אם כן איפה עשיתם את זה או מה עשיתם?
אם תוכלו להביא גם פירוט של איך התחלתם איתה כאילו מה עשיתם ואיך אז זה יכול להיות מגניב
ומה יותר קל? בנות שהולכות לבד או כאילה שהולכות עם עוד מישהי או 3 אפילו כאילו אם מי יותר קל להתחיל
תודה
אם כן איפה עשיתם את זה או מה עשיתם?
אם תוכלו להביא גם פירוט של איך התחלתם איתה כאילו מה עשיתם ואיך אז זה יכול להיות מגניב
ומה יותר קל? בנות שהולכות לבד או כאילה שהולכות עם עוד מישהי או 3 אפילו כאילו אם מי יותר קל להתחיל
תודה
|
|
בטבריה הלכתי בפסח וישנתי שם עם חברים קנינו הערק השתכרתי וחרמנתי איזו פריקית שיכורה...
אני יותר נוח לי לדבר עם אחת שמסתובבת בלהקה.. לא יותר מ5 בנות אבל כן.. 3-4 סבבה![]()
לא יודע אני פשוט לא מרגיש בסדר עם זה שאני מתחיל איתה שהיא לבד =/ ..
אני יודע שזה מוזר..
אבל זה היה עד שהייתה לי חברה :X.
לפני שהייתה לי חברה היה לי סטוץ עם מישהיא אבל לא התנשקנו או משהוא.. סתם כזה.. ='
בבקשה אל תגיד לי שאמרת את זה
OMG
מה נעשה שבבאר שבע אין ים?
ים זה פעם ב- אצלי :| לא לצחוק.
ולגבי השאלה עם הבנות, בחבורה או לבד, שניהם אותו דבר.
רק שאם תוציא בחורה מחבורה, היא תתייחס אליך בצורה שונה [לטובה], בכל זאת - הצלחת להוציא אותה, היה לך ת'ביצים![]()
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 25-06-2008 בשעה 15:48.
כן אני פעם אחת חירמנתי 2 איטיופיות בחוף....אני אומר לכם כאשר הם צוחקות אני רוצה ליבכות
דרך אגב בסוף אנחנו זרמנו לחדר במלון שלי ושם שכבנו בארון
בשבילך סטוץ זה לשפול את שמוליקך ולהשתולל
בשבילי סטוץ זה הרבה פחות מזה..
סטוץ מבחינתי יכול להיות אפילו סתם מזמוז בלי להתנשק...
תשמע..
אני רואה את זה כיתרון עליך..
אני שלא כמו.. לא צריך להגיע למצב שאני שולף את שמוליק כדי לקרוא לזה סטוץ או לפרוק מתחים..
שהגבולות שלי יותר צמודים משלך, זה ייתרון.. כי כשאני פעם ראשונה ייעשה את זה... זה יהיה הרבה יותר כיף..
אני מקנה לסקס חשיבות רבה יורת משלך..
אתה כבר הגעת למצב שאתה חייב לזיין בשביל לעשות "אהה.. איזה כיף..
"
אני לא.
תחשוב על זה![]()
אני בא לים לשחות אבל אני משער שאם הייתי מנסה לתפוס מישהי הייתי לוקח אותה לעמוקים בכוח ואז היא הייתה נדבקת אליי מפחדת לטבוע![]()
חחח הכי הרבה שהגעתי בים זה לראות מישהי טופלס ושהיא תקרוץ לי זה היה שהייתי ביוון לפני איזה 4 שנים XD והייתי בן 12 והתחלתי לחייך כמו מפגר XD היא הייתה בת איזה 20+