התחילו בצפון אמריקה מוקדמות המונדיאל? אם כם מי הקבוצות שיש שם בצפון אמריקה אני יודע רק על ארצות הברית מכסיקו ואולי קנדה מי עוד?? אם בכלל
התחילו בצפון אמריקה מוקדמות המונדיאל? אם כם מי הקבוצות שיש שם בצפון אמריקה אני יודע רק על ארצות הברית מכסיקו ואולי קנדה מי עוד?? אם בכלל
|
|
אני חושב שגם פנמה ניקרגואה אולי, הונדוראס, קוסטה ריקה, גאווטמלה, האיטי, הרפובליקה הדומיניקנית. ועוד כמה מדינות ממרכז אמריקה.
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
הונדורס,ניקראגואה,טרינידד וטובגו,מקסיקו,קנדה,ארה"ב,קוסטה ריקה,ג'מייקה,הרפובליקה הדומיניקנית,גוואטמלה,האיטי זו בערך הרשימה המלאה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הונדורס,ניקראגואה,טרינידד וטובגו,מקסיקו,קנדה,ארה"ב,קוסטה ריקה,ג'מייקה,הרפובליקה הדומיניקנית,גוואטמלה,האיטי זו בערך הרשימה המלאה....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
סעמק יצא לי דאבל ובבקשה אחי ואל תיהיה בטוח כי גם טרינידד יכולה ועולות 2 נבחרות משם ומקום 3 ו-4 להצלבה