קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] העולות למונדיאל 2010
    על ידי Ventura בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-11-2009, 11:35
  2. [ידיעה] טוטי נפצע-עלול להיעדר 6 חודשים
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-04-2008, 21:02
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 19:50
  4. [ידיעה] טוטי מתבכיין.
    על ידי milan4ever בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-03-2008, 15:34
  5. הדרך למונדיאל 2010 מתקשה..
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-12-2006, 21:17
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[ידיעה ] טוטי ונסטה יחזרו למונדיאל 2010 תחת מרצ'לו ליפי !!! יש !!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ברירת מחדל [ידיעה ] טוטי ונסטה יחזרו למונדיאל 2010 תחת מרצ'לו ליפי !!! יש !!

[ידיעה ] טוטי ונסטה יחזרו למונדיאל 2010 תחת מרצ'לו ליפי !!! יש !! .
    אולי נראה איטליה שמשחקת יפה עד אז , מי יודע .
    קנאברו לא ישאר עד אז אין מצב ( אולי בספסל אבל קשה לי להאמין ) , נסטה יהיה בן 34 אבל כמו שהוא נראהה זה יהיה פשוט מצוין לאיטליה.
    אל טוטי אין לי מה להגיד , למרות הפציעות שהיו לה השנה , את הגולים שלו הואנתן .
    שנה שעברה לקח נעל הזהב . השנה שם 18 שערים 34 משחקיםם (היה פצוע הרבה וחבל ) . טוטי יהיה בן 33 (כמעט 34 ) ואם הא ימשיך להראות כמו שטוטי נראה הוא יפתח .
    חדשות מאוד טובות לנבחרת האפורה הזאת , עד אז גם ההגנה תשתפר ( וראיתם מה זה הגנה איטלקית אחרי הכל ) .
    מקוה שנראה איטליה נורמלית .
    Siete

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אינון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חדשות טובות מאוד לנבחרת איטליה!
    חיזוק מצויין טוטי היה חסר להם היורו הזה!
    נערך לאחרונה על ידי inon07; 24-06-2008 בשעה 19:59.

FoXRiveR
    אורח

זה עוד שנתיים, במקום שהם יבנו נבחרת חדשה צעירה לשנים הבאות, הם מסתמכים על שחקנים שיהיו בני 32 +..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "חרא זה דשן"

ציטוט נכתב במקור על ידי -HaIM- צפיה בהודעה
    זה עוד שנתיים, במקום שהם יבנו נבחרת חדשה צעירה לשנים הבאות, הם מסתמכים על שחקנים שיהיו בני 32 +..
    על מי אתה רוצה לבנות את הנבחרת אם לא על טוטי ופירלו?

•§ƒ☼↨• חרא זה דשן •↨☼ƒ§•

יששששש זה הדבר שיציל את איטליה!!! טוטי ונסטה!!!!

או שלא.
    צריך לבנות נבחרת חדשה ולא להסתמך על שני שחקנים זקנים.
    אם שניהם יחזרו זאת תיהיה אחת ההחלטות המפגרות ביותר שאיטליה עשתה.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מה הקשר שב בשקט בכל נבחרת יש שחקנים יותר מבוגרים , הם יהיו בני 33-34 כולהההה הם יהיו בסגל לא בטוח בהרכב ( נסטה אני מאמין שכן , תראה את הרמה של הבן אדם פשוט מדהים ) .
    אז מי יציל את איטליה יא מסכן ?טוטי כמו שהוא נראה בשנים האחרונות פשוט מדהים .. צריך לבנות שחקנים צעירים סבבה בכיף אבל למה נראה לך שלא יהיה שחקנים ותיקים כמעט כמו בכל קבוצה ? באיטליה אין חלוצים כמו וייה וטורס יותר שהם צעירים יחסית . נסטה חיזוק ענק , טוטי יכול רק לתרום .
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    מה הקשר שב בשקט בכל נבחרת יש שחקנים יותר מבוגרים , הם יהיו בני 33-34 כולהההה הם יהיו בסגל לא בטוח בהרכב ( נסטה אני מאמין שכן , תראה את הרמה של הבן אדם פשוט מדהים ) .
    אז מי יציל את איטליה יא מסכן ?טוטי כמו שהוא נראה בשנים האחרונות פשוט מדהים .. צריך לבנות שחקנים צעירים סבבה בכיף אבל למה נראה לך שלא יהיה שחקנים ותיקים כמעט כמו בכל קבוצה ? באיטליה אין חלוצים כמו וייה וטורס יותר שהם צעירים יחסית . נסטה חיזוק ענק , טוטי יכול רק לתרום .
    שב בשקט יא ילד חוצפן.

"בכל נבחרת יש שחקנים יותר מבוגרים" פחח אתה רואה מה אתה כותב?
    הסתכלת פעם על הסגל של איטליה? ראית כמה שחקנים מבוגרים יש שם?
    לפי מה שכתבת לא.
    יש מספיק שחקנים איטלקים צעירים שרק צריכים הזדמנות וכן זה יהיה על חשבון של המונדיאל או של תחרות כזאת או אחרת , צריך לבנות באיטליה נבחרת לטווח הרחוק ולא לטווח הקצר כמו שאתה כותב יא "מסכן".

ילדון כדי שתחשוב לפני שאתה כותב משהו.

I LOVE INTER

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    9
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח מרביצים לך תברח...

זה דבר שיעזור ויעלה להם תרמה בהרבה דרך אגב דל פירו לא פתח ביורו אוו שאני לא שמתי לב ?
    חחח גאי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

למה אתה מסכן אבל , פאביו גרוסו יהיה בן 31 , קיילני יהיה בן 24 , נסטה יהיה בן 33 . אחייי זאת הגנה !!! הגנהההה איטלקית !!! תפסיק פאקינג לזיין את השכללל ההגנה של איטליה היא הגנה פשוט מעולה שסבלה מהמון חוסר מזל ביורו (בסה"כ חוץ מהולנד היה לה משחקים טובים למעטה טעות של זמברוטה) .
    עכשיו תסתכל טוב טוב מה אתה כותב , כולנו מכירים מגנים איטלקים ויודעים שאם נסטה ימשיך כמו היום הוא כן יהיה שם בסגל ובכלל בהרכב ? מסכים איתי ? לא אכפת לי ממש כי זה נכון (הוא עדיף ברזגיל ) .
    טוטי כמו שהוא משחקק יש לו מקום בסגל ? הוא יכול לתרום ? כןן הוא יכול , דל פיירו יפרוש השנה או שנה הבאה , טוטי עדיף על די נטלה(שיהיה כבר בן 32 בעצמו ) ועל פאביו קוורגירלה . טוטי שנה שעברה לקח נעל הזהב והשנה סבל קצת מפציעות אבל עדין עשה את שלו בכל משחק עם שערים ובישולים . קח דוגמא רוד ואן ניסטרלוי וגיאו בהולנד.
    חייבים שיהיה כמה שחקנים יותר מבוגרים על המגרש , מה אתה חושב שתוך שנתיים הכל יתפתח באיטליה וליפי יעשה הוקוס פוקוס והנה לו חבורה של צעירים כמו של ספרד או הולנד ? זה לוקח פאקינג זמן .
    אני מדבר איתך על 2 שחקנים לא על 6 או אפילו 4 , על שני שחקנים מצוינים פשוט ששומרים על כושר נהדר .
    תקרא אתה מה אתה כותב , אתה בכלל אמור לדעת אתה רואה הרבה כדורגל איטלקי .
    נסטה חייב להיות בנבחרת , אם טוטי ימשיך ככה ברור שגם הוא , כי מי עדיף עליו ? בנתיים יש מישהו איטלקי שאתה רואה ממש עתיד מזהיר ( אולי בלוטלי ) ? בקיצור טוטי בטח יתחרה עם קסאנו על מקום בהרכב , לוקה טוני היה כבר בן 34 .. מענין איך הוא יהיה .
    בקיצור תכתוב מה שתכתוב , אתה מדבר כאילו השנה לא הייתה במה לצעירים ( דה רוסי(23) , אקוילאני(22) , ברגזיל)24( , קיילני(22), קסאנו (24) ) .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-06-2008 בשעה 00:58.
    Siete

למה אתה מסכן אבל , פאביו גרוסו יהיה בן 31 , קיילני יהיה בן 24 , נסטה יהיה בן 33 . אחייי זאת הגנה !!! הגנהההה איטלקית !!! תפסיק פאקינג לזיין את השכללל ההגנה של איטליה היא הגנה פשוט מעולה שסבלה מהמון חוסר מזל ביורו (בסה"כ חוץ מהולנד היה לה משחקים טובים למעטה טעות של זמברוטה) .
    עכשיו תסתכל טוב טוב מה אתה כותב , כולנו מכירים מגנים איטלקים ויודעים שאם נסטה ימשיך כמו היום הוא כן יהיה שם בסגל ובכלל בהרכב ? מסכים איתי ? לא אכפת לי ממש כי זה נכון (הוא עדיף ברזגיל ) .
    טוטי כמו שהוא משחקק יש לו מקום בסגל ? הוא יכול לתרום ? כןן הוא יכול , דל פיירו יפרוש השנה או שנה הבאה , טוטי עדיף על די נטלה(שיהיה כבר בן 32 בעצמו ) ועל פאביו קוורגירלה . טוטי שנה שעברה לקח נעל הזהב והשנה סבל קצת מפציעות אבל עדין עשה את שלו בכל משחק עם שערים ובישולים . קח דוגמא רוד ואן ניסטרלוי וגיאו בהולנד.
    חייבים שיהיה כמה שחקנים יותר מבוגרים על המגרש , מה אתה חושב שתוך שנתיים הכל יתפתח באיטליה וליפי יעשה הוקוס פוקוס והנה לו חבורה של צעירים כמו של ספרד או הולנד ? זה לוקח פאקינג זמן .
    אני מדבר איתך על 2 שחקנים לא על 6 או אפילו 4 , על שני שחקנים מצוינים פשוט ששומרים על כושר נהדר .
    תקרא אתה מה אתה כותב , אתה בכלל אמור לדעת אתה רואה הרבה כדורגל איטלקי .
    נסטה חייב להיות בנבחרת , אם טוטי ימשיך ככה ברור שגם הוא , כי מי עדיף עליו ? בנתיים יש מישהו איטלקי שאתה רואה ממש עתיד מזהיר ( אולי בלוטלי ) ? בקיצור טוטי בטח יתחרה עם קסאנו על מקום בהרכב , לוקה טוני היה כבר בן 34 .. מענין איך הוא יהיה .
    בקיצור תכתוב מה שתכתוב , אתה מדבר כאילו השנה לא הייתה במה לצעירים ( דה רוסי(23) , אקוילאני(22) , ברגזיל)24( , קיילני(22), קסאנו (24) ) .
    דה רוסי בן 24 וברזאלי בן 26

כל ההתקפה של איטליה זקנה ואולי טוטי חסר אבל עצם זה שהוא פרש כבר אומר שנגמרה תקופה בנבחרת איטליה והיא לא תחזור ,טוטי לא ירים את הנבחרת הזאת עוד פעם.
    איטליה צריכה להפסיק להסתמך על שחקנים מבוגרים שבמונדיאל יהיו בני 34 ו 33 וחוץ מזה מי מבטיח לך שהם יהיו בכושר טוב עד אז?
    אתה חושב קצת לפעמים?
    חצי מנבחרת איטליה מבוגרים , זאת נבחרת זקנה שהוציאה את המקסימום שלה במונדיאל האחרון, זה לא יחזור עוד פעם והיורו זאת הייתה ההוכחה.

