הבעייה היא ניסיתי לעלות תמונה לפרופיל שלי ולא הצלחתי גם דרך המחשב והופיעה לי הודעה(Upload of file failed.) וגם דרך כתובת אינטרנט וגם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור איך אני אצליח לראות את התמונה בפרופיל? תודה
הבעייה היא ניסיתי לעלות תמונה לפרופיל שלי ולא הצלחתי גם דרך המחשב והופיעה לי הודעה(Upload of file failed.) וגם דרך כתובת אינטרנט וגם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור איך אני אצליח לראות את התמונה בפרופיל? תודה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הערה: הגודל המקסימלי של התמונה המותאמת אישית שלך הוא 100 על 100 pixels או 64.0 KB (מה שיותר קטן).
וגם אתה יכול להעלות את התמונה לאתר ואז לשים תURL יש כזאת שורה...
כנס לאתר www.imgeshack.us
תעלה תתמונה ותשים תURL שלה... בשורה שצריך
עריכה:הנה תמונה
איפה שסימנתי באדום שמה הURL של התמונה שהעלתה
ואז תלחץ "שמור שינויים" איפה שסימתי בכחול... מקווה שעזרתי
תראה אם ניסיתה בשתי הדרכים ולא הלך אז.. תראה מה רשום בהערה איזה גדלים מותר...
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 18-06-2008 בשעה 09:35.
ניסיתי להעלות דרך האתר וזה עשה לי invaild url
וגם דרך המחשב זה מראה שזה טען את התמונה ורואים אותה אבל בעצם לא רואים בפרופיל וכשאני לוחץ על שמור שיניום זה אומר שטעינת הקובץ נכשלה
ואגב התמונה בגודל המתאים[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%99%20%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%A1%D7%99/My%20Documents/My%20Pictures/%D7%9C%D7%9C%D7%90%20%D7%A9%D7%9D.JPG[/IMG]![]()
תעלה את התמונה שאתה רוצה דרך אתר רגיל כמו IMAGESHACK.DE או משהו..
ואני כבר יסדר לך אותו בפרופיל
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 18-06-2008 בשעה 20:16.
העלתי לפרופיל דרך הקישור http://img223.imageshack.us/img223/7943/145sr1.jpg תודה מראש
סבבה. טופל