קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בדיחות!!!על בלונדיניות!!חדשות!!!חחח אני נופללל
    על ידי guy555 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-04-2011, 15:12
  2. שתי בדיחות טובות..
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 09:39
  3. 4 בדיחות טובות!.....
    על ידי Roman בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:58
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:58
  5. הרבה בדיחות
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 18:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות]

ברירת מחדל [בדיחות]

משוגע הולך לפסיכולוג. שואל הפסיכולוג:"מה הבעיה?". עונה לו המשוגע: "אנשים לא מאמינים לי שאני אלוהים!". מציין הפסיכולוג: "על מנת שאוכל לעזור לך אני צריך להכיר את ההיסטוריה שלך". המשוגע משיב: "אין בעיה, בראשית בראתי את השמיים ואת הארץ.."
    ===

יש 3 משוגעים שרוצים לברוח מבית משוגעים משוגע אחד אומר: אם יש גדר נמוכה נעבור מעליה" משוגע שני אומר: "אם יש גדר גבוהה נעבור מתחתיה" ומשוגע שלישי אומר: "חברים, אין גדר".

===

יום אחד מנקה בא לבית-משוגעים. האחראי על בית-המשוגעים אומר לו שלכל איש שטוען שהוא משוגע "אנו נותנים לו אמבטיה מלאה מים ומביאים לו כפית, מסננת ודלי ואומרים לו לרוקן את האמבטיה". "אה! הבנתי את הרעיון! אמר המנקה "אדם נורמלי יבחר בדלי כי הוא הכי מהיר". "לא!!!" אמר לו האחראי "אדם נורמלי היה מוציא את הפקק של האמבטיה! לסדר לך חדר עם או בלי נוף?"

===

פרה לחברה שלה: שמעת על מחלת הפרה המשוגעת? הפרה עונה לה: כן שמעתי איזה מזל שאנחנו ברווזים

===

איזה אחד הולך ברחוב ושופך על הראש שוקו וכולם צועקים לו "מה אתה דפוק, מה אתה שופך שוקו על הראש?" אז האיש אומר "מה??? זה שוקו? חשבתי זה מוקה..."

===

דוקטור אחד בא לבית משוגעים לבדוק את מי אפשר לשחרר. הוא בא למשוגע אחד עם קופסת גפרורים. הוא שואל את המשוגע: "מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"זה החתול שלי". למחרת הוא בא ושוב שואל אותו:"מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"זה החתול שלי". ביום השלישי הדוקטור שואל אותו:"מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"מה זאת אומרת? זו קופסת גפרורים!". אז הדוקטור משחרר אותו מבית המשוגעים. אחרי שהאיש יצא מבית המשוגעים, הוא מסתכל על קופסת הגפרורים ואומר: "איך עבדנו עליהם מיצי!"

===

זואופיל, פירומן ומזוכיסט הולכים יחדיו ברחוב.... הזאופיל אומר:"בואו נמצא חתול ונאנוס אותו.." ואז הפירומן אומר:"ואחר כך נשרוף אותו..." ואז המזוכיסט אומר:"מיאוו.."

===

יום אחד בא פרופסור לבית משוגעים הוא מצייר דלת ואומר מי שיצליח לפתוח את הדלת יקבל מה שהוא רוצה כל המשוגעים מנסים לפתוח את הדלת רק משוגע אחד יושב בפינה הפרופסור "אומר לו למה אתה לא מנסה לפתוח את הדלת?" המשוגע אומר "ששש יש לי את המפתח."

===

משוגע רצה לברוח מבית המשוגעים ולא ידע איך, הוא שאל את חבריו אבל אף אחד לא יכל לעזור לו, עד שבא אחד ואמר לו: "אני יכול לעזור לך לברוח מפה". "איך?" שאל הראשון. "אני אזרוק כרטיסיה מחוץ לחומה ואתה תקפוץ עליה וככה לא יקרה לך כלום", "באמת?" שאל המשוגע הראשון, "כן" ענה לו חברו. חברו זרק את הכרטיסיה מחוץ לחומה והאיש טיפס וקפץ ... אחרי כמה דקות שומעים את המשוגע שקפץ צועק... אז חברו שואל אותו "מה קרה"? אז הוא עונה "תראה מה קרה לי, העיקר אמרת לי שלא יקרה לי כלום".. אז חברו ענה: " מה אני אעשה, קפצת על הניקוב"....

===

3 אנשים בבית משוגעים רצו לברוח 1 אמר בואו ננסה לברוח דרך החור של המפתח 1 רץ רץ רץ נדפק בדלת 2 רץ רץ נדפק בדלת 3 מציץ דרך חור המפתח "יא מפגרים המפתח בפנים"

===

3 גברים נכנסו לכלא למאסר עולם.. ריחם עליהם השופט ואמר" כל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה שיהיה איתו בתא בכלא.." הראשון אמר- אני רוצה 10 זונות מקצועיות השני אמר- אני רוצה שכל התא יהיה בקבוקי וודקה השלישי אמר --- אני רוצה כל החדר מלא סיגריות לאחר 25 שנה פתחו לאסירים את התאים בתא הראשון ראו 10 בנות מעולפות עם 49,654 ילדים קטנים.. בתא השני ראו בן אדם כולו שתוי לא רואה בעיניים פתחו את התא השלישי ראו בן אדם יושב באמצע חדר מלא סיגריות שאלו אותו "מה עשית 25 שנה?" ההוא אמר " חיכיתי שתביאו לי מצית "

===

איש אחד בא לבית משוגעים ואומר למנהל אני בטוח שיש פה אחד שהוא לא משוגע.. המנהל אומר לו איך אתה יכול להוכיח לי את זה?! -איש: "לך לטבח תגיד לו שהיום יניח על השולחן צלחת מזלג וסכין לכל אחד בלי אוכל..!" המנהל הלך לטבח אמר לו מה שהאיש אמר .. קוראים ברמקול לכולם לבוא לאכול כולם מתיישבים ומתחילים לאכול..פתאום האיש רואה אחד בסוף החדר יושב ולא אוכל .. האיש אומר למנהל "הנה זה לא משוגע.." האיש בא אליו ואומר לו "אדוני למה אתה לא אוכל..?" המשוגע: "אני מחכה שזה יתקרר."

===

משפחת מזוכיסטים יוצאים לטיול בדרך הם רואים זקן חוצה את הכביש האבא אומר נדרוס אותו.... וכל הילדים אומרים כן כן.... האבא דרס את הזקן. אחרי זה הם רואים ילד חוצה את הכביש האבא אומר נדרוס אותו וכל הילדים אומרים כן כן..... אחרי שהם דרסו את הילד האבא אומר שיש תקלה במכונית אז האימא יורדת ובודקת מה יש לאוטו אז האבא אומר לילדים נידרוס את אימא וכל הילדים אומרים כן כן..... אחרי שהם דרסו את האימא, הם נוסעים ורק דינה בוכה ובוכה אז האבא שואל אותה "למה את בוכה, את אוהבת לראות אנשים מתים" אז דינה אומרת לו "נכון אני אוהבת לראות אנשים מתים אבל שדרסת את אימא אז רמי הסתיר לי...."

קרדיט לאתר "צחוק". תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

איזה אחד הולך ברחוב ושופך על הראש שוקו וכולם צועקים לו "מה אתה דפוק, מה אתה שופך שוקו על הראש?" אז האיש אומר "מה??? זה שוקו? חשבתי זה מוקה..."

תסביר לי איך זה אמור להצחיק אותי?! =0
    נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 19-06-2008 בשעה 10:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,617 | הודעות: 8,201,210 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect