לפי דעתי אני אמור להיות מנהל ראשי.
חחחחחחחחח סתם![]()
לפי דעתי אני אמור להיות מנהל ראשי.
חחחחחחחחח סתם![]()
|
|
חיים הכל בזמנו,
העיצוב זה מה שמטריף אותי מדברים פקה פקה ולא יוצא כלום .
עיצוב חדש,סמיילים חדשים אפשרויות למשתמש שמגיע למעל 1.500 הודעות מקבל משתמש כבוד וכו' יש הרבה דברים...
חחח גאי
זה שיש פה מנהלים שמתלהבים ומחלקין באנים על ימין ועל שמאל,ועוד כמה אבל כנראה שאני אקבל באן עם אני אמשיך...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שיניב עדיין מנהל אתר
העיצוב, הפרוטקציות מפה לשם יש מעט.
אנשים שנשארים בתפקיד ולא עושים כלום.
אנשים שעושים הרבה מאוד ולא מקבלים תפקיד [כמו הרבה אנשים, לא מדבר עליי!]
וזהו בעיקרון :X
מה אתם מזיינים תשכל תגידו לי?
תראו לי מפקח אחד שלא עושה כלום ראשי אחד שלא עושה (הייתי אומר מנהל אתר אבל אני לא יכול להעיד על עצמי).
לפי מה שאני יודע כל המנהלים עובדים כמו שצריך לפי הביקורות שמוגשות ואנחנו קוראים.
עדי על איזה פרוטקציות אתה מדבר בדיוק? כל מי שעלה לתפקיד עלה לפי קישורים והשקעה אז די לזיין לנו תשכל.
עיצוב? מה לעשות יש לנו דרישות מחימרות כבר ראינו קרוב ל6 עיצובים ואור דחה את כולם ואלה היו עיצובים ברמה.
אתם לא יודעים מה באמת קורה באטרף אז עדיף שתקו.
אני רוצה שיחדשו כבר את הסמיילים....:נעול:
אין פה שום פרוטקציות חאלס להגיד סתם דברים בלי שום בסיס..
על כל מפקח/ראשי שעולה מתקיימת הצבעה.. זה לא שבנאדם אחד מחליט על דעת עצמו להעלות מישהו לפקחות/ראשיות..
אנשים שנשארים בתפקיד ולא עושים כלום? אין דבר כזה. בכל סוף חודש מוגשת ביקורת על הראשיים והמפקחים ומי שלא מתפקד כמו שמצפים ממנו יורד.
ועל פי מה אתה קובע בדיוק מי עושה מה? חשבת על זה שאולי הם הכריזו על זה שהם לא יהיו במהלך השבוע בגלל הלחץ בלימודים.. או כל סיבה אחרת..
מה שדבילי פה זה שעדי עדיין בתפקיד...
מי זה עדי ?![]()
חן/יוניק/אסף/סקורפ/ליוניקס/כלנית/דייגו/סמי וסומו etc...