קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברה צריך מישתמש בC5 רמה 1 מצדי
    על ידי cc_pl0x בפורום Lineage II
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-12-2006, 11:25
  2. חברה צריך קראק לBattlefield 2142
    על ידי tkfx4 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-11-2006, 18:38
  3. חברה צריך עזרה....
    על ידי xerro בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 14:52
  4. מה הייתם מעדיפים?
    על ידי YuvaLoL בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

חברה צריך את עצתכם מה הייתם מעדיפים

ברירת מחדל חברה צריך את עצתכם מה הייתם מעדיפים

זה יישמע אולי דבילי קצת אבל זה תאריך גיוס מצד אחד אם אני ממש ארצה אני יכול להתגייס עוד שלושה שבועות שזה קצת מבאס כי זה בין הראשונים מצד שני אם לא אז עוד חצי שנה (זה מועד ספציפי) ומה אני לעזאזל יעשה פה חצי שנה כשרוב האנשים שאני מכיר מתגייסים יולי-אוגוסט , מעט בספטמבר השאר הטובים בנובמבר ועוד כמה דצמבר ולי ישאר עוד זמן עם מעט שמתגייסים יותר מאוחר...

מה הייתם מציעים? ואני רוצה תשובות מכאלה שכבר התגייסו ועברו את זה לא כאלה שחושבים בשבתאוריה זה סבבבה וזה למה זה משגע תשכל להישאר שכולם בצבא להשתעמם כל היום לבדד תחשבו כאילו לא נסעתם לטיול השנתי של הבצפר שלכם , יותר גרוע של המחזור שלכם בעיר זה על הפנים.

מה אתם מציעים??

2. קישורים ממומנים

טוב אז עדיין לא התגייסתי וגם אני הייתי באותה התלבטות שלך אתה יכול לקחת את עצתי או שתפסיק לקרוא מכאן..

אז ככה אחי עכשיו לפי דעתי לעבור ממסרת למסגרת אתה תקבל את זה בבום קח תחופש שלך תעבוד קצת לפני הגיוס תחסוך תעשה קצת חיים וזהו תתגייס ותצא לחיים..

אתה מדבר על גיוס לטיס נכון?
    שמע, ניסיון לגבי גיוסים עוד אין לי אבל אם אתה נשאר לבד מנובמבר עד ינואר זה די באסה...
    מצד אחד זה כולה חודשיים אבל מצד שני אח שלי סיפר לי שקרה לחבר שלו אותו דבר, הוא נשאר לבד מנובמבר עד מרץ והתחרפן משעמום.

אם יש לך משהו לעשות בחודשיים האלה שאתה לבד, אולי תמצא חבר ותטוס איתו קצת או שתוכל להיות איתו קצת ביחד, תמצא עבודה שתעסיק אותך רוב היום, תמצא כמה חברה נחמדים שמתגייסים במרץ ותתחבר איתם קצת וזהו לדעתי זה יסדר לך את התקופה של החודשיים האלה מנובמבר עד ינואר.

ישי התותח

תראה אני עם חברים נוסע עוד יביולי הבעיה שחלק מהחברים הקרובים מתגייסים יולי-אוגוסט ולה שנשארים אז בנובמבר כולם ואני מדבר על הרבה חברה שאני יוצא איתם והכל חברים הכי טוביםם... אני יגיד לך ככה אם היית שואל אותי לפני חודש הייתי אומר לך בטח יותר מאוחר יותר טוב אתה לא תבוא ילד.. אבל כשאני נזכר בכל אלה שהתגייסו מאוחר שנה שעברה שתמיד היינו קוראים להם משועממים שהיו יושבים כל היום במרכז חורשים תעיר ובאים לכל מסיבה (שלא לגיל שלהם) אני מפחד שגם אני יהפוך לכזה וחושב פתאום שאולי כדאי יותר מוקדם...

אגב A.C.K מתי אתה מתגייס?

אני בנובמבר...

שמע אם היית שואל אותי עכשיו הייתי מסתדר בחודשיים האלה אבל כל אחד והמצב שלו.

ישי התותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,711 | הודעות: 8,173,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect