על דלת חדר המנהל היה שלט ועליו כתוב: משרד החינוך מזהיר: אם אתה מעתיק מחברה שלך אתה מעתיק גם מהחבר של החברה שלך ומחברה של חבר של חברה שלך ומחבר של חברה של חבר של חברה שלה, אחד מהם יכול להיות אהבל.
===
"איך המורה החדשה?" שאלה אמא את נורית נורית:"לא יודעת שום דבר, הכול היא שאלת אותנו"
===
ילד איחר לשיעור שוב, המורה הענישה אותו: "תצטרך לכתוב 3 מילים שאתה שומע בבית" הילד: בא הביתה ושמע את אימו צועקת אל אחותו "את חמורה" אחר כך הילד הלך לאח שלו ושמע: "אני סופר מן". אחרי זההלך לשירותים ושמע את אביו אומר: "עמוק עמוק בשירותים" הוא רשם את מה ששמע ביום השני: בא לביה"ס ואמר למורה: "את חמורה" המורה: "מי אתה חושב שאתה?" הילד: "אני סופר מן" המורה: "איפה אתה רוצה את העונש שלך?" הילד: "עמוק עמוק בשירותים"
===
המורה נגשת אל דני ושואלת אותו, המורה: "למה זרקת אבן על יצחק בהפסקה?" דני: "כי הוא עצבן אותי!" המורה: "יכולת להגיד לי!" דני: "עם כל הכבוד, ואלייך המורה, אין לי כבוד, אני לא חושב שאת זורקת יותר טוב ממני!!!"
===
המורה אומרת לתלמיד: "אם יש לי 10 תפוחים ואני אקח ממכם 3 כמה תפוחים ישארו?" אז ילד אחד קפץ ואמר: "אצלנו בכיתה עושים חשבון רק עם תפוזים"
===
תלמיד: המורה הצלחתי לרשום את השם שלי עם 9 שגיאות בלבד! המורה: אבל חמודי..שמך הוא נח
===
שאלה:תלמידים למה חולבים את הפרה בעמידה? תשובה:כדי שיצא חלב עמיד....
===
ילד באה לאמא שלו ואומר לה קיבלתי 100 במבחן! האמא שואלת באיזה מקצוע? הילד עונה 50 בגיאוגרפיה 50 בחשבון!
===
'אמא הענישו אותי על משהו שלא עשיתי' 'זה לא צודק אני מייד מתקשרת למורה, על מה הענישו אותך שלא עשית??' 'לא עשיתי שיעורים'
===
המורה ביקשה מכל הילדים להכין עבודה. המורה: על כל אחד לרשום במחברת מה שאתה שומעים בביתכם. רוני הולך הביתה, הוא שומע את אחותו סיגלית ואמו רונית מתווכחות סיגלית: "קפצי לי". רוני רשם . נורית: "למה מי את?!" גם את זה הוא רשם. הוא הדליק את הטלוויזיה ושמע:" סופרמןןןןן" הוא רשם. יום למחרת כשרוני הגיע לביה"ס רוני התבקש להקריא את מה שהוא שמע בביתו, המורה " רוני תקריא מה שכתבת..! רוני: קפצי לי המורה: אתה יודע מה יכול לקרות לך על התחצפות שכזו?! רוני: למה מי את?! המורה: מי אתה חושב שאתה תגיד לי מי?! רוני: סופרמןןןןןןןןןןןן!!!!
===
המורה בודקת שעורי בית, תלמיד אומר "לא הכנתי" אז המורה אומרת "למה לא הכנת שעורים?" עונה התלמיד "ככה" המורה אומרת "'ככה' זה תשובה של דבילים" התלמיד אומר "למה ?" המורה אומרת "ככה"
===
מורה אחד אומר לתלמידיו לכתוב חיבור על עצלנות, לאחר 5 דקות בא אליו תלמיד עם דף ריק ואמר: "זו עצלנות."
===
המורה ביקשה מהתלמידים להכין חיבור על טיול שהם היו בו. המורה: "למה החיבור שביקשתי לכתוב על הטיול דומה בצורה חשודה לטיול של שכנתך לשולחן??" התלמיד: "כי היינו באותו טיול!"
===
המורה: "יופי דני מצאתי רק 9 שגיאות כתיב..." דני: "תודה המורה!!!" המורה: "עכשיו אני אבדוק את הפיסקה השנייה (מתוך 20)..."
===
בשיעור הסטוריה שאלה המורה את אלברט: "אלברט היכן נמצאת יבשת אמריקה על המפה?" קם אלברט והראה לכול הכיתה היכן ממוקמת אמריקה המורה:"עכשיו תלמידים, אתם יודעים מי גילה את אמריקה?" הכיתה:"א ל ב ר ט ! ! ! "
===
המורה: "אם היו מציעים לך לבחור בין כסף לשכל, מה היית בוחר?" התלמיד: "אני הייתי בוחר בכסף" המורה: "אני במקומך הייתי בוחרת בשכל" התלמיד: "אני מבין אותך כל אחד היה בוחר במה שחסר לו!!!!"
===
המורה שואלת: מי יודע היכן נמצאת אוסטרליה? דני עונה: אני יודע המורה!!!!!! באטלס בעמוד 37
===
ילד בא הביתה ואומר לאבא שלו שהמורה שאלה מה ההבדל בין תאורטי למעשי והוא לא יודע את התשובה . אמר לו האבא "בוא, אני אעזור לך. לך תשאל את אמא ואת אחותך אם הן מוכנות לשכב עם גבר זר תמורת מיליון דולר?" חזר הילד ואמר שהן מוכנות. אמר לו האבא "זה ההבדל: תאורטי יש לנו 2 מיליון דולר, מעשי יש לנו 2 שרמוטות בבית"
===
תהנו
קרדיט לאתר צחוק :]

ציטוט ההודעה