הלך לי מצויין... יש לי במגן בסוף 98 ובגרות כמעט בטוח מעל 85והייתי אפשרות ב'... גם כן אלה אחרי שעניתי על שאלה 17 פתאום משנים לי אותה שיהיה בלי נציבים בריטים... רואים משרד החינוך..
הלך לי מצויין... יש לי במגן בסוף 98 ובגרות כמעט בטוח מעל 85והייתי אפשרות ב'... גם כן אלה אחרי שעניתי על שאלה 17 פתאום משנים לי אותה שיהיה בלי נציבים בריטים... רואים משרד החינוך..
נערך לאחרונה על ידי Evya12; 26-06-2008 בשעה 15:35.
|
|
אפשרות א' אני והיה יכול להיות יותר טוב..
בגרות קשה!
מכבי חיפה - עיר אחת קבוצה אחת
היה הבגורת הכי קלה שיכול להיות(אפשרות ב') היה שם חומרים שלא למדנו אפילו והצלחתי לענות ואמרו לי אחרי זה שזה נכון![]()
נראה לי שאפשרות א' היתה פי 100 יותר קשה מאפשרות ב'
אני הייתי אפשרות א' והייתה בגרות קלה רצצצצצצצצח ררררררררצח ררררררררצצצצצצצצצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
שניהם היה קל וא' יותר קל מב'
חרשנים![]()
סוף כל סוף זה נגמר אין יותר החומר המשעמם הזה במתמטיקה והיסטוריה כל כך שכונה היה השנה !! למדתי לבד בלי מורה .!!! הלך לי אחלה בדקתי בתשובות ביואל גבע .. חוץ מזה שהוא קצת חפר שטויות יש את אותם תשובות!! רק שבשאלה 5 היה כתוב הסבר שתי סעיפים מ14 הנקודות ויואל גבע הסביר סעיפים מ1-5 ומ5-13 ו14 כאילו הסביר אותם ביחד בכלליות אני בכלל כתבתי את 2 הסעיפים עצמם הקמת חבר הלאומים ומוצא לים משהו כזה ...
הלך טוב
איזה באסה בשאלה האחרונה בבחינה ביקשו את הקשיים שהיו לתנועה הציונית כנראה התבלבלתי וכתבתי להם האנטישמיות שהיו ברחבי האימפריה הקולניאלית והאנטישמיות הגרמנית שהשפיעה על פעולות התנועה הציונית ..
וואלה שאני כותב על זה זה גם כאילו משפיע אבל לפי הספר זה קשור לנושא אחר
בקיצור שיהיה בהצלחה ומקווה להוציא 80 לפחות
נערך לאחרונה על ידי JORDAN100; 26-06-2008 בשעה 20:19.
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
וואי הלך לי טוב מאוד
חזרתי מהים עם חברים ב9 וחצי בערך איזה כיףףףףףףףףףףףףף
המבחן עצמו היה סבבה ככה אבל בשאלה 7א כל השכבה שלי לא הבינה את החלק הראשון משהו עם מחנה הפועלים וחלק מרכזי של משהו
פשוט חירטטתי שמה כל מיני
סה"כ כתבתי 9 דפיםנקווה שיהיה טוב
עשיתי את 2,4,5 ואת 6 ו8,9 ו19 D:
בדוגרי הרגשה יותר טובה מהמתכונת אני מקווה לקבל 72+ כי המגן שלי זה 68 וזה סתם הרבה יותר נחמד לראות ציון מעל 70
אפשרות א' כמו שאתם מבינים D: היה לי יותר קל מהמתכונת במתכונת המורה דחפה איזה שאלה חרטטתי הכל!!! רק בגלל המתכונת המזדיינת כל הממוצע ירד ]:
יאללה אנשים מתחילים במרתוני לשון עוד מעט D:
הייתה בגרות טובה אחושרמוטה.
עשיתי את שאלות 1,3,5,6,8,9,18...
הלך בנזונה!