יש לי כמה דיסקים DVD עם וידאו בפנים. בכל קובץ יש כמה Chapter (שאני רואה את זה בנגן אז אני יכול לבחור איזה Chapter שאני רוצה)
אני רוצה לשלוח לחבר שלי Chapter מסוים מכל קובץ ,ולא את כל הקובץ הענק שמכיל כמה Chapters.
איך אני עושה את זה?
יש לי כמה דיסקים DVD עם וידאו בפנים. בכל קובץ יש כמה Chapter (שאני רואה את זה בנגן אז אני יכול לבחור איזה Chapter שאני רוצה)
אני רוצה לשלוח לחבר שלי Chapter מסוים מכל קובץ ,ולא את כל הקובץ הענק שמכיל כמה Chapters.
איך אני עושה את זה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לא יכול :| הצאפ'טרס זה בסך הכל קובץ של 10KB שמגדיר לנגן מאיפה עד איפה לנגן כל פעם שבוחרים צא'פטר
מה שכן אתה יכול להיכנס לתוכנות AUTHOR של DVD ושם ניתן לעשות RIP לסרט DVD ושם אתה יכול להוציא רק צא'פטר מסוים.
אם תרצה אני אביא לך מדריך
הכוונה שלי זה להוציא קטע וידאו מסוים מתוך קובץ שמכיל בכל פעם כמה קטעים כאלה, אני מתכוון לקטע שמתחיל שהפעלתי תמצלמת וידאו ועד לשלב שהפסקתי לצלם, אם לחילוץ כזה קטע המדריך מספר אז אני צריך את המדריך בבקשה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
צילמת במצלמת וידאו סרט של שעה וכל פעם באמצא כיבית.. אתה רוצה מההדלקה אחרונה עד סוף הקלטת נכון?
אז יש לך קובץ וידאו ארוך.. מה הסיומת שלו?
אחרי שאתה יודע מה הסיומת תכתוב ככה בגוגל
extenion split
כמובן שבמקום אסטנשן אתה רושם את הסיומת למשל
avi split
תודה רבה תותח
מצאתי בגוגל כמו שאמרת לי
מ א ו ש ר
שמח שיכולתי לעזור..
נעול כאן.
ותהנה