קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דברים טובים באים עם דברים רעים..כנסו =]
    על ידי Adidi =] בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 12:41
  2. [קיוסק] מלא דברים טובים!נוספו עוד 3 דברים!
    על ידי HLH בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-04-2006, 13:38
  3. [עזרה] תמליצו לי על רמקולים טובים 2.1
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 13:55
  4. תנו לי דברים טובים להתמסטל עם נרגילהה
    על ידי Program בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 16:18
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[עזרה] ישלי כישרון בלהרוס דברים טובים

ברירת מחדל [עזרה] ישלי כישרון בלהרוס דברים טובים

בן 15

טוב אז הכל מתחיל בערך מלפני שנתיים
    הייתה איזה ילדה אחת שאהבתי מכיתה אחרת ואחרי כמה זמן גיליתי שהיא אוהבת אותי גם אחרי בערך חודש אולי פחות ניהינו חברים
    הכל סבבה וזה ואז אמרתי איזה משהו ופוצצתי הכל לא דיברנו מלא זמן וזהו שום דבר לא חזר לקדמותו
    עבר הזמן והתגברתי עליה לגמרי וכולם יודעים שזה כמעט בלתי אפשרי להתגבר על מישהי בלי מישהי אחרת
    אז בערך מלפני 4 חודשים הייתה ילדה שאהבתי ואז התחלתי גם להיסתובב איתה ועם עוד כמה חברים חדשים שלי כאילו הפכתי לאחד מהחברה שלהם בערך
    טוב אז אהבתי אותה והכל ואני גם כמעט בטוח שהיא אותי אבל לא היה לי אומץ ללכת להגיד לה שאני אוהב אותה עד שהייתי בטוח ב100 אחוז שהיא גם אותי
    אז חיכיתי וחיכיתי בנתיים היינו מדברים מלא באייסי בבית ספר וזה צחוקים והכל הייתי כמעט בטוח שהיא אוהבת אותי ורק רציתי שמישהו אחר יגיד לי את זה ואני הולך על זה
    ואז התחלתי להתנהג כמו מפגר
    היא ילדה כזאת שישלה מלא מלא ידידים טובים לאללה
    וכל פעם שהיא הייתה כזה מתחילה כזה לצחוק עם מישהו מהם או כזה יעני להתחיל איתו הייתי בטוח שהיא מנסה לגרום לי לקנא אבל היא פשוט כזאת אחת שחברה של כולם
    ואז כמו מפגר במקום ללכת אליה וזה הייתי מתרחק ממנה ולא הייתי מדבר איתה כאילו סתם ככה בלי סיבה ואז גם ניסיתי לגרום לה לקנא והכל
    קיצר אחרי כמה זמן היינו מדברים שוב כמו פעם וזה ואז היא התחילה ללכת לאיזה ילד אחד מלא פעמים וראתה אצלו כל מיני סרטים כאילו היא ועוד חברה ולא היה ממש אכפת לי כי זה לא ילד כזה שהיא הייתה יוצאת איתו או משהו כאילו לא שהו מכוער פשוט זה לא נראלי כזה
    אז לא התייחסתי לזה והמשכתי כרגיל וכמו מפגר לא אמרתי לה שאני אוהב אותה לפני כל זה
    טוב אז אחרי כמה זמן היא כבר התחילה ללכת אליו לבד לראות סרטים והכל
    ואני יודע שלא קרה כלום היא סתם הלכה אליו כאילו לראות סרטים לא לעשות איזה משהו
    ואז היא והוא ועוד שני חברים שלהם שגם חברים שלי היו הולכים סתם להסתובב בחוץ פה כבר התחלתי לפחד שאולי בגלל כל מה שעשיתי אז ירד לה ממני והיא רוצה מישהו אחר
    לפני כל זה היא הייתה שולחת לי מלא אסמסים סתם ככה ועכשיו היא הפסיקה
    כאילו אולי פעם ב
    היום הלכתי עם הילד הזה שהיא הולכת אליו מלא ועם עוד כמה חברים לקניון אחד [היא לא הייתה היא לא יכלה או משהו כזה] אז סתם ביקשתי ממנו תפלאפון שלו כי ישלו מלא סירטונים מצחיקים וזה ואז ראיתי שהיא שלחה לו הודעה שאם הוא עדיין שם ושיחזור כי משעמם לה ואז רציתי לראות אם מה שחשבתי נכון ונכנסתי לו להודעות וראיתי שהיא שולחת לו מלא מלא הודעות והם מדברים מלא וגם הולכים לכל מיני מקומות כאילו סתם להסתובב עם עוד ילדים בלי שבכלל ידעתי עליהם
    ועכשיו שתבינו זה לא שנראלי שהיא כבר לא אוהבת אותי[ואני בטוח שהיא אהבה]
    פשוט נראלי הרסתי הכל עם הקטע הזה שכל פעם שהיא הייתה מדברת עם מישהו אז הייתי מתרחק ממנה וזה וגם עם הקטע שהייתי מנסה לגרום לה לקנא

טוב אז ככה כל מה שרשמתי לא מובן בכלל ואני יודע את זה
    גם אני לא ממש הבנתי מה רשמתי וזה לא יוצא ממש כמו שזה במציאות כי זה מסובך להסביר את זה בכתב
    עכשיו אני בבית מבואס בטירוף כי אני מרגיש שפיספסתי תהזדמנות הכי טובה שהייתה לי בחיים ושהיא לא תחזור יותר
    ואני לא יודע מה לעשות עכשיו כאילו להיכנס לאייסיקיו ולדבר איתה ? או לא להיכנס ולראות אולי היא תשלח לי הודעה לפלאפון לראות איפה אני או שהיא לא תעשה כלום
    אין לי מושג איך להמשיך ולגרום לכך שאולי היא שוב תחזור לדבר איתי יותר וזה
    ועכשיו גם סיימנו תלימודים ועד עכשיו הייתי פוגש אותה כאילו רק בבית ספר היינו יוצאים לפעמים לראות סרט או כל מיני דברים אבל בבית ספר ממש היינו כל הזמן ביחד כזה ואני יודע שאם נגיד אני ירצה להזמין אותה ועוד חברים אלי לסרט אז היא תבקש ממני להזמין גם תילד ההוא ואני גם בכללי רוצה להזמין אותו כי הוא חבר טוב שלי
    קיצר אחרי חפירה מטורפת אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אין ממש סיכוי שאני אגיד לה שאני אוהב אותה בעיקר לא במצב הזה שאני מבואס ולא יודע איך לצאת מזה

2. קישורים ממומנים

paX
    אורח

אני לא מאמין שקראתי את כל זה חחחח ...
    תראה , תתחיל לפתח איתה שיחה שוב דרך SMS / ICQ או סתם בבצפר
    ותתחיל להזמין אותה ליציאות או סתם אלייך "לצפות" בסרט וככה תתחיל לפתח איתה שוב ידידות.
    בנות הן לא רובוט גם הן מתאהבות ולוקח להן זמן ואם היא הרגישה כלפיך משהו זה יחזור לה

אתה פוחד שהיא תדחה אותך... למה?
    מקסימום לא תרצה אותך, היא יכולה ללכת להזדיין :] יש לך לרדת לשכונה ולהתחיל עם כל בת שאתה מוצא ואתה תפול על כמה נכונות בטוח..

