בלונדינית אחת הגיעה לחנות למוצרי חשמל לקנות מיקרוגל.באה הביתה ומנסה להדליק אותו:היא מכניסה עוף למיקרו לוחצת על כפתור והמיקרו לא נדלק..ניסתה כמה פעמים ולא יצא בכל זאת.אחרי כמה ניסיונות חזרה (עם העוף במיקרו) לחנות שקנתה את המיקרו ואומרת למוכר:"המיקרו שמכרתם לי לא עובד!"המוכר עונה:"מה זאת אומרת לא עובד?"הבלונדינית עונה:"אני לוחצת על OFF כדי לחמם את העוף והוא לא עובד
===
טסים במטוס אחד ג'ורג בוש, בלונדינית, סבא ונכדו. הטייסים אומרים שיש תקלה והמטוס הולך להתרסק וכולם שייקחו מצנח ויצנחו. הנכד אומר: מה עושים? יש רק 3 מצנחים ואנחנו 4 אנשים??ג'ורג' בוש אומר: אני חייב לצנוח יש לי מדינה לנהל, אני חשוב. לוקח מצנח וצונח. הבלונדינית אומרת: אני הבלונדינית הכי חכמה שיש אני חייבת לחיות. לקחה מצנח וקפצה. הנכד אומר לסבא: סבא, מה נעשה? יש רק מצנח אחד ואנחנו 2 אנשים. הסבא אומר לנכדו: אל תדאג בני, הבלונדינית החכמה לקחה את השק שינה
===
שתי בלונדיניות הולכות ברחוב ורבות מי תהיה באמצע, באה בלונדינית שלישית ואומרת: "תירגעו בנות, בואו נלך בזוגות
===
אנגלי, סקוטי ופרסי נכנסים לבאר ומזמינים בירה.
כשהיא מגיעה הם מגלים שיש זבוב בכל כוס בירה.
האנגלי, קורא למלצר ומבקש כוס בירה חדשה.
הסקוטי מוציא את הזבוב ושותה לרוויה.
הפרסי מוציא את הזבוב, מחזיק אותו מעל הכוס
וצועק: "תירק! תירק חזרה, יא בן-זונה!"
===
מצרי פרסי ויהודי טסים במטוס המצרי פתאום צועק:"יחי בנות מצרים!" אז הפרס יצועק:"יחי שטיחי פרס!" אז היהודי צועק:"יחי גברי ישראל שדופקים את בנות מצרים על שטיחי פרס
===
אישה אחת שמעה שיש חנות חיות מיוחדת. בחנות, כך שמעה, יש רק חיות שמוצצות.
היא מגיעה אל החנות ולאחר חיפוש ארוך בחנות היא רוכשת צב שמוצץ.
מגיעה הביתה ומחכה שהצב ימצוץ לה.
מחכה ומחכה אך הוא לא מוצץ.
למחרת מגיעה האישה ואומרת למוכר שהצב לא מוצץ.
אז המוכר אומר לצב: "נו באמת צבי?! זו הפעם האחרונה שאני מדגים לך
===
בלונדינית מטלפנת לפיצרייה ומזמינה פיצה לביתה.
"לכמה משולשים לחלק לך את הפיצה", שואל אותה המוכר, "לשישה או לשמונה?"
הבלונדינית חושבת קצת ואז אומרת לו, "תחלק אותה לשישה משולשים כי אין סיכוי שאני אסיים שמונה..."
===
שאלה: למה השפה של המרוקאים לא מפותחת?
תשובה: כי אחרי שתי מילים, יש מכות...
===
שאלה : מה ההבדל בין בלונדינית לכדור באולינג ?
תשובה: לכדור באולינג אפשר להכניס רק 3 אצבעות.
===
כורדי תולה מזוזה בפתח ביתו וזורק את הקלף
שואל הבר:מה עשית?
עונה הכורדי:למה ניראה לך שאני צריך הוראות להדביק מזוזה
===
מה זה 5 אמריקאים ב GMC?
צוות לעניין
מה זה 5 ערבים בGMC?
צוות לבניין
===
תהנוקרדיט לאתר funny.co.il

קרדיט לאתר funny.co.il