אני נגד העסקה עצמה בגלל התוכן שלה, זה ידרבן חטיפות,אבל אני מקווה שזה יהיה מאחורינו ושלא יזניחו את גלעד שליט,רון ארד ושאר החטופים האחרים,
מה דעתכם?
אני נגד העסקה עצמה בגלל התוכן שלה, זה ידרבן חטיפות,אבל אני מקווה שזה יהיה מאחורינו ושלא יזניחו את גלעד שליט,רון ארד ושאר החטופים האחרים,
מה דעתכם?
|
|
אלירן צודק
חוץ מזה זה יעודד עוד חטיפות
והממשלה עשתה בשכל שהיא יצאה למלחמה על החטיפה הזאתי, הטעות שלה זה שהיא לא ניהלה אותה נכון.
http://news.walla.co.il/?w=//1304921
לפי דיווח של וואלה רון ארד מת...
יאללה רק שיחזירו אותם הביתה כבר
אני אומר שם מחזירים לנו גופות צריך להפוך כל כנס של חיזבאללה למרכז גופות חדש, בפעם הבאה שנסראללה מוציא את הראש שלו לדבר באיזה כנס להוריד לו פצצה על הראש ואם צריך שיהרגו 10000 תומכים שלו שהם בעצמם טרוריסטים.
אין טעם להרוג את נסראללה, יהרגו אותו יבוא עוד אחד במקומו וככה הלאה..
מה נראה לך לא יודעים איפה הוא?..
וגם אני תמיד נקטתי בעמדה של אם השבויים חוזרים מתים, להרוג מיד גם את השבויים שלהם..אבל ישראל זה עם הומניטרי-לא ייקרה.
אתה מבין זה כל העניין כמו שעשו לחמאס הרגו להם את הראשים אחד אחרי השני יאסין ואז רנטיסי, פשוט להרוג את נסראללה וזה שיקום אחריו גם הוא יחוסל כל כנס שלהם לפוצץ פשוט לפוצץ. תשבור אותם שיהרגו כמה שיהרגו שילמדו לא להתעסק עם המדינה שלנו.
ישראל זה עם בלי ביצים לא עם הומניטרי אם אני הייתי במקומם הייתי בונה בונקר תת קרקעי לכלהאזרחים של המדינה נכון קצת קשה אבל אפשרי באיזה חמש שנים...
ואז שולח פצצת אטום על איראן לבנון... וכל השאר על הזין ופעם הבאה שיהיה כנס שלחיזבאללה האלה להוריד להם טיל אחולמניוקי על הראש.
יש חפים מפשע אבל אם זה המחיר שצריך לשלם אז שישולם גם לנו יש אזרחים חפים מפשע שחוטפים קאסמים וחטפו קטיושות וחיילים חטופים אז אם צריך שימותו אצלהם חפים מפשע אז שימותו קודם כל אזרחי המדינה שלנו אחרי זה חושבים על אחרים.
צריכים לשנות פה כמה דברים שילמדו המטרה שלנו זה שקט ואנחנו נפגיז להם את הכפרים כמה שצריך עד שנקבל את זה אם הם ירצו שלום בכיף אבל עד אז השלום זה תוצאה לא המטרה.
אני תמיד חשבתי שצריך להיות אנושיים ולא לרדת לרמה של הערבים ולהפוך להיות תת-אדם כמוהם ללא שום ערך לחיי אדם,ותזכרו שהתרבות שלהם והדת שלהם מקדשת את המתים..התרבות שלנו לא.
תחזיר להם גופה מתה ההורים יבכו אבל כל העם יצא למצעדים כי החזרת שהאיד...ערבים,לך תבין אותם.
אבל הדעה שלי השתנתה,ההומניטריות שלנו לאט לאט מובילה אותנו לאבדון,כמו שאמרו פה זה רק יראה לשובים של גלעד שליט שמדינת ישראל מוכנה לנהל מו"מ על גופות,וחבל שככה.
אני אומר,אם הם מחזירים לנו גופות של שני חיילים מאשר 2 חיילים חיים,על כל גופה נחזיר להם 10 גופות.
ומי שראה היום בידיעות אחרונות,יאיר לפיד אמר- "הרי כולם יודעים מי המנצח האמיתי של מלחמת לבנון ה-2,וגם של המשא ומתן על החטופים,לא נסראללה,אלא מדינת ישראל,וכולנו נבין את זה כשסמיר קונטאר יחזור ללבנון,ייערכו בשבילו מצעד גדול ומאושר,אבל 900 לוחמי חיזבאללה לא יהיו שם,כי הם נהרגו במלחמה,ונסראללה יודע את זה."
האמת הקטע האחרון לא קשור לנושא אבל רציתי לספר לכם את זה..
ואם לקצר את מה שרציתי לומר-די לאנושיות,די לחמלה,באש נלחמים עם אש,נתנו לך גופה? תחזיר גופה.נקודה.
זה היה ברור שרון ארד לא בחיים, 21 שנה עברו מאז החטיפה שלו, הסיכוי לשרוד דבר כזה זה אפסי, התנאים של השבוים על הפנים, שלא לדבר שלשבת בתא קטן שאפשר בקושי לעמוד בו כלכך הרבה זמן יכול לשגע בנאדם.. צריך ללמוד לדעתי מהמקרה של רון ארד ולא לתת לדבר כזה לקרות שוב, אני חושב שצריך לתת בתמורה לשבוים כל מה שידרשו עבורם, ולא להתמקח ולגרור שנים על גבי שנים את המיקוח ובכך לסכן את החיים שלהם, אם המדינה שולחת חיילים למלחמה שתדע גם להחזיר אותם, מדובר בחיי אדם, שחייל יושב בשבי הדבר היחידי שמחזיק אותו זה האהבה למשפחה לחברים ולמדינה, ובלי זה הוא ישתגע, אנחנו בחיים לא נוכל לדעת כיצד מרגישים השבוים, גלעד, אלדד ואהוד, אבל אני בטוח שאם היינו במצבם היינו רוצים לדעת שהמדינה עושה 200% מאמצים להחזיר אותנו הביתה בהקדים האפשרי, מדובר בחיי אדם ולא בחיילי משחק. מה לעשות שלערבים אין ערך לחיים ולנו יש, לרדת לרמה שלהם לא תעזור אלא רק תציג אותנו בצורה שלילית. אז נכון אז כמה שבויים ערבים שוחררו, בסופו של דבר הם יתפסו שוב או יהרגו.