טוב בקשר לראשון יש משהו בדברים שלך
    ואם היא באמת אהבה אותי או הרגישה אלי משהו אי פעם אז אני חושב שאני צריך להתאמץ עכשיו ולנסות לגרום לה להבין שאני אוהב אותה

ובקשר לשני כן יש לי מה להפסיד אם היא תדחה אותי
    היא אחת הידידות הכי טוב שיש לי
    אפשר לדבר איתה על הכל
    והיה פעם מצב כזה שאחד אמר לה שהוא אוהב אותה ומאז היא כל הזמן התרחקה ממנו ולא רצתה לדבר איתו בכלל
    אז אני מפחד שאם יקרה אותו דבר אני לא יוכל אפילו להסתכל לה בעיניים אחרי זה ושאני יאבד ידידה וגם כל עוד היא לא דחתה אותי ישלי עדיין תקווה שבאמת יכול להיות משהו בינינו

טוב היא שלחה לי הודעה לא מזמן ואמרה לי שהיא ועוד כמה ילדים גם הילד ההוא ממיקודם אז הם הולכים לשבת איפה שהו ואם אני רוצה לבוא אז נראלי אני ילך ונראה כבר מה יקרה

לא מאמין שקראתי את כל זה בשביל השטות הזאת...

לא מבין מה אתה חושב לעצמך, שהיא תבוא לבד תנשק אותך ותהיו חברים? יופי עכשיו תנחית את עצמך על כדור הארץ, הדברים האלה קורים לעיתים רחוקות.
    או שתתחיל להתאמץ להשיג אותה או שפשוט אל תחפור על זה. ידידות יש כמו חול, אהבה לא.

ישי התותח

משתמש מכור האוואטר של - Sagi -
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    110
    משפט מחץ
    "אל תתנשקי בחדר מדרגות אמנם אהבה עיוורת אבל השכנים לא.."

"משתמש אנונימי" מה ישך פיצול אישיות בכל שאלה אתה בגיל אחר ובסיתואציה אחרת איך זה אתה ממצי או מה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Pin-Go-iN צפיה בהודעה
    "משתמש אנונימי" מה ישך פיצול אישיות בכל שאלה אתה בגיל אחר ובסיתואציה אחרת איך זה אתה ממצי או מה?
    http://www.iatraf.co.il/announcement.php?f=43

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Pin-Go-iN צפיה בהודעה

חח אח שלי קרעת אותי מצחוק ! אתה חזק...

סליחה אם אני מקפיץ הודעה ישנה או משהו, פשוט הגעתי לפה דרך חתימה של מישהו

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

אני רק חייב להגיד, אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש
    היה לי בדיוק את אותו המצב רק שאני אמרתי לה שאני רוצה לצאת איתה
    והיה בלאגן, החלטנו שאנחנו רוצים להשאר ידידים(היא פשוט פחדה לאבד את אחד הידידים הקרובים שלה, אני...)
    ושום דבר לא אותו הדבר מאז למרות שאנחנו ידידים.
    סעמק עליה! זה מה שאני חושב!
    מה שהכי מפגר, זה שהיא ממש נהנת איתי אבל לפי דעתה אנחנו בחיים לא נוכל להיות זוג...
    טוב נו תאמת זה שהיא די צודקת

אני מציע לך ללכת לדבר איתה!
    תגמור עם זה...
    אם היא מסכימה אז סבבה, אם לא תעבור לאובססיה הבאה שלך...
    יותר טוב מלחשוב היא רוצה אותי, היא לא רוצה אותי...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

למה קראתי את זה כל ? :|
    אחי אתה חי בסרטים "אני מרגיש שהזדמנות כזאת לא תבוא לי יכותר בחיים" אויש נו,הייתם ביחד ,הייתה לך את ההזדמנות להחזיר אותה,היא נתנה לך כל כך הרבה רמזים ובגלל שאתה ביישן לא עשיתה את זה.

עכשיו יש מצב שהיא אפילו מרגישה משהו אליו וכבר שחכה ממך,עצה שלי תמשיך האלאה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי dinorawr; 04-08-2009 בשעה 03:00. סיבה: קי באלי יס באיוט??? קוז המכ

Ori
    אורח

מה זאת ההקפצה הזאת?!

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

מזאת ההקפצה הזאת?

נעול.
    [CENTER]

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,862 | הודעות: 8,174,449 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect