בן 15
טוב אז הכל מתחיל בערך מלפני שנתיים
הייתה איזה ילדה אחת שאהבתי מכיתה אחרת ואחרי כמה זמן גיליתי שהיא אוהבת אותי גם אחרי בערך חודש אולי פחות ניהינו חברים
הכל סבבה וזה ואז אמרתי איזה משהו ופוצצתי הכל לא דיברנו מלא זמן וזהו שום דבר לא חזר לקדמותו
עבר הזמן והתגברתי עליה לגמרי וכולם יודעים שזה כמעט בלתי אפשרי להתגבר על מישהי בלי מישהי אחרת
אז בערך מלפני 4 חודשים הייתה ילדה שאהבתי ואז התחלתי גם להיסתובב איתה ועם עוד כמה חברים חדשים שלי כאילו הפכתי לאחד מהחברה שלהם בערך
טוב אז אהבתי אותה והכל ואני גם כמעט בטוח שהיא אותי אבל לא היה לי אומץ ללכת להגיד לה שאני אוהב אותה עד שהייתי בטוח ב100 אחוז שהיא גם אותי
אז חיכיתי וחיכיתי בנתיים היינו מדברים מלא באייסי בבית ספר וזה צחוקים והכל הייתי כמעט בטוח שהיא אוהבת אותי ורק רציתי שמישהו אחר יגיד לי את זה ואני הולך על זה
ואז התחלתי להתנהג כמו מפגר
היא ילדה כזאת שישלה מלא מלא ידידים טובים לאללה
וכל פעם שהיא הייתה כזה מתחילה כזה לצחוק עם מישהו מהם או כזה יעני להתחיל איתו הייתי בטוח שהיא מנסה לגרום לי לקנא אבל היא פשוט כזאת אחת שחברה של כולם
ואז כמו מפגר במקום ללכת אליה וזה הייתי מתרחק ממנה ולא הייתי מדבר איתה כאילו סתם ככה בלי סיבה ואז גם ניסיתי לגרום לה לקנא והכל
קיצר אחרי כמה זמן היינו מדברים שוב כמו פעם וזה ואז היא התחילה ללכת לאיזה ילד אחד מלא פעמים וראתה אצלו כל מיני סרטים כאילו היא ועוד חברה ולא היה ממש אכפת לי כי זה לא ילד כזה שהיא הייתה יוצאת איתו או משהו כאילו לא שהו מכוער פשוט זה לא נראלי כזה
אז לא התייחסתי לזה והמשכתי כרגיל וכמו מפגר לא אמרתי לה שאני אוהב אותה לפני כל זה
טוב אז אחרי כמה זמן היא כבר התחילה ללכת אליו לבד לראות סרטים והכל
ואני יודע שלא קרה כלום היא סתם הלכה אליו כאילו לראות סרטים לא לעשות איזה משהו
ואז היא והוא ועוד שני חברים שלהם שגם חברים שלי היו הולכים סתם להסתובב בחוץ פה כבר התחלתי לפחד שאולי בגלל כל מה שעשיתי אז ירד לה ממני והיא רוצה מישהו אחר
לפני כל זה היא הייתה שולחת לי מלא אסמסים סתם ככה ועכשיו היא הפסיקה
כאילו אולי פעם ב
היום הלכתי עם הילד הזה שהיא הולכת אליו מלא ועם עוד כמה חברים לקניון אחד [היא לא הייתה היא לא יכלה או משהו כזה] אז סתם ביקשתי ממנו תפלאפון שלו כי ישלו מלא סירטונים מצחיקים וזה ואז ראיתי שהיא שלחה לו הודעה שאם הוא עדיין שם ושיחזור כי משעמם לה ואז רציתי לראות אם מה שחשבתי נכון ונכנסתי לו להודעות וראיתי שהיא שולחת לו מלא מלא הודעות והם מדברים מלא וגם הולכים לכל מיני מקומות כאילו סתם להסתובב עם עוד ילדים בלי שבכלל ידעתי עליהם
ועכשיו שתבינו זה לא שנראלי שהיא כבר לא אוהבת אותי[ואני בטוח שהיא אהבה]
פשוט נראלי הרסתי הכל עם הקטע הזה שכל פעם שהיא הייתה מדברת עם מישהו אז הייתי מתרחק ממנה וזה וגם עם הקטע שהייתי מנסה לגרום לה לקנא
טוב אז ככה כל מה שרשמתי לא מובן בכלל ואני יודע את זה
גם אני לא ממש הבנתי מה רשמתי וזה לא יוצא ממש כמו שזה במציאות כי זה מסובך להסביר את זה בכתב
עכשיו אני בבית מבואס בטירוף כי אני מרגיש שפיספסתי תהזדמנות הכי טובה שהייתה לי בחיים ושהיא לא תחזור יותר
ואני לא יודע מה לעשות עכשיו כאילו להיכנס לאייסיקיו ולדבר איתה ? או לא להיכנס ולראות אולי היא תשלח לי הודעה לפלאפון לראות איפה אני או שהיא לא תעשה כלום
אין לי מושג איך להמשיך ולגרום לכך שאולי היא שוב תחזור לדבר איתי יותר וזה
ועכשיו גם סיימנו תלימודים ועד עכשיו הייתי פוגש אותה כאילו רק בבית ספר היינו יוצאים לפעמים לראות סרט או כל מיני דברים אבל בבית ספר ממש היינו כל הזמן ביחד כזה ואני יודע שאם נגיד אני ירצה להזמין אותה ועוד חברים אלי לסרט אז היא תבקש ממני להזמין גם תילד ההוא ואני גם בכללי רוצה להזמין אותו כי הוא חבר טוב שלי
קיצר אחרי חפירה מטורפת אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אין ממש סיכוי שאני אגיד לה שאני אוהב אותה בעיקר לא במצב הזה שאני מבואס ולא יודע איך לצאת מזה