קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מדריך]לקבל פלאפון MP4 ועוד בחינם!!!
    על ידי san בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 17:11
  2. קטע אלקטרוני חדש
    על ידי Cybero בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 11:06
  3. מדריך לקבל את ה-20% שמיקרוסופט לוקחת לנו
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 98
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 20:37
  4. [מדריך] לקבל 20% מהאינטרנט.
    על ידי Speedy בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-12-2006, 19:06
  5. השמדת דואר אלקטרוני
    על ידי Perfection בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 20:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מדריך] לקבל התראות על דואר אלקטרוני חדש מכל שירות.

  1. #1
    משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    תאריך הצטרפות
    01/2008
    הודעות
    20,879
    לייקים
    10
    נקודות
    16

    ברירת מחדל [מדריך] לקבל התראות על דואר אלקטרוני חדש מכל שירות.

    +מדריך+

    בין אם אתם משתמשים ב-Gmail, Yahoo או Hotmail ובין אם בשירות דואר אחר, מגוון כלים ישאירו אתכם מעודכנים וידווחו כשהודעות דואר חדשות מתקבלות. כך עושים זאת:

    צמודים לתיבת המייל שלכם? המכורים למיילים יודעים שאין צורך ללחוץ על refresh כדי לבדוק אם התקבלה הודעת דואר חדשה בכל כמה דקות. אינספור שירותים מציעים לעדכן אתכם כשמייל חדש נוחת בתיבת הדואר, לעתים באמצעות אייקון מהבהב, צליל או הודעה קופצת שקשה לפספס.

    Gmail
    אם אתם משתמשים בשירות המייל של גוגל, מגוון האפשרויות להתראות על מיילים חדשים הוא הגדול ביותר. גוגל עצמה מציעה כלי פשוט ובסיסי לעדכונים על הודעות דואר חדשות בשם Gmail Notifier. הכלי מציג את העדכונים במגשית המשימות, בתחתית המסך, ללא צורך בפתיחת הדפדפן. העדכונים כוללים את שורת הנושא של המייל, את המשפט הראשון ממנו, את התאריך ואת שם השולח.

    לחיצה ימנית על סמל המעטפה הכחולה וכניסה ל-Options תאפשר שינוי הדפדפן ברירת המחדל שייפתח את המיילים החדשים. אפשר לבקש מ-Gmail Notifier הקראה של ההודעות החדשות באמצעות לחיצה ימנית על המעטפה ועל Tell Me Again.

    אבל יש עוד אפשרויות: Google Talk, תוכנת ה-VoIP והצ'ט של גוגל, מציגה את אותן ההתראות באופן דומה, ללא צורך ב-Gmail Notifier בנוסף. כל עוד היא פתוחה, תישארו מעודכנים לגבי מיילים חדשים.

    קיים גם תוסף ותיק ל-Firefox בשם הזהה, Gmail Notifier, מציע הרבה יותר מהכלי הרשמי של גוגל: ניתן להגדיר קובץ wav שיתנגן ברקע בכל פעם שמתקבל מייל, מה שמבטיח שלא תפספסו אותו גם אם לא הייתם ליד המחשב. אפשר להגדיר כל כמה זמן תתבצע בדיקת המיילים החדשים, ולדרוש שם משתמש וסיסמה כדי לבדוק את המייל בכל פעם שפותחים את הדפדפן (יעיל במידה ואתם חולקים את המחשב עם בני המשפחה).


    Gmail Notifier ל-Firefox (צילום מסך).
    [/COLOR]
    Yahoo
    שירות הדואר האלקטרוני של Yahoo זכתה לכמה שידרוגים משמעותיים בשנה האחרונה, ולממשק חדש ומצוחצח, אך בין השידרוגים האלו אין כלי ייעודי לעדכונים על מיילים. Yahoo מציעה חלופות - סרגל הכלים Yahoo! Toolbar, או Yahoo! Messenger מציגים חלון התראה שקופץ ומשמיע צליל אם מתקבל מייל.

    שוב, למשתמשי Firefox יש אפשרות בחירה נוספת: תוסף בשם Yahoo Notifier מציג עדכונים במסגרת חלון הדפדפן, והוא משוכלל יותר מהכלים הרשמיים. בין היתר אפשר להגדיר את תכיפות בדיקת העדכונים, ניתן לקבוע פתיחה של המייל החדש, בלשונית חדשה או קיימת, בלחיצה על אחד ממקשי העכבר לבחירתכם ועוד.

    אם אתם צריכים תרועת חצוצרות של ממש כדי להתריע על דואר חדש, אפשר להגדיר התרעה מוזיקלית באמצעות קובץ מוזיקה כלשהו שיש לכם על המחשב.


    Yahoo Notifier ל-Firefox (צילום מסך).

    Hotmail
    גם למיקרוסופט אין כלי ייעודי להתראות על מיילים חדשים ב-Hotmail. מעבר לשימוש בכלים שבודקים את חשבונות המייל של כל החברות (יש אחד בקוד פתוח בשם POPtray), אפשר לנצל את Outlook Express המובנית במערכת ההפעלה. יש להגדיר קודם לכן את חשבון ה-Hotmail בקלות בתוכנה.

    ברוב המקרים מוגדרת התראה על כל מייל ומייל כברירת מחדל, אבל בחלון האפשרויות (כלים, אפשרויות, לשונית כללי) ניתן לשחק עם תכיפות העדכונים. 30 דקות היא ברירת המחדל, אבל אפשר גם פחות.


    התראות על מייל ב-Outlook Express (צילום מסך).
    [COLOR=#c0c0c0]

    אחרון לסיום
    מי שמתעקש על תחזוקה ובדיקה של יותר משתיים-שלוש תיבות דואר, עדיף שלא יתקין כלי התראות נפרד לכל אחד מהשירותים. אפשר לנסות במקום את Mail-Notifier, שבודק כמה חשבונות דואר אלקטרוני ומיידע את המשתמש על עדכונים בכל אחד מהם. אפשר להוריד לנסיון ל-14 יום בלבד בחינם. לאחר מכן הוא יעלה לכם 19.95 דולר.

    קרדיט לאדר שלו על כתיבת המדריך.


    תהנו


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם
    שם פרטי
    מורדי
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    33
    הודעות
    851
    לייקים
    0
    נקודות
    251
    משפט מחץ
    גבר בלי בחורה זה כמו גפרור בלי אש!
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תותח

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect