קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-08-2008, 14:38
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 17:25
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-04-2008, 03:44
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 01:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[ידיעה]גווארדיולה: "אטו, רונאלדיניו ודקו יעזבו"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(

ברירת מחדל [ידיעה]גווארדיולה: "אטו, רונאלדיניו ודקו יעזבו"

פפ גווארדיולה הוצג ביום ראשון רשמית כמאמנה החדש של ברצלונה. אחרי שהעלה את קבוצת המילואים לליגה השלישית ביום א', הבוס החדש בקאמפ נואו כבר התחיל לעבוד והצהיר: "רונאלדיניו, דקו וסמואל אטו לא בתוכניות שלי".

גווארדיולה הצהיר כי לו תהיה המילה האחרונה בנוגע לרכש, ולא לצ'יקי בגיריסטיין. "אנחנו צריכים חלוץ מס' 9 שישלים את הנרי וקרקיץ'", הוסיף, "צריך מישהו שמסוגל להבקיע 60 שערים בעונה. אנחנו יודעים את מי אנחנו רוצים, אבל לא נפרסם את השמות בינתיים".

קרדיט לספורט5

מעניין אותי על איזה חלוצים הם מדברים..או שזה גוויזה כמו שמישהו אמר..או שזה דרוגבה נראה לי..מקווה שאחד מהם יבוא..ואז תהיה התקפה חלומית..אבל מעניין איזה קשר הם יביאו שימלא את המקום הענק שדקו מילא..זה דיי ישן..ורוב האנשים ידעו את זה..רק רציתי שתהיו בטוחים..הוא גם אמר ש6-7 שחקנים מהמילואים יגיעו לבוגרת ויתחילו להתאמן איתם..אני מקווה שגיא אסולין אחד מהם..מאוד מקווה..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

לא חושב שהם היו צריכים לתת לאטו ללכת, הוא עזר לבארסה העונה והבקיע מלא שערים.
    דקו ורונלדיניו זה בסדר לדעתי שיעזבו, צריך לחדש קצת את הסגל של בארסה.
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חלוץ שהורס חברתית , פצוע חצי עונה צריכים לשחרר.
    Siete

Special Player האוואטר של henry14
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    חלוץ שהורס חברתית , פצוע חצי עונה צריכים לשחרר.

חלוץ מגעיל, בחיים לא שמעתי שהוא תומך או עוזר (לא בפן המקצועי ולא בפן החברתי-קבוצתי.)
    גם ככה כל הגולים שלו מ3 מטר, אז בעיה להביא חלוץ אחר שיבקיע מ3 מטר?
    לא, וגוארדיאולה הבין את זה.
    מה גם שיש לו את הנרי.
    ואם הוא מתכנן לשחקן 4-5-1 ע''פ השמועות, אז הוא לא צריך את אטו שיעשה קוצי מוצי בספסל.

ולטמבל שאמר שצריך לשחרר את דקו ורוני במקום את אטו- שתוק.
    גם כן מצאתם מנהל לפורום כדורגל.
    סבתא שלי מבינה את המשחק יותר טוב ממך.
    דקו ורונאלדיניו תורמים לגיבוש, זה שאטו תקוע באמצע וחושב שהוא איזה סופרסטאר ובוכה על
    למה מעריכים את רוני ואוהבים אותו יותר ממנו, אז צריך להשאיר אותו?
    דקו אחד הקשרים הכי טובים והכי חכמים בעולם.

רונאלדיניו לא גמר שום סוס והוא עוד יחזור לעצמו, וחבל לבארסה שזה לא יקרה אצלה.
    הם מפסידים שחקן אדיר.
    נערך לאחרונה על ידי henry14; 20-06-2008 בשעה 12:59.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

רונאלדיניו מיצה את עצמו.
    אטו זה חלוץ שמסוגל להבקיע 60 שערים בעונה. אבל זה אם הוא לא פצוע. וכנראה שהוא עושה בלאגן בקבוצה.
    גווארדיולה מרשה לעצמו לשחרר את דקו כי יש לו את צ'אבי ויאיא..אבל עדיין נראה לי שהיה לו עדיף להשאיר אותו...נראה לי הוא רוצה ליצור קבוצה בלי אגו שיהיה לו יותר קל לנהל אותה..
    השאלה איזה חלוץ יבוא במקום אטו. דרוגבה? אם הוא מביא את דרוגבה עדיין תהיה בעיית אגו אבל בלי בעיית הפציעות.

עריכה: החלוץ שבא זה אדבאיור, רכישה יפה. 2 חלוצים יוצאי ארסנל.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

הוא שם בערך 80 שערים בברסה ב4 עונות אחי :\ אף אחד לא ימנע ממנו את הידע לשים את השערים .
    הוא צריך שחקנים טובים לידו אין מה לעשות ראו סטטיסטיקות של עונות האליפות ושל 2 העונות האחרונות ( הוא כבש 19 שערים והסטיסטיקה משקרת הוא כבש הכל נגד קבוצות שיורדות ליגה ) .
    אטו חלוץ טוב אבל הוא כן מיצה את עצמו בברצלונה , רונלדיניו לטעמי מסוגל להמשיך כי הוא פשוט ענק , אבל אני מעדיף לראות קצת שינוי וכן בסה"כ הוא מיצה את עצמו . ארצה לראות אותו בצלסי או במנצסטר.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    הוא שם בערך 80 שערים בברסה ב4 עונות אחי :\ אף אחד לא ימנע ממנו את הידע לשים את השערים .
    הוא צריך שחקנים טובים לידו אין מה לעשות ראו סטטיסטיקות של עונות האליפות ושל 2 העונות האחרונות ( הוא כבש 19 שערים והסטיסטיקה משקרת הוא כבש הכל נגד קבוצות שיורדות ליגה ) .
    אטו חלוץ טוב אבל הוא כן מיצה את עצמו בברצלונה , רונלדיניו לטעמי מסוגל להמשיך כי הוא פשוט ענק , אבל אני מעדיף לראות קצת שינוי וכן בסה"כ הוא מיצה את עצמו . ארצה לראות אותו בצלסי או במנצסטר.
    חחח יופי נראה לך שגווארדיולה באמת התכוון 60 שערים? הוא התכוון שהוא צריך סקורר. אטו סקורר הבעיה שהוא כל הזמן פצוע. אדבאיור ודרוגבה הם שחקנים שהסבירות שהם יפצעו נמוכה יותר כי הם חיות, ואדבאיור לא נראה לי שחקן עם אגו, אז נראה לי שהוא הבחירה הנכונה . וגם הוא לא יכבוש 60 שערים בעונה חח..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חח אחי הרגע ברסה החתימה את אדביור ..
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אטו הצהיר שהוא יעזור, רונאלדיניו ודקו כבר היה ברור שיעזבו.
    האמת שכולם כבר מיצו את עצמם, 2 אליפויות+גביע האלופות.
    הנרי אני מאמין יעזוב או שאפילו כבר יפרוש תוך 2 עונות, אני לא חושב שצריכים לבנות סביבו את ההתקפה.
    ראיתי על ההעברה של אדבאיור, עכשיו צריך עוד שחקן התקפה או שניים, אולי גם קשר וזהו, הסגל גמור לדעתי.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    אטו הצהיר שהוא יעזור, רונאלדיניו ודקו כבר היה ברור שיעזבו.
    האמת שכולם כבר מיצו את עצמם, 2 אליפויות+גביע האלופות.
    הנרי אני מאמין יעזוב או שאפילו כבר יפרוש תוך 2 עונות, אני לא חושב שצריכים לבנות סביבו את ההתקפה.
    ראיתי על ההעברה של אדבאיור, עכשיו צריך עוד שחקן התקפה או שניים, אולי גם קשר וזהו, הסגל גמור לדעתי.
    גבר, עצה שלי, תחזור לפורום כדורסל, או שתפסיק ''להפגין את הידע הנרחב'' שלך.
    תסביר לי למה לא צריך לבנות את ההתקפה מסביב להנרי?
    הוא ניפצע כל חודש (מסי), מתנהג כמו בליין (רונאלדיניו), בעל אגו מנופח (אטו)? לא.
    הנרי השחקן עם הרזומה הטוב ביותר בבארסה, חוץ מאולי רונאלדיניו.
    סך הכל הוא יפרוש עוד 2-3 עונות.
    הנרי הוא לא מסוג השחקנים כמו אינזאגי או מאלדיני, שנשארים לשחק גם אחרי שהם חלשים.
    ככה שגם בעונתו האחרונה הוא יהיה טוב.
    תראה את השחקנים של ריאל-
    ניסטלרוי(32), ראול(31), קנאברו(35)- כל אחד מהם הוא בורג מרכזי בתפקיד שלו.
    שלושתם עברו את ה31 ולקחו אליפות.
    הנרי הוא מסוג השחקנים כמו זידאן, קאנוטה ועוד, שיפרשו כשיחליטו שמיצו.
    לא יפסיקו לשחק כשהגוף כבר יקרוס.
    אולי הנרי כבר לא בשיא, אבל לטובת כל חובבי הכדורגל, כדאי לקוות שהוא יחזור.
    ואם לא יספרו אותו בבארסה (כמו ראייקרד שעף, בצדק), אז הוא לא יחזור.
    תיהיה טעות מרה אם יטילו את כל ההתקפה על מסי.

*קרא את החתימה שלי, אולי תשכיל להבין מיזה תיירי הנרי.
    הרי ברור שאנשים כמוך, שרואים כדורגל בקושי שנה , אולי יחשבו שהנרי שחקן שלא בטופ.
    אבל אלו שרואים כדורגל כבר חצי עשור-עשור, יודעים מיזה הנרי.
    נערך לאחרונה על ידי henry14; 20-06-2008 בשעה 19:09.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    9
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח...

איזה טעות זאות לדעתי אטו שחקן אדיר ביכולת לכבוש לדעתי צריך לשחרר את הנרי הנרי כל העונה משחק כמו חמור לדעתי הוא עשה הרבה טעויות הוא קיבל הרבה מצבים ולא כבש גם ביורו הוא יקבל מצב מול שוער והוא היף מעל בסדר זה קורה אבל הוא לא מתאים לבארסה הוא מתאים לקבוצות כמו ארסנל ליברפול קובוצות בסגנון כזה וא לא מתאים לליגה הספרדית לדעתי ומה שעושים לרואנלדיניו זה בכלל לא יפה להעיף אותי מהקבוצה ככה הוא נתן להם את כל הנשמה שלו בשביל שהקבוצה רק תנצח הוא הביא לה 2 אליפויות ו גביע האלופות לדעתי רונאלדיניו צריך להמשיך ודקו במילה אחת טעות הוא שחקן שמחזיק את הקישור נתן בעונה החולפת הרבה כדורים אדירים שהשאירו שחקנים מול שוער בכול אופן ואם הם יעזבו אני מקווה שיביאו תחליף טוב במקומם עם השחקנים האלה יעזבו את בארסה שיהיה להם בהצלחה בהמשך...
    חחח גאי

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    Henry - The Legend

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf777 צפיה בהודעה
    איזה טעות זאות לדעתי אטו שחקן אדיר ביכולת לכבוש לדעתי צריך לשחרר את הנרי הנרי כל העונה משחק כמו חמור לדעתי הוא עשה הרבה טעויות הוא קיבל הרבה מצבים ולא כבש גם ביורו הוא יקבל מצב מול שוער והוא היף מעל בסדר זה קורה אבל הוא לא מתאים לבארסה הוא מתאים לקבוצות כמו ארסנל ליברפול קובוצות בסגנון כזה וא לא מתאים לליגה הספרדית לדעתי ומה שעושים לרואנלדיניו זה בכלל לא יפה להעיף אותי מהקבוצה ככה הוא נתן להם את כל הנשמה שלו בשביל שהקבוצה רק תנצח הוא הביא לה 2 אליפויות ו גביע האלופות לדעתי רונאלדיניו צריך להמשיך ודקו במילה אחת טעות הוא שחקן שמחזיק את הקישור נתן בעונה החולפת הרבה כדורים אדירים שהשאירו שחקנים מול שוער בכול אופן ואם הם יעזבו אני מקווה שיביאו תחליף טוב במקומם עם השחקנים האלה יעזבו את בארסה שיהיה להם בהצלחה בהמשך...
    ותאמין לי שהדריקטוריון והמאמנים של בארסה יותר חכמים ממך, והם החליטו בניגוד גמור ממך, להעיף את אטו ולהשאיר את תיירי הנרי.
    הנרי מאוד מתאים לליגה הספרדית.
    גם בימים שלו בארסנל היה לו סיגנון משחק איטי (דריבלים, מסירות קצרות-כדורגל ספרדי), אבל המהירות שלו איפשרה לו לנצל גם כדורים ארוכי שנשלחו אליו.
    אטו זה פשוט גולם חסר טכניקה בשיט, את הדגל של הקרן הוא לא עובר.
    אם הייתה רואה את ארבעת המשחקים האחרונים של בארסה העונה הייתה רואה את הנרי עושה דברים יפים, דריבלים, גולים.
    מה אתה מצפא משחקם שלא שיחק חודש עם הנבחרת ושיחק רק במשחק הכנה אחד?
    אני לא ציפיתי ליותר מידי.
    אם הנרי לא היה מגיע עצבני למצב מול ואן דר סאר, הוא היה מבקיע.
    דבר שמאוד מאפיין את הנרי זה הנון-שנאלטי, האצילות שלו, הרוגע.
    אחרי שהשופט ימח שמו לא שרק לפנדל שהגיע לצרפת, כל הנבחרת איבדה את השפיות.

דבר שני, תגיד לאבא ש'ך חמור.
    ואם אתה קורא להנרי חמור אחרי ההחטאה מול ואן דר סאר, אז איך צריך לקרוא לאטו אחרי ההחטאה משתי מטר שהייתה לו העונה?
    נערך לאחרונה על ידי henry14; 20-06-2008 בשעה 20:50.

משתמש מתקדם האוואטר של שי_קסה_הגבר
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    ריאל אולופה וברצלונה בת זונה

לגבי דקו אני לא כל כך בטוח (ראיתם איך הוא שיחק נגד גרמניה(
    אבל הוא באמת צריך לשחרר את אטו ורונלדיניהו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    9
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח...

ציטוט נכתב במקור על ידי henry14 צפיה בהודעה
    ותאמין לי שהדריקטוריון והמאמנים של בארסה יותר חכמים ממך, והם החליטו בניגוד גמור ממך, להעיף את אטו ולהשאיר את תיירי הנרי.
    הנרי מאוד מתאים לליגה הספרדית.
    גם בימים שלו בארסנל היה לו סיגנון משחק איטי (דריבלים, מסירות קצרות-כדורגל ספרדי), אבל המהירות שלו איפשרה לו לנצל גם כדורים ארוכי שנשלחו אליו.
    אטו זה פשוט גולם חסר טכניקה בשיט, את הדגל של הקרן הוא לא עובר.
    אם הייתה רואה את ארבעת המשחקים האחרונים של בארסה העונה הייתה רואה את הנרי עושה דברים יפים, דריבלים, גולים.
    מה אתה מצפא משחקם שלא שיחק חודש עם הנבחרת ושיחק רק במשחק הכנה אחד?
    אני לא ציפיתי ליותר מידי.
    אם הנרי לא היה מגיע עצבני למצב מול ואן דר סאר, הוא היה מבקיע.
    דבר שמאוד מאפיין את הנרי זה הנון-שנאלטי, האצילות שלו, הרוגע.
    אחרי שהשופט ימח שמו לא שרק לפנדל שהגיע לצרפת, כל הנבחרת איבדה את השפיות.

דבר שני, תגיד לאבא ש'ך חמור.
    ואם אתה קורא להנרי חמור אחרי ההחטאה מול ואן דר סאר, אז איך צריך לקרוא לאטו אחרי ההחטאה משתי מטר שהייתה לו העונה?
    האמת היא שלקראת סוך העונה אני לא ראיתי תתוצאות של ברצלונה כי כבר האילופת היתה גמורה ולא היה לי ממש כוח לראות ועם ראיתי ראיתי איזה 5 דקות מחצית וזהו אבל שמע לי חלוץ שנותן לך ב 4 עונות 100 גולים זה טעות לשחרר אותו עובדה לכך אטו שיחק חצי עונה והבקיע 23 שערים אוו יותר !הנרי כמה הוא שם הרבה בעונה הזאות היו צריכים את הגול שלו והוא פספס לדעתי הטעות הענקית של העונה תיהיה לשחר את 3 הכובים של בארסה עזוב את מסי מסי סתם שחקן אין כמו רונאלדיניו רונאלדו ווסלי סנידר כאלה שחקנים למה לא שולחים את מסי אני לא אוהב תסגנון משחק של מסי
    חחח גאי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

בקשר לזה שרשם לשחר , תסכים איתי שזה יהיה די סיכון לבנות את ההתקפה שהנרי במרכזה .
    זה אומר לא להביא חלוץ עם שם גדול יותר , כי למדו מהטעויות של פעם שעברה , זה אומר שהוא חוזר לשחק באמצע כנראה, דבר שיכול רק להועיל לטעמי אבל עדין , במקום לפורטה הייתי משקשק כי גם ככה עוד שניה הוא יכול לומר ביבי וברסה חייבת ללכת על בטוח .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-06-2008 בשעה 22:32.
    Siete

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,472,822 | הודעות: 8,173,409 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect