור הראשון שלי שסיימתי ביום אחד ובלי לקום מהכיסא,אני חושב שזה אומר שזה אחד מהסגנונות שאני צריך להמשיך ולצייר...
הציור:
אותה נסיים עוד מעט...(יש עוד הרבה לסיים)...
![]()
|
|
אוקיי, תנס למרוח קצת את הקווים, הצללה טובה אבל יש מה לשפר, פרפורציות טובות מאוד, אהבתי את השעון, האישה למטה גם כן יפה מאוד, אני מחכה לראות אותה גמורה...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
וואו הראשון מזכיר לי את הסגנון של הציורים בסדרה גיבורים של אייזק מנדז XD
אממ, אהבתי את הסגנון, הציור השני מדהים פשוט! החלק של הפה + אף נראה כל כך ריאליסטי.
תודה על התגובות
ג'יימס,יכולתי למרוח את הקווים ולעשות צביעה רגילה אבל רציתי לנסות משהו חדש וזה הממשהו החדש הזז וזה באמת במכוון כזה מבולגן...אני אוהב את זה..
אייזק מנדז?לא מכיר אותו אני מקווה שזה מחמאה
תודה לך אני גם ממש אהבתי את החלק של הפה באזור השמאלי במיוחד אבל יש עוד הרבה עבודה..
אחחח מה יהיה איתך תגיד...
אין לי מה להגיד כבר נשבע לך....אתה מהפנט אותי כל פעם מחדש...
מדהים...
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
אחי יצירה מטורפת.. כל הקטע של הצביעה של הדמות.. ממש ממש ממש יפה.. אתה עושה את זה עם עט גרפי?
לפי דעתי אתה בכיף יכול להתקבל לכל עבודה שדורשת מיומנות ציור בקלות.. לך תעשה מהכישרון כסף
לא חסר ביקוש למעצבים גרפים, ציירים לעבודות של פרסומאות וכל השטויות האלה.. אתה ממש ממש מוכשר
ישלך DevinArt?
It's getting kind of hard to believe
things are going to get better
I've been drowning too long to believe
that the tide's going to turn
And I've been living too hard to believe
that things are going to get easier now
I'm still trying to shake off the pain
from the lessons I've learned
And if I see van Helsing, I swear
to the Lord I will slay him!
A-ha-ha-haa! Take it from me
I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!
Blood will run down his face
when he is decapitated...aah!
his head on my mantle is how
I will let this world know:
.
תודה רבה עומר,אני מתכוון להתחיל דיי בקרוב לעשות מזה כסף רציני בנתיים אני מצייר בשביל הפאן..
ובדיוק השבוע פתחתי דוואינארט אבל העלאתי לשם קצת מהציורים שלי אני ייעדכן תגלריה בקרוב..
http://shimda.deviantart.com/
טוווווב אחי זה ממש מעולה אולי תצלם עצמך כיצד אתה מצייר את זה ותעלה ליוטיוב בהילוך מהיר? זה ממש מעניין איך עושים את זה...
יום טוב ידידיי הנכבדים...
מי יתן וצחנת הגרביים לא תאפוף את גופכם
פששששש תותח !.
ממש יפה באמת יפהה..
זה 100% פוטושופ או תוכנה אחרת או משהו ?
ואוו הציור השני מדהים שמעון..
The Pod