עוד שנתיים חצי מהשחקנים האלו יגיעו לגיל 33 זה לא נראה לי נורמלי להסתמך על שחקנים כאלו במיוחד שיש לך עוד מלא שחקנים צעירים מוכשרים כמו מונטוליבו,ג'וזפה רוסי,באלוטלי,דה גוסטינו,יאקווינטה,מרסקה
    ועוד אחרים וטובים שלא נמצאים בנבחרת.
    נגמר עידן והגיע הזמן לבנות נבחרת חדשה ולהסתמך על מספר מצומצם של שחקנים עם ניסיון ושהם לא עוברים את גיל 32
    כי ראינו כמה הם שווים.
    חוץ מזה מה כל הרצון לראות את נסטה בנבחרת? הוא נתן עונה ממוצעת ולא יותר מזה גם הוא וגם מטראצי לא צריכים ליהיות בנבחרת כל עוד הם נמצאים בכושר הזה.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שכחתי שמגן איטלקי בן 26 וקשר אחורי בן 24 זה זקן שלא נדבר על קיילני (23) .
    אבל אם לא טוטי מי ירים ? למה לא טוטי תראה איזה שחקן ענק הוא ? הוא משחק בקבוצה קצת יותר קטנה פשוט .
    תקשיב אתה באמת לא מבין נכון ? מספיק אנשים קיבלו הזדמנות השנה אחי , מספיק !
    איך מרסקה הבן אדם יהיה בן 30 והוא סתם כסחן אפס (גטוסו יהיה עדיף עד אז ודה רוסי בכלל )
    באלוטלי יהיה בן 19 , טוטי יהיה ביורו הבא אני מבטיח לך . יאקוינטה יהיה בן 30 .
    היחידים שאני מסכים איתך זה מונטוליביו ואולי אולי רוסי ( טוטי עדיף בנתיים , תשמע הוא מלך פשוט מלך ) .
    אני מדבהר איתך רק על שני שחקהנים שחייבים להוביל את הנבחרת .. מטראצי לא ישחק עד אז אני מאמין שהשנה או שנה הבאה הוא יפרוש לא ?
    איטליה תיהיה שחורה לעוד הרבה זמן , אבל בוא לא נשכח שהם שחקו שםבלי פירלו .
    נכון שתמיד המשחק שלהם יהיה מכוער אבל עם פירלו זה היה נראה אחרת .
    אתה מדבר כאילו הצעירים לא קבלו בכלל הזדמנויות .. קאסנו דה רוסי ברגזיל אקוילאני קיילני ...
    צריכים לבנות בסיס חדש .. אבל ה2 שחקנים שעכשיו הזכרתי יכולים לתרום לנבחרת איטליה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-06-2008 בשעה 02:57.
    Siete

שכחתי שמגן איטלקי בן 26 וקשר אחורי בן 24 זה זקן שלא נדבר על קיילני (23) .
    אבל אם לא טוטי מי ירים ? למה לא טוטי תראה איזה שחקן ענק הוא ? הוא משחק בקבוצה קצת יותר קטנה פשוט .
    תקשיב אתה באמת לא מבין נכון ? מספיק אנשים קיבלו הזדמנות השנה אחי , מספיק !
    איך מרסקה הבן אדם יהיה בן 30 והוא סתם כסחן אפס (גטוסו יהיה עדיף עד אז ודה רוסי בכלל )
    באלוטלי יהיה בן 19 , טוטי יהיה ביורו הבא אני מבטיח לך .
    וואו אתה מדהים אתה יודע? מישהו התייחס לקיליני או לדה רוסי או לאקווילאני? לא!!!! תפסיק לקשר אלי דברים שאני לא אומר.
    מרסקה הוא קשר אחורי מצויין שיכול לשבת בכיף על הספסל בנבחרת.
    זה שבאלוטלי יהיה בן 19 זה לא אמור להוות בעיה - הגיל הצעיר שלו לא קובע.
    אתה רוצה שכל החיים נסתמך על טוטי? מצטער זה לא אפשרי.
    השחקנים המבוגרים צריכים לפנות את הבמה לצעירים כמו שעשו בברזיל
    שהיום אולי היא לא נבחרת כל כך טובה אבל אני מבטיח לך שבעוד כמה שנים יהיה תחזור ליהיות נבחרת מצויינת עם שחקנים צעירים וטובים.
    גם נבחרת צרפת כרגע סובלת מנבחרת חלשה בגלל הצעירים אבל גם היא בעוד כמה שנים תיהיה נבחרת מצויינת בזכות השחקנים האלו.

