והאם צריך ראיית 6/6
אין לי מושג למה אני כ"כ מורעל יו
אני כולה בן 16 :\
והאם צריך ראיית 6/6
אין לי מושג למה אני כ"כ מורעל יו
אני כולה בן 16 :\
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
נפילה מאחד מהאגיבושים מטכ''ל/שייטת וקבלת ראיון מגלן.
אממ גיבוש יחטיות בצנחנים,ולרשום בהעדפות מגלן.
לא יודע אם יש עוד דרכים..
מגלן זה אחלה מקום להיות מורעל אליו.. תתכונן לרוץ הרבה.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אמרו לי שרצים הרבה, והגיבוש ממש קשה
אם אתה מסוגל אז סבבה
יש לך ראייה 6\6? או שיש לך מספר?
חוץ מזה אם לא תעבור תגיבוש "תיפול" בצנחנים-אחלה חטיבה
וזה בסדר שאתה מורעל אני מורעל מגיל 16 בערך (זתומרת כבר שנה) ותמיד עדיף לבוא עם ידע מוקדם ולדעת בדיוק מה אתה רוצה להיות בצבא, לא לפי סטיגמות (כמו על התותחנים-קפה באימונים =נס בקרב)
דבר ראשון היחידה שלנו הכי טובה בצבאעזוב אותך מה שמספרים לך אם אתה מחפש עבודה מקצועית מעניינת קשה ומתגמלת זה המקום.
בשביל להגיע אתה יכול לעשות גיבוש של יחידות עילית אחרי יום סיירות ולהתקבל לצנחנים.
בצנחנים אתה יכול לעשות גיבוש יחטיות ולהתקבל ליחידה או לחלופין אם יהיו לך תוצאות טובות בגיבושים הקודמים להתקבל בראיון
ענו לך על הכל חוץ מעניין הראייה, ניתן להתקבל עם מספר משקפיים בינוני (סעיף ראיה בינוני).
דרך אגב הדביל שהגיב מעלי משרת שם, אם יש לך עוד דברים שאתה רוצה לדעת תשאל אותו.
ישי התותח
כן מבטאים Maglan
זו לא שאלה בכלל
בחיים לא שמעתי שמבטאים magelan=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא ביטלו את ראיון מגלן?..
בכל אופן, חומי, גם ביחידה כזאת, באמת בונים שם תכושר מ0?..ואיך שם מבחינת המאמץ הפיזי\מנטלי עד עכשיו? אם אתה יכול לספר
ברור שלא באמת בונים מאפס הסרגל מתקדם מהר מאוד יותר מהר מהבנייה עצמה ולכן קשה אך לא בלתי אפשרי
טוענים שהיחידה הזו היא האממ איך נקראט לזה
יחידת "הראווה" של צה''ל בכל הקשור לכושר גופני.
חבר שלי שם עכשיו ואח של חבר שלי שם מסיים עוד מעט 2 ביחידה..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חח אין לי כושר בכלל יחסית לדברים האלו
מה היחידה עושה בערך
אני יודע שזה מסווג והכל
גשם של עופרת יצוקה.
יש ביחידה קצין כושר הכי מקצועי בצה"ל... הוא אחד האנשים המטורפים... האמת שהוא פורש בקרוב אבל גם המחליף שלו מעולה מבחינה מקצועית.. יותר מזה היחידה היא אחת מהיחידות הכי בכושר בצה"ל.... ניצחנו באליפויות כושר רבות מאוד וזהו אחד העקרונות החשובים. עוד בטירונות מתחילים לבנות כושר לפי סרגל מאמצים מיוחד שכולל את כל המפעיוליות ובעליה ליחידה מתחילה עבודה מסיבית על כושר...
מבטאים את זה MAGLAN על שם הציפור.
לא צריך ראיה 6/6 יש לי חבר בצוות שהוא עיוור... יש לו מספר 6 יעני הוא לא רואה בלי משקפים ליותר מ6 מטר... ועוד חבר שיש לו מספר 3 וחצי והוא עשה ניתוח...
קיצורו זה לא משנה
מכיר את יובל טייר? הוא מדסניק שםן...בטח פותח לכם ת'צורה..
ואם אתה מכיר מהמבוגרים שם,מכיר את אפי זרביב?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]