השוער הענק סיים את דרכו בנבחרת הולנד, עם ההפסד 3:1 לרוסים: "התחושות הטובות לא היו הפעם". על עתידו: "אשאר רק לעוד עונה במנצ'סטר"
קרדיט ל One.
חבל, שוער ענק !
איך הוא הציל את הולנד כל פעם מחדש.
חבל שזו העונה האחרונה שלו.
הוא בשיאו !
השוער הענק סיים את דרכו בנבחרת הולנד, עם ההפסד 3:1 לרוסים: "התחושות הטובות לא היו הפעם". על עתידו: "אשאר רק לעוד עונה במנצ'סטר"
קרדיט ל One.
חבל, שוער ענק !
איך הוא הציל את הולנד כל פעם מחדש.
חבל שזו העונה האחרונה שלו.
הוא בשיאו !
Real Madrid ♥
|
|
מנצ'סטר צריכה להתחיל לחפש שוער כבר מעכשיו
באמת שחבל.
רק אחרי העונה שתבוא נדע אם הפרישה שלו בצדק או לא, בינתיים הוא משחק כמו תותח.
חבל להולנד,הפסד גדול. טוב למנצ'סטר שיש אותו עוד עונה.
בן פוסטר אומנם שוער טוב וצעיר, אבל מנצ'סטר לא צריכה להתסמך עליו
הוא פרש מהנבחרת...
ממנצ'סטר זאת לא בעיה..
זה היה ידוע שהוא יפרוש בגיל כזה..ולכן פרגוסון הצהיר שמהעונה הבאה קוז'אק ופוסטר יקבלו יותר דק' משחק.
יש ליונייטד על הספסל את שוער נבחרת פולין המחליף ושוער נבחרת אנגליה המחליף, אין סיבה לדאגה.
מה גם שמנצ'סטר רוכשת שוער מקסיקני שנחשב לדבר הבא בעולם הכדורגל.
lol רציתי שהוא יקח טירפלמי ממנצסטר נשאר ביורו ?
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-06-2008 בשעה 17:05.
Siete
מלצלדר אחי =] , הוא קסיאס וראמוס היחידים שנשארו .
פפה עף עם פורטוגל , ואן ניסטרלוי שניידר רובן עפו עם הולנד (נשארו 3 בקיצור , בטח היום איטליה תנצח את ספרד אחי אני כבר למדתי לא להמר נגד איטליה המגעילה הזאת :\ ) .
ואחי אני לא מביןןןן רונאלדו רק רוצה להתקדםם אחי זה החלום שלו :\ הואא סחב את מנצסטר לדאבל פשוט ענק , עכשיו הוא רוצה להראות שהוא יכול לעשות את זה עם קבוצה אחרת גם .
אחי זהלא שהוא עובר לסיטי , ארסנל , ליברפול חס וחלילה :\ הוא עובר לריאל (לידיעתך ריאל ומנצסטר בקשרים טובים מאוד הרבה שנים , עד השנה אני חושבחח) .
לא מבין מה הכעס הרבב תנו קצת כבודד לבן אדם שהביא לכם דאבל ושנה שעברה עזר לכם להגיע לחצי גמר+ לקח אליפות אחרי כמה שנים שמנצסטר לא לקחה . בלעדיו אתה לא יודע איפה מנצסטר היתה היום אחי . צריכים להעריך גם בן אדם לפעמים (הוא עובר ארץ לא קבוצה , הכסף גם ככה משחק היום וזה לא משהו חדש במיוחד שזה ריאל מדריד ) .קשה לי לראות אותו מגיע השנה , אני מאמין שעונה הבאה הוא יגיעעע מענין יהיה לראות איך הקהל של יונייטד יקבל אותו שם .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-06-2008 בשעה 17:24.
Siete
נראה לי הם צריכים להביא את השוער של רוסיה..בן 22 והוא שוער ענק..אבל נראה את החליפים שלהם מה הם יכולים לתת..אבל אם השוער של רוסיה רוצה..הוא באמת יכול לעבור שם ולהשתלב מצוין נראה לי..חוץ מבעיית השפה..אבל וואלה..הוא שוער מעולה..לנושא..באמת שחבל אבל כל שחקן מגיע שנת הפרישה שלו..וקשה להיפרד מאחד השוערים הגדולים..שיהיה לו בהצלחה בהמשך..
הוא בן 38, היה ברור שהוא יפרוש בקרוב. שוער ענק.
מי עכשיו יעמוד למנצ'סטר?!
=[
אין ספק בכלל שואן דר סאר אחד הגדולים רק בגללו רציתי שהולנד תיקח את היורו .
לפחות נשארה לנו עוד עונה לראות אותו במנצ'סטר