מישהו שמע?
קראתי היום בעיתון ידיעות כתבה על זה
אתם חושבים שזה אמיתי? מישהו ניסה את זה?
נשמע מפחיד
הינה קצת מידע שמצאתי (קרדיט ל***)
קודם כול לתוכנה קוראים I-Doser (על ידי לחיצה על השם תעברו להסבר מפורט של החברה על התוכנה והשימוש בה)
היא פיתוח של קבוצת מדענים אחרי מחקר מדהים שנתגלה והוכח כנכון לאחר שנחקר עשרות שנים.
המטרה העיקרית של הפיתוח הייתה לנסות זאת על אנשים שמכורים לסמים קשים וניסו להיגמל ללא הצלחה אז לכן ניסו לעשות את הגלים האלה על מכורים לסמים אך לשווא, הנבדקים טענו שזה לא חזק כמו האמיתי אך אכן אותה הרגשה!
כמו כן מצאו במחקר שקיים קשר ישיר בין גלי המוח למחשבות, לרגשות ולמציאות הסובבת אותנו.
התוכנה היא תוכנה קטנה לניגון קבצים קטנים אשר משמיעים רעשים סטטים(ככה אנחנו שומעים אותם לפחות), רעשים אלו מתורגמים במוח לגלים של אלפא, בתא, גמא, דלתא וטטא.
שילובים שונים, אורכי גל שונים, זמנים וערבובים של גלים אלו הם אלו שיוצרים את התחושות, הרגשות והמחשבות.
הם בעצם אלו שאחראים על הרגשות שלנו: כאשר נרגיש שמחה למשל ניתן יהיה לתפוס קרינת אלפא חיובית מהמוח.
אז מהו התהליך?
התהליך הוא הפוף, כלומר המוח לא מוציא את הגלים ויוצר את כול הרגשות, המחשבות והתחושות אלה הפעם הוא קולט אותם. איך? דרך הרעש הסטטי.
הגלים האלו מתבלבלים כאשר הם "נוגעים באוויר" הפתוח לכן השימוש היחיד שנעשה עם התוכנה הוא יהיה בעזרת אוזניות בלבד! בכך שהמרחק בין תוף האוזן לרמקול שממנו יוצא הצליל(והגל) קרובים יותר, כך הם בעצם נעשים אפקטיביים יותר.(לכן יותר טוב אוזניות אוזן כאלה שנכנסות לאוזן אבל גם כאלה של גדולות חיצוניות טובות-עובדה זה עובד אצלי)
אז איך עשו את זה בעצם? המדענים למדו את "שפת הגלים" לפי ממצאי המחקר, וממש כתבו גלים שנועדו לגרום לתחושות.
חלק מן התחושות האלו הם הרגשות של הנבדקים לפי איך שסיפרו למדענים והחלק השני הוא שמדענים ממש לקחו "מריחואנה" למשל ותרגמו את ההרגשה ל"שפת הגלים".
תפקידיה של התוכנה:
1. לשנות את מצב הרוח, לעזור לבעיות כאב ראש, למחלות, לכאבים שונים, לנדודי שינה, לעוד הרבה דברים מועילים ובעלי השפעה כמעט מיידית.
2. לדמות הרגשה של סמים בלי אפילו לקחת אותם!!! שימו לב לא נגרם לכם שום נזק כי אתם לא באמת לוקחים אותם אלו רק גלים שמדמים לכם את ההרגשה מפי אנשים אחרים, ולפי המחקרים והתוצאות ההרגשה היא אותה הרגשה אך חלשה בהרבה, וההשפעה(במידה וקיימת) היא לא תחזיק ליותר מחצי שעה!
זהו בטוח לגמרי!
המלצות:
שימו לב יש שם כמה שהם עדיין ניסיוניים, כי כול חודש האתר משחרחר עוד 2-3 חדשים ומנסה אותם אז אותם אני הכי פחות ממליץ, זה מפחיד אותי אחרי שראיתי שקיימת השפעה ולכו תדעו מה יקרה.
בתור התחלה אני ממליץ על גז הצחוק שיגרום לכם לחייך ואז לצחוק, ותנסו גם את F ROAST שזה ממריץ אותכם ונותן לכם עוד כמה שעות להיות ערים בלילה.
הדראג הכי חזק(ומפחיד?):
דבר ראשון אני מזהיר, תקראו באתר את החוויות של האנשים שלקחו את הHAND OF GOD(רק השם גורם לי תחושה של צמרמורת :X). הוא נחשב הדראג הכי חזק והחברה עצמה לא יכלה להסביר את השפעותיו.(לידע כללי רק 5 אנשים מתוך מאות הנבדקים שהם בדקו הצליחו לראות את אותו הדבר וסיפרו על כך בלי לראות אחד את השני, אני לא יגלה לכם על מה זה תקראו כבר לבד)
שימו לב!
שימוש נכון ויעיל כמו שמוסבר יביא לתוצאות הרצויות
***כדי להגיע לתוצאות מושלמות צריך לא לחשוב על כלום להירגע ולתת לצלילים להיכנס לראש, הזדרזות ומחשבה על התחושה או על מה שאתם עושים ברגע זה מקלקל לכם את האפקט! אתם תצטרכו ראש צלול לגמרי!

ציטוט ההודעה