כפי שאתם יודעים , הגרלת רבע הגמר סידרה לנו מפגש בין נבחרת ספרד לנבחרת איטליה , מי לדעתכם תעלה \ ולמי מגיע לעלות לשלב חצי הגמר?
כפי שאתם יודעים , הגרלת רבע הגמר סידרה לנו מפגש בין נבחרת ספרד לנבחרת איטליה , מי לדעתכם תעלה \ ולמי מגיע לעלות לשלב חצי הגמר?
|
|
לדעתי ספרד תיקך פה ותמשיך עד הגמר ועד הגביע בידיים של וייה (שיהיה גם המצטיין בטורניר)
פשוט מאוד כי הם הקבוצה הכי ווינרית בטורניר, יותר מהולנד. למה? כי ספרד חזרו כבר פעמיים בדקה ה90 לנצחון וזה מסביר הכל
אם ספרד לא יעלו, אז איטליה תמשיך עד הגמר
FORZA ITALY!!!חולה על שתיהן, על איטליה קצת יותר... אני הולך להיקרע במחשק הזה...לא מבין איך קבוצה כמו טורקיה בחצי גמר ומשתי הקבוצות התותחיות האלה רק אחת תעלה... מאוד אכזרי!!
נערך לאחרונה על ידי Evya12; 21-06-2008 בשעה 15:05.
מזה השאלה הזאת למי מגיע ? כאילו זה לא ברור ?
לספרד יש את ההגנה הכי חזקה בטורניר בראשתו של קסיאס פויול וראמוס .
טורס צריך להתעלות על עצמו עוד , הבעיות שהוא עושה בהגנה נותנות לוייה הרבה מאוד שטח ( וראו את זה כמובן ) אני מאמין שזה גם מה שיקרה , ספרד סוף כל סוף תסלק את האיטלקים האלה בטורניר ( את האמת שזה בולשיט , ובטח איטליה תנצח כמו תמיד והרוע ינצח) .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-06-2008 בשעה 15:09.
Siete
לספרד מגיע יותר אבל איטליה תעלה לחצי גמר
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לפי דעתי איטליה צריכה לעלות
ספרד עדיפים, אבל איטליה יעלו.
אני חושב שספרד תנצח למרות הלוזריות, ההגנה של איטליה מאוד מאכזבת וההתקפה של ספרד כל כך טובה...
גם אני לא מאמין שמישהו רוצה לראות את הכדורגל הדפוק של איטליה של דונאדוני בחצי גמר...
אם ספרד תעלה היורו רק ימשיך להשתפר.
יהיה כיף!
איטליה תנצח משחק מאוד מאוד קשה לשתי הקבוצות אבל איטליה תשחק התקפי אפילו התקפי מאוד .. למי ששכח 2 הקשרים האחורים מצהבים והם מחוץ למשחק אז איטליה תעלה בהרכב של 433 עם בופון (השוער מספר אחד בעולם ואל תזיינו תשכל שקסיאס.. שוער לא נמדד על פי עונה אחת!!) זאמברוטה גרוסו פאנוצי וקלייני (המאיים) בקישור אמברוסיני (או קמורנסי) דה רוסי ופרוטה.. התקפה הנסיך מתחת לשתי החלוצים קאסנו וטוני שצרייך להתחיל לכבוש...
משחק מעניין מאוד יהיה לנו מצאפים בין טוני לוייה בין קאסיאס לבין בופון אחד המשחקיםם