ככה זה הולך בכל העולם אני רואה לנכון לעשות את אותו דבר גם בנבחרת איטליה - היא לא שונה מאחרות.

וד"א אני לא יודע איפה קראת שטוטי ונסטה חוזרים לנברחת כי אני מקבל את המידע מהתקשורת ההאיטלקית והנה הסגל שליפי הולך איתו:

הגנה: קייליני, כנראה קנבארו,ברזאלי,גאמבריני בונרה אודו, זקארדו, פסקואל ודוסנה,זאמברוטה וגרוסו.

קישור: פירלו, גאטוזו, דה רוסי, אקווילאני,קאמורנזי ,מונטוליבו ,צ'יגאריני ,מאג'יו, דוסנה ודה צ'ליה.

התקפה: טוני ,בוריילו ,אמאורי וג'ילארדינו (אם יציג יכולת טובה בויולה) קסאנו,יאקווינטה {שבמידה וישחק באופן סדיר גם ילקח בחשבון
    } כמו כן, צעירים כמו
    רוסי, באלוטלי וג'יובינקו ישולבו בהדרגה.

זה הסגל שירוץ ע"פ מה שפורסם בתקשורת האיטלקית.
    אני לא רואה פה לא טוטי ולא נסטה.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

גם אני רואה תקשורת אחי ואמרו שטוטי ונסטה צפוים לחזור לנבחרת ( ברור שזה כמו גילרדיניו אם הם יציגו יכולת טובה , אם הם יציגו אז הם יהיו שם , ככה ליפי אמר למקרוביו) .
    ואתה יודע למה אני כל הזמן מזכיר את זה? כי אתה כל הזמן אומר שצריכים לפנוחת במה , מצטער להגיד לך אבל פינו פה מספיק במה , פשוט לא בעמדות הנכונות לדעתי.
    אתה אומר דברים לא נכונים אחי , מספיק במה הם קבלו והם הוכיחו שהם אפילו יותר שחקנים שחורים מקודמיהם , גועל נפש . הגיע הזמן שיצאו שם שחקנים יותר טכניים ( והם כן , מי שראה קצת יורו פוסטל , איטליה הגיע לחצי הגמר ) .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-06-2008 בשעה 03:18.
    Siete

הם לא פינו במה כמעט לאף אחד, זאת כמעט אותה נבחרת של המונדיאל שום דבר לא השתנה.
    השחקנים האיטלקים הצעירים מאוד מוכשרים וכשרוניים פשוט לא נותנים להם במה ולפי הסגל שיהיה ע"פ מה שכתבתי אז סוף סוף נותנים להם במה.

הסגל הזה הוא רפורמה חדשה שליפי הולך לעשות וטוטי ונסטה לא יהיו שם.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אם הם יציגו יכולת טובה ולא הרבה ישתנה במסגרת החלוצים והבלמים אין סיבה שהם לא יהיו שם ( במיוחד טוטי על הספסל או בהרכב ) .
    אל תאמר סתם שהוא לא יהיה שם , אי אפשר לדעת.
    כמו שאמרתי השנה נתנו מספיק במה , אבל בעמדות המפתח פשוט לא .
    הקטע זה שאני לא הכי מכיר את הכדורגל האיטלקי ואני די מתעקש לא להכיר עם מה שקורה שם , אני לא רואה הרבה שחקנים צעירים ממש שמוכשרים (בגלל זה גם אןי לי מושג מה יהיה עם הנבחרת הזאת , שתרקב עדיף) .
    בספרד יש כל כך הרבה לעומת ארצות אחרות באירופה שזה פשוט מטורף .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-06-2008 בשעה 03:28.
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,513 | הודעות: 8,173